marți, 10 iulie 2018

Dragoste de contrabanda episoadele 10-13 (25-33 Pro 2) rezumat



Acasă, Nilufer vrea s-o facă pe Zerrin să nu mai aibă încredere în Elif și îi spune tot ce zicea Metin, că la Roma s-a dus pentru propriul ei interes, că-și vede de viață, că n-avea timp s-o salveze pe ea. Zerrin pleacă urechea și începe să se depărteze de Elif.

Dragoste de contrabanda episoadele 10-13 (25-33 Pro 2) rezumat
La birou, ea din nou se destăinuie lui Bahar care îl pune pe Levent să o cucerească acum, cât este Elif din nou certată cu Omer. In scurt timp are loc o ședință cu boardul administrativ, dar Asli, pe care o vedem că nu-și ia medicația și că aruncă pastilele în pământul de la florile din curte, se enervează pentru că Elif insistă să-l păstreze pe Levent la firmă și are o criză de agresivitate. Aflăm în episodul acesta că Aslî fusese din adolescență diagnosticată cu tulburări psihice, dar dacă își lua medicamentele constant, lucrurile erau ținute sub control. Oare avea Aslî vreun motiv major ca să nu ia medicația?
Când rămân doar cei din familie, Elif îi anunță că poliția dorește să le ia declarații noi (au dovezi că Aslî minte) iar Aslî urlă că n-o să mai meargă nicăieri și nu mai are nimic altceva de spus. Furioasă, iese trântind ușa. Zerrin îi sugerează lui Elif să se întâlnească cu Omer și să-l roage să abordeze altfel situația, că doar e polițist, adăugând că Nilufer i-a spus acest amănunt.

Omer se duce la Marele Bazar să ia legătura cu bijutierul care a anunțat că venise cineva la un moment dat cu un diamant roz să-l vândă și află că Sibel și cu mama ei fuseseră cele două cliente, dar că diamantul era fals. Omer înnebunește de uluială. În episod vedem cum Fatima și familia ei știu foarte bine ce face fiica ei mai mare, pentru că aveau nevoie de bani, și asta li s-a părut o metodă bună de a se descurca. Polițistul se duce imediat acasă la Sibel, dar Fatima îl minte. După ce el pleacă, vedem că sora lui Sibel, Hatice, era dispusă să recunoască adevărul dar maică-sa îi spune să tacă, pentru că Omer nu trebuie să afle niciodată așa ceva.

Dragoste de contrabanda episoadele 10-13 (25-33 Pro 2) rezumat
Elif îl contactează pe Omer și se văd într-un parc, pe malul unui lac. El îi arată înregistrarea când Aslî, la petrecerea de ziua ei, a ieșit pe burlan afară ca să nu fie văzută. Omer acceptă să aibă o abordare diferită pentru Aslî, mai ales că Elif îi povestește despre boala ei psihică. Cu toate acestea, la secție Pelin găsește o convorbire telefonică între Aslî și Ahmet care o incriminează, iar Omer vine la vilă și găsește un glonte în tavan, locul fiind tencuit prost. Omer o interoghează pe Hulya, servitoarea, care le povestește cum într-o zi Aslî l-a amenințat pe tatăl ei cu un pistol și mereu repeta că îl urăște, dar de fapt, ea nu văzuse scena adevărată (Aslî voise să se sinucidă), ci doar auzise replicile și vedea numai umbrele prin glasvandul de la ușă.
Seara, echipajul de poliție vine să o ia pe Aslî la interogatoriu. Elif, care avusese încredere că Omer va rezolva elegant situația, se supără pe el, degeaba, pentru că Omer nu știa ce avea să se întâmple. Aslî este acuzată de crimă și e dusă la interogatoriu, dar nu vrea să vorbească nimic, mai mult enervând pe toată lumea. Până la urmă acceptă să se destăinuie în fața lui Omer și îi spune mai multe dintre cele ce acesta dorea să știe, dar și faptul că este însărcinată și că dacă Zerrin află, o să o oblige să facă avort, din cauza bolii ei, și că de aceea a plecat noaptea de acasă (la medic) și că de aceea nu-și ia medicamentele. După 24 de ore Aslî este eliberată, dar Omer observă că acum șefii lui și Hussein doresc să acuze cât mai repede pe cineva și să închidă cazul familiei Denizer, iar asta îi stârnește suspiciuni.

Aslî, odată ajunsă acasă, îi spune lui Taner despre sarcină. Dar și Tayyar aflase de la poliție ce a spus fata la anchetă și cu prima ocazie o informează pe Zerrin despre asta, iar ea îl roagă s-o ajute să i se facă avort fiicei ei, fără ca aceasta să știe. Tayyar se preface că nu e de acord cu așa ceva, dar spune că o va ajuta pentru că i-a fost mereu alături. Mai apoi se relevă în episod că Tayyar avea un spital, dar acolo primea refugiați pentru a-i omorî și a face trafic de organe.
Hatice, sora lui Sibel, încearcă s-o convingă pe mama ei s-o lase să lucreze de câteva ori pentru Metin ca să facă rost de banii necesari pentru o operație de care are nevoie tatăl ei. Fatima se învoiește cu greu, nedorind ca și cea de-a două fiică să aibă soarta primeia, dar până la urmă ajunge cu Hatice la o prăvălie unde întreabă de Metin și i se spune că dacă el va dori, le va găsi. Metin acceptă propunerea lor și încearcă s-o pregătească pe fată pentru un transport de bijuterii - cele pe care i le ceruse lui Elif, și pentru care prețul era exagerat.
Metin încearcă să se mai întâlnească cu Nilufer, însă chiar dacă ea reușește s-o convingă pe Zerrin s-o lase în oraș, Zerrin îl pune pe Mert să o însoțească. Totuși pentru scurt timp Metin reușește să stea de vorbă cu ea și o întreabă de ce l-a ales pe el și nu pe Mert. Nilufer îi spune că nimeni n-a mai privit-o așa cum o privește el. Metin, care voia să-i arate înregistrarea partidei de amor dintre ei doi lui Tayyar, se răzgândește și rupe CD-ul pe care-l pregătise.

La secție, Pelin și Arda mai descoperă o înregistrare, de la o cafenea, de unde reiese că Sibel se cunoștea cu Ahmet și că ea purta numele de cod Emine. Omer vede filmulețul la Pelin acasă, unde se află și Elif. El este foarte tulburat, dezamăgit și furios când vede așa ceva și, după o criză de nervi, iese ducându-se la mormântul lui Sibel să-și verse toată furia. Elif se duce după el, apoi îl însoțește la un birt unde Omer se îmbată de ciudă și târziu în noapte merg la un hotel.

Aslî se află la un magazin cu articole pentru copii și nu poate să cumpere nimic pentru că are cardul blocat. Fură o jucărie, este prinsă, și bineînțeles că nervii îi cedează. Când este chemată familia, Zerrin decide s-o ducă la spitalul lui Tayyar ca să o liniștească, dar și să i se facă acel avort fără consimțământul ei.

Taner găsește un diamant roz în lucrurile lui Pînar și i-l arată bucurându-se că este atât de valoros încât ar putea să aibă bani multă vreme de pe urma lui. Pînar nu este la fel de bucuroasă, și, cu toate că nu știe cum a ajuns acel diamant acolo, preferă să nu se folosească de el. Tayyar, care a pus special acel diamant între cearșafuri, începe să-l urmărească pe Taner pentru că suspectează că este amantul lui Pînar și pentru că are și el nevoie de un țap ispășitor în povestea morții lui Ahmet.

Relația dintre Elif și Omer are o perioadă frumoasă din nou. Când Bahar aude așa ceva, schimbă metoda și se străduiește să-l facă pe Omer să nu aibă încredere în Elif băgându-i în cap că ea face parte din altă pătură socială și că nu se potrivesc. Omer o trimite la plimbare pe Bahar, dar șarpele îndoileii îi intră în inimă. În seara aceea cei doi trebuia să ia masa împreună la un restaurant sofisticat iar Elif deja se află acolo așteptând. Omer vine și el, iar ușierul îi spune că doamna deja așteaptă, pt că acela este un restaurant exclusivist și el nu ar fi putut intra fără ea. Atunci Omer, care venise cu mașina împreună cu Arda, se enervează și pleacă, dându-i dreptate lui Bahar. Arda nu este de acord, și îl avertizează că se poate s-o piardă pe Elif, dar Omer e prea dezamăgit ca să fie rezonabil. Elif rămâne la masă așteptând în zadar.

