luni, 18 iunie 2018

Siropul Memo On - un stimulent pentru intelectul tauSiropul Memo On - un stimulent pentru intelectul tauPentru unii, perioada examenelor de tot felul a început deja, pentru alții se apropie cu pași repezi... bacalaureatul și examenele de admitere la facultate sunt în febra pregătirilor de pe ultima sută de metri. Când eram eu puștoaică și aveam examene de dat, singurul produs de pe piață era un praf portocaliu, lecitină, pe care îl luăm de la farmacie. Și îl luam pentru că mă presau părinții mei, însă eu mare efect de la acea lecitină, n-am văzut. Astăzi, însă, piața conține diverse produse pentru memorie și concentrare, în așa fel încât fiecare își poate găsi produsul potrivit.

Putem să îi susținem pe copiii noștri să fie mai concentrați, să asimileze mai bine informațiile pe care le primesc la școală ajutându-i cu remedii naturale care să stimuleze buna funcționare a sistemului nervos. Siropul Memo On propus de specialiștii în Ayurveda este un produs natural ce poate fi administrat atât copiilor și adolescenților aflați în perioada de examene, cât și adulților aflați în perioade stresante, ajutându-i pe aceștia prin creșterea capacității de concentrare și de memorare a informațiilor.

Siropul Memo On - un stimulent pentru intelectul tauConținând Ginkgo biloba, rozmarin și roiniță, plante care au principii active cu efecte extrem de eficiente asupra bunei funcționări a sistemului nervos, siropul Memo On de la Ayurmed este ajutorul de care aveți nevoie pentru obținerea performanțelor școlare mult visate. Eu am trecut de mult de anii adolescenței, însă tocmai de aceea am nevoie de un stimulent în a-mi aminti mai rapid și mai exact, ceea ce la vârsta adultă devine, odată cu trecerea timpului, un efort adeseori fără rezultat.

De câteva luni consum suplimentul alimentar Memo On de la Ayurmed, atât sub formă de sirop cât și sub formă de pastile. De data asta efectele în privința memoriei și concentrării se observă. Mi-am amintit după câteva săptămâni de utilizare primul număr de telefon fix pe care l-am avut acasă când eram copil, adică o informație pe care o știam acum cca 45 de ani. Acesta a fost primul semn că memoria mea începe să revină la performanțe pe care nu le mai credeam posibile la vârsta mea. După aceea am observat că nu mai uit atât de des ca înainte și că pot să stau concentrată câteva ore în șir dacă am ceva de lucru.

Așadar pentru mine Siropul Memo On de la Ayurmed este un leac împotriva uzurii psihice de care, din păcate, în meseria de profesor avem parte din plin. Și pentru că îl folosesc cu succes, îl recomand tuturor acelora care au nevoie de un stimulent al scoarței cerebrale, pentru o mai bună memorie și concentrare în perioadele de intensă solicitare intelectuală. Mulțumesc companiei Brander pentru oportunitatea de a testa și folosi Memo On de la Ayurmed.


Siropul Memo On - un stimulent pentru intelectul tau


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin


19 comentarii:

 1. Am incercat multe produse bune de la Ayurmed, pe acesta inca nu :)

  RăspundețiȘtergere
 2. l-am dariut nepotilor pentru rezultate bune la examene si sper sa iasa cu capul sus din sala de curs.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu siguranta este foarte folositor in perioada examenelor. Il voi folosi si eu la nevoie.

  RăspundețiȘtergere
 4. Produsele de la Ayurmed sunt foarte bune! Noi le folosim de mai multa vreme.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevarat! Si eu am inceput sa folosesc produse Ayurmed de cateva luni incoace!

   Ștergere
 5. Cred ca am si eu nevoie de acest sirop pentru ca am inceput sa uit detalii despre ce mi se intampla zilnic, deci am probleme cu memoria pe termen scurt.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu am avut niste pastilute Neuropower care m-au ajutat cand eram, mai stresata la munca si m-am simti foarte bine de la ele.

  RăspundețiȘtergere
 7. eu zic ca-l putem folosi si noi, ne-ar fi util pt micile scapari pe care le mai avem

  RăspundețiȘtergere
 8. Cred ca uzura psihica e prezenta la toti intr-o forma sau alta. Eu una cred ca mi-ar prinde bine un siropel din asta :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Siropul asta chiar face minuni. Sunt si eu la a doua sticla si deja ma simt mult mai bine

  RăspundețiȘtergere
 10. aem si noi acest sirop si altele de la Auyrmed,..

  RăspundețiȘtergere
 11. Am inceput si eu sa il iau. Chiar incepusem sa ma ingrijorez la cat de des uit.

  RăspundețiȘtergere
 12. Cred ca ar fi cazul sa incep sa folosesc si eu un sirop de genul

  RăspundețiȘtergere
 13. Eu am evitat in ultimul timp sa folosesc siropuri de genul. Nu stiam ca ma poate ajuta atat de mult

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se pare ca mie mi se potrivesc foarte bine suplimentele Ayurmed. (Oana D.)

   Ștergere
 14. Ce bine ca este si sub forma de sirop dar si sub forma de pastile! Il gasesc si online?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, Andraxela, eu il iau online de pe site-ul ayurmed.ro, pt ca au mereu reduceri. In farmaciile unde se gasesc produsele lor aceste reduceri nu se aplica. (Oana D.)

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.