sâmbătă, 4 august 2018

Femeie in infruntarea destinului - ultimele episoade (26-32)



Femeie in infruntarea destinului - ultimele episoade (26-32)Bahar trăiește unele dintre cele mai frumoase zile din viața ei când Hatice și Enver o anunță că s-a găsit un donator compatibil, dar ea nu știe că Șirin este acest donator și împărtășește tuturor vestea cea mare. Șirin crede că ura lui Sarp pentru ea e datorată morții lui Bahar, Nisan și Doruk, așa că face tot ceea ce poate ca să-l găsească și să-i spună adevărul. Așa că se folosește de slăbiciunea lui Levent față de ea ca să afle noua identitate a lui Sarp.

Lucrurile devin și mai complicate după ce Alp îl contactează pe Levent, care nu știe în ce s-a băgat și acum trage ponoasele. Încercările lui Șirin de a da de Alp o fac să intre în bucluc. Intră pe mâna lui Munir care o amenință cu viețile lui Hatice și Enver. Cei doi, nu au habar ce se petrece sub nasul lor, ei sunt bucuroși că Șirin a acceptat să doneze măduvă pentru Bahar.

Ceyda și Peyami se căsătoresc iar Enver îi coase lui Bahar o rochie pe care să o poarte la nuntă. Dar când vine ziua să probeze rochia, Enver, Ceyda și Yeliz sunt uluiți ... Șirin îi spune mamei ei că Sarp trăiește și că ea este amenințată. La început Hatice nu crede ce spune fiică-sa, ba chiar crede că are halucinații, însă în scurt timp ajunge să-i dea crezare.

Boala lui Bahar evoluează pe zi ce trece. Jale, care tot spune că transplantul de măduvă trebuie făcut cât mai repede posibil, caută un alt donator pentru că Șirin este sub tratament. Hatice crede că Bahar mai are o soră, de la iubita fostului său soț și pune la cale un plan ca s-o găsească. Enver vrea să-i facă o surpriză lui Bahar și organizează o petrecere la care invită pe toată lumea. Dar nu toate cadourile sunt date cu intenții bune...

Alp acceptă să stea de vorbă cu Șirin ca să nu pățească ceva familia lui. Lui Levent nu-i convine situația și atitudinea lui Șirin, dar nu are încotro. Bahar se confruntă cu durerile din ce în ce mai mari ale bolii și slăbește vizibil, dar vrea să-și asigure copiii și să le explice totul ca să nu se întristeze prea tare.

Piril vrea sa revina in Turcia când își dă seama că Alp n-are de gând să se întoarcă în Statele Unite. Când Julide își dă seama că îl poate folosi pe Alp împotriva lui Piril, pentru ea viața va deveni grea. Bahar se pare că își trăiește ultimele zile când Enver se confruntă cu un adevăr de neimaginat. El nu știe ce să facă acum, că a aflat că Sarp trăiește, dar își promite că n-o să-i ascundă adevărul lui Bahar și încearcă să înlesnească o întâlnire între cei doi foști soți.

Omul de legătură cu Sarp este Levent, căruia nu-i convine ceea ce face Șirin, așa că decide să nu o mai ajute deloc. Nisan și Doruk care îl iubesc pe Arif îl determină pe acesta să-și dea seama că și el s-a atașat de copiii lui Bahar. Julide o amenință mereu pe Piril și ca să aibă și mai multă putere asupra ei se duce la Bahar, care, datorită acestei vizite, bănuiește că Sarp trăiește.

Enver se află în pericol din cauza insistenței cu care a vrut să-l vadă pe Sarp/Alp. Le spune lui Ceyda și Yeliz că acesta este în viață, iar Yeliz nu vrea ca Bahar să nu știe despre asta și are de gând să-i spună. Suat vrea să se folosească de Șirin făcându-i cunoștință cu Piril. După această întrevedere Șirin hotărăște că a venit vremea ca familia ei să nu mai aibă parte de uneltiri din partea nimănui, așa că se aliază cu Suat.

Ceyda îl încurajează pe Arif să-i vorbească lui Bahar despre sentimentele pe care le are pentru ea, dar nimeni nu știe cum va reacționa. Totuși Bahar acceptă ce-i spune Arif și relația dintre ei devine mai apropiată. Enver este dus la spital și Bahar intră în panică aflând asta. Hatice îl întâlnește întâmplător pe Sarp și crede că el este de vină pentru ceea ce a pățit Enver (moare sufocat de un așa-zis doctor).

Șirin se învinuiește pentru ceea ce i s-a întâmplat tatălui ei. Piril este consternată să vadă că-l pierde pe Alp și încă își dorește să-l convingă să plece amândoi în America. Dar o mare surpriză îl așteaptă pe Alp ...

Deși ultima scenă din episodul final este dătătoare de speranță, personajele care mor în acest ultim episod alătură Kadîn - Femeie în înfruntarea destinului în rândul acelor seriale cu final deprimant.

Acest rezumat acoperă cca 16 ore de serial fără reclame.

***S F Â R Ș I T U L    S E R I A L U L U I***

a fost: Kadin - ep. 21-25 

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați articolul Kadin - Infruntarea destinului prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.