Dragoste de contrabanda episoadele 10-13 (25-33 Pro 2) rezumat
În aceeași seară Taner este bătut de doi gealați de-ai lui Tayyar, dar Pînar îl scoate din mâinile lor, riscându-și viața, deși în acest moment nu bănuiește ce-o așteaptă. Taner este adus la spital, însă Tayyar dă de el și de Pînar. Din cauza diamantelor, Taner este luat și el la secția de poliție, dar Tayyar îl pune pe Metin să-l omoare în zilele următoare, chiar dacă Pînar, agresată violent, nu recunoaște relația. Anchetați separat cu privire la noaptea morții lui Ahmet, Taner divulgă amantlâcul lui cu Pînar și spune că a fost cu ea în noaptea aceea, dar asta nu trebuie să se afle. Pînar declară altceva și Taner este arestat în timp ce ea este eliberată. Cu toate acestea, Taner afirmă răspicat că nu el este ucigașul celor doi, iar Elif și Omer intuiesc că acesta este adevărul. Tayyar, însă, o pedepsește pe Pînar, și o lasă în cabina unei șalupe în derivă, legată de pat cu o cătușă, să moară de foame și de sete.
Elif începe să accepte curtea pe care i-o face Levent să vadă dacă Omer este gelos sau nu și se duce cu acesta la cinema și la o terasă. Omer îi urmărește peste tot, iar la terasă nu mai are răbdare, și, pentru că Arda i-a deschis ochii, îi spune clar, în fața lui Levent, că Elif este iubita lui și să n-o mai prindă cu el. Elif rămâne cu Omer, se împacă și își petrec noaptea împreună. Nilufer, care îl vizitase pe Metin acasă la el, găsește CD-ul cu numele ei scris și îl ia, apoi este înmărmurită când ajunge acasă și vede ce înregistrase iubitul ei.

Melike, soția lui Hussein, găsește sub pat un cec de 20.000 de lire pe numele fetei lor și o ceartă pe fată că de unde are ea bani, dar fata habar nu are ce-i cu acel cec. Atunci Melike îl ia la întrebări pe Hussein, care minte că de ani de zile punea bani deoparte pentru studiile fetei lor. La secție, se înscenează că pe mașina lui Taner sunt urme vechi de sânge - ceea ce era adevărat - și că sângele ar fi fost al lui Ahmet și Sibel. Omer nu crede, dar raportul îl incriminează pe Taner care este dus la închisoare.

Hatice nu reușește să se descurce cu transportul de bijuterii și, de frică, lasă valiza în aeroport fugind înapoi acasă. Din fericire, valiza ajunge pe mâna oamenilor lui Metin. El se gândește s-o folosească din nou pe Elif și încearcă s-o amenințe, dar o găsește într-o zi când era certată cu Omer și ea amenință că se predă, că nu mai poate suporta presiunea la care este supusă și că nu-i pasă ce va mai fi mai departe. Metin se află pe șosea, cu Nilufer alături, când un echipaj de poliție îl oprește și îl invită la sediu.
Aslî se trezește de sub influența neurolepticelor și vrea să vadă dacă sarcina decurge normal, dar află că i s-a facut avort. Face din nou o criză de nervi și când are ocazia să stea de vorbă cu Zerrin, care vrea să-i explice că a făcut asta spre binele ei, o împinge pe maică-sa cu putere, astfel că Zerrin se lovește mortal cu ceafa de calorifer. Aslî e și mai disperată când o vede pe maică-sa moartă.

Dragoste de contrabanda episoadele 10-13 (25-33 Pro 2) rezumatÎn finalul sezonului întâi ni se arată că Hussein l-a împușcat pe Ahmet, apoi și pe Sibel, și că a furat diamantele roz pe care le ține ascunse în cuibarul unei porumbițe voiajoare. Elif, care acum trebuie să-i spună lui Omer adevărul despre călătoria ei la Roma, ca să fie sinceră cu el până la capăt, se întâlnește cu el pe plajă și îi dezvăluie totul, deși e conștientă că el ar putea să n-o mai vrea, pierzându-și încrederea în ea. Omer, într-adevăr tulburat de mărturisire, rămâne dezamăgit, iar Elif pleacă, considerând că relația lor e terminată aici.

Acest rezumat corespunde episoadelor de la nr. 25 până la sfârșitul sezonului I al serialului Dragoste de contrabandă, de pe Pro 2.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 9                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 14-18 sezonul 2

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.