joi, 14 iunie 2018

Femeie in infruntarea destinului episoadele 6-10 tr, rezumat



Bahar este dezamăgită că Hatice nu a luat-o pe ea și pe copii acasă la ea. Din cauza problemelor financiare, este pe cale să piardă apartamentul unde locuiește acum, dar pe termen scurt găsește o soluție amuzantă.

Femeie in infruntarea destinului episoadele 6-10 tr, rezumatYeliz, cea mai bună prietenă a lui Bahar, vine la ea cu cei doi copii ai ei, Tunc și Aslî, și cu mama ei, Durdane. Yeliz o invită pe Bahar la aniversarea soțului ei și insistă că nu acceptă un refuz. În realitate, este o păcăleală, pentru că Yeliz a aranjat o întâlnire pentru Bahar. Soțul lui Yeliz le așteaptă într-un restaurant, cu un prieten alături, pe care să i-l prezinte lui Bahar. Copiii și Durdane rămân acasă la Bahar, iar fetele pleacă la restaurant. De plictiseală, cei mici se gândesc să dea drumul la calculator și află unele lucruri despre Sarp.

A doua zi, Nisan și Doruk se îmbolnăvesc. Bahar îl roagă pe Enver să aibă grijă de ei, însă acesta o sună pe Hatice, soția lui, să vină în locul său. Când ea vine, Șirin sună la telefon, dar răspunde Nisan. Astfel Șirin află că mama ei este acolo și este tulburată. Hatice se duce imediat acasă și e uluită când o vede pe Șirin cum arată. La un moment dat Enver primește un telefon că soția lui și Șirin se află la spital.

Enver este distrus când vede imagini cu Sarp pe telefonul lui Șirin și găsește mobilul lui Sarp la ea. Hatice revine acasă de la spital și, la rugămintea lui Șirin, vrea să ia telefonul care acum este la Enver. Însă acesta l-a trimis deja lui Bahar, deși Hatice consideră că Bahar nu trebuie să-l vadă acum. Așa că pornește în recuperarea telefonului lