vineri, 3 august 2018

Dragoste de contrabanda episoadele 14-18 (34-46) tr rezumat



Ca să aibă o relație curată, Elif îi mărturisește totul lui Omer, dar pentru cp el nu reacționează, consternat fiind, ea crede că totul s-a terminat și pleacă de pe plajă. Acasă, Hussein ia diamantele roz din cuibarul porumbiței și le schimbă ascunzătoarea. Acum vedem că el mai are o familie, are o altă femeie și un băiat, într-un apartament modern, diferit de casa oarecum sărăcăcioasă unde locuiește cu ai săi. Pune diamantele într-o geantă de voiaj de pe un dulap, unde crede că nu se umblă decât foarte rar.

Dragoste de contrabanda episoadele 14-18 (34-46) tr rezumatOmer se învinovățește că din nou a pățit în dragoste aceeași dezamăgire, și îi pare rău că de la bun început a avut încredere în Elif. Pe de altă parte, Elif, totuși, i s-a destăinuit înainte de a fi prea târziu, ceea ce nu fusese deloc cazul cu Sibel, care ducea o viață dublă. Elif, deși este frământată de viitorul relației ei, trebuie să se dedice familiei, pentru că moartea mamei ei, Zerrin, și starea lui Aslî cer atenția ei. Tayyar organizează totul în spital în așa fel încât Aslî să fie sedată cu anumite medicamente, pentru că în momentul în care și-a dat seama că și-a omorât mama, a vrut să se arunce de la etaj. Tayyar o pune sub observație specială pe Aslî, care, atunci când se trezește, are o ușoară amnezie, astfel că nu-și amintește ce s-a petrecut în ultimul timp. Tot Tayyar șterge înregistrările de pe camere, mai ales de pe aceea din salonul lui Aslî, care dovedește fără putință de tăgadă ce s-a întâmplat, dar păstrează pentru el originalele. Acum, el minte pe toată lumea că Zerrin a murit dintr-un accident stupid, că a alunecat și s-a lovit cu capul de calorifer.

Elif, cu atâtea evenimente în viața ei, decide să stea deoparte de Omer și crede că totul s-a schimbat de a cum înainte. Polițistul, și el păstrează o anume distanță față de ea, deși încă lucrează la cazul dublei crime, pentru că multe întrebări sunt fără răspuns. El se duce la Taner, la închisoare, care îl roagă să-l ajute să iasă de acolo, că în schimb îi va spune la cine sunt diamantele. Însă Tayyar nu are de gând să-l lase din mână pe Taner ca să ciripească, și aranjează să-i fie adus un coleg de celulă care îl omoară prin sugrumare. Apoi se descoperă că Tanner a lăsat o scrisoare de adio - totul e înscenat să pară sinucidere - prin care recunoaște că el i-ar fi omorât pe Ahmet Denizer și pe Sibel și că, măcinat de remușcări, a recurs la acest gest.

Relația dintre Metin/Fatih și Nilufer evoluează, iar fata află, într-o serie de circumstanțe cam cât de implicat în mafie este iubitul ei, dar cu toate acestea, îl iubește sincer și îi cere să se schimbe. Metin, măgulit de această iubire, chiar vrea să se schimbe și are gâînduri serioase cu Nilu. Tayyar, când aude așa ceva, vrea să-i bage lui fiu-său mințile în cap și îi zdrobește două degete, ca nu cumva să o mai atingă pe Nilufer, interzicându-i s-o mai vadă. Însă Metin, și mai abitir încalcă regulile impuse și o dorește pe iubita lui. Însă când Tayyar se prinde că ei doi se întâlnesc în secret, deși Mert e un fel de bodyguard al lui Nilufer, o ia pe fată să locuiască la el acasă.

După ce află că sora lui Sibel n-a reușit să ducă bijuteriile la Roma, fugind de la aeroport, de frică, Metin o șantajează din nou pe Elif să mai facă un transport pentru el, dar ea, cu atâtea decese în familie și cu problemele pe plan personal, urlă la el că n-are decât să facă ce vrea, că ea se duce să spună totul poliției. În acest moment, Metin dă un pas înapoi și așteaptă să vadă ce se mai petrece. Omer, care nici el nu stă degeaba, o răpește pe Elif punându-i o pungă pe cap - gest inutil, părerea mea - și o duce la o casă părăsită, unde, împreună cu un polițist experimentat, Sami, îi propune să lucreze pentru ei, să fie omul lor infiltrat în rețaua mafiotă, chipurile, ca să nu facă pușcărie pentru spălare de bani. Elif acceptă târgul, deși observă că Omer, de data asta, nu mai amestecă lucrurile și ei doi rămân cu relația lor în același stadiu. Cu toate acestea, Sami vede că e ceva între ei, și îl avertizează pe Omer să nu se lase condus de sentimente pentru că ar putea deturna involuntar cursul anchetei și al viitoarelor acțiuni. Omer promite că totul va fi în regulă și că nu va face greșeli.

Când află despre moartea lui Taner, Omer nicidecum nu crede așa ceva, mai ales când aude că acel caz va fi clasat. El ia o copie a scrisorii de adio, care într-adevăr avea scrisul lui Taner, pentru că criminalul l-a obligat s-o scrie, și merge la un grafolog pe care îl cunoaște, să-i analizeze scrisul și să-i spună dacă Taner a scris acel bilet de bună voie, ori sub influența vreunei presiuni. Grafologul îi confirmă a doua variantă, iar Omer îl roagă să se prezinte în instanță dacă i-o va cere. Tayyar stă de vorbă cu Metin despre Elif și ajunge la concluzia că nu e în regulă că s-a răzgândit să meargă să se auto denunțe, așa cum amenințase inițial. Metin nu vede nimic anormal, dar Tayyar, vulpoi bătrân, miroase că schimbarea asta de atitudine trebuie să aibă o cauză mai ocultă și îi cere fiului său să fie cu ochii pe Elif.

Metin încropește un plan și se duce acasă la Elif pătrunzând prin efracție, apoi o sperie. Omer se afla prin zonă și începe să bată la ușa vilei destul de insistent. Elif, amenințată de Metin, îi face jocul acestuia, dar spune ceva care-i dă de înțeles lui Omer că treaba nu e bună. Omer se preface că pleacă și că sunt în continuare certați, dar în realitate intră în casă pe ușa din spate. Metin reușește să iasă fără să fie prins de Omer.

Sami, la rândul său, îl urmărește și el pe Omer și vede că face greșeală după greșeală pentru că o iubește pe Elif, și îl amenință că dacă va continua așa, îl îndepărtează din echipă. Omer din nou îl reasigură că nu va scăpa frâiele situației, dar Sami nu-l crede. Omer, însă, ia în considerare spusele prietenului său mai în vârstă și începe să stea mai la distanță de Elif. Ea, sătulă să tot cerșească iubirea lui, acceptă că asta e situația și nu mai face niciun pas înainte. La un moment dat Arda și Pelin pun la cale o stratagemă prin care îi aduc din nou împreună pe cei doi (vin toți 4 să văruiască o casă nouă), dar în acest fel nu-și dau seama că periclitează operațiunea.

Pînar, care a fost lăsată să moară de către Tayyar, pe un iaht în derivă, legată de patul din cabină, este găsită de niște pescari și dusă la spital. Tayyar află că Pînar este în viață și o găsește apoi o ia din spital și o duce la casa ei, ținând-o sub sechestru. Ea se preface amnezică în fața lui, dându-și seama că n-ar ezita s-o omoare de-a dreptul. Omer, care e sigur că Tayyar l-a ucis pe Taner, aude despre situația lui Pînar și o caută. Ca să poată avea succes în planurile sale, Omer va trebui să-l surprindă pe Tayyar și să-i întindă o capcană.

Hussein se duce acasă la cea de-a doua familie să mai vadă dacă diamantele sunt la locul lor și nu le mai găsește unde le pusese. Acum trebuie să vadă cine le-a luat și unde se află. Hussein are o confruntare cu Tayyar, care știa și de primul loc unde erau ascunse diamantele și care acum le luase, considerând că sunt ale sale și că i se cuvin. Hussein își joacă bine cartea ca să-și salveze pielea, dar încă nu are pietrele, așa că acceptă să formeze o echipă cu fratele său, cu Arda și Pelin ca să-l înfunde pe Tayyar pentru crimă în cazul Taner. Cei 4 trebuie să-l găsească pe colegul de celulă care a îndeplinit ordinul.

Dragoste de contrabanda episoadele 14-18 (34-46) tr rezumatOmer face două mișcări interesante - mai întâi îi mărturisește lui Elif că o iubește și că a iertat-o, dar Elif are o reacție neașteptată, și atunci el îi pune cătușele, aruncă cheia în lac și n-o lasă până când nu-i spune de ce s-a răzgândit. Ea nu poate să-i povestească despre vizita lui Sami la ea, în care acesta o convinge să se despartă de Omer, pentru că ea ar fi persoana nepotrivită pentru el, ca polițist, din cauza tatălui ei care făcea spălare de bani și asta se va afla public. Apoi, a doua mișcare, Omer îi spune verde în față lui Tayyar că știe că este un criminal și că e mafiot și îl are în vizor. Tayyar se enervează foarte tare pe îndrăzneala lui Omer și caută pe toate căile să scape de polițist și le cere ajutorul lui Ali și Hussein, care nu se învoiește să-l ajute în planul de a-i distruge viitorul fratelui său. Prin aceasta, el își atrage dușmănia lui Tayyar care nu va accepta ușor nesupunerea lui. Va face presiuni asupra lui Hussein, și chiar îl va amenința cu o înregistrare din care reiese că el a împușcat-o pe Sibel, înregistrare pe care i-o va pune lui Omer. Tayyar vrea astfel să spună că Omer își va renega oricum fratele. Hussein se vede constrâns măcar să se prefacă a accepta propunerea de a acționa în așa fel încât să-l înlăture pe Omer din poliție, pentru că investigațiile lui sunt foarte aproape de cercul celor implicați.

Nilufer este derutată de acțiunile lui Metin care face tot posibilul să o scoată din casă și să îi ceară iertare. Pentru asta, îi pregătește o surpriză care va avea darul de a-i schimba viața lui Nilu. Omer lasă lucrurile în voia sorții în privința lui Tayyar așteptând ca acesta să facă o greșeală și continuă să investigheze în stilul său. La un moment dat, descoperă ceva și îi cere procurorului mandat de arestare pe numele lui Tayyar. Dar să-l aduci pe un asemenea om influent și potent în instanță, nu se va dovedi un lucru ușor.

Metin o duce pe Nilufer la mama lui și o cere în căsătorie, dorind să împlinească ceremonia religioasă. Nilufer, fără să-l cunoască prea bine pe iubitul ei, nu-i acceptă cererea, la început, dar după ce acesta îi mai dezvăluie amănunte din viața lui, ea acceptă cununia religioasă. Relația lui Arda cu Pelin este și ea sub bune auspicii, deși Pelin este greu de cucerit și îl ține în șah pe Arda cât de mult poate. 

Acest rezumat acoperă cca 12 ore de serial fără reclame și corespunde aproximativ episoadelor 34-46 Pro 2.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 10-13                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 19-20

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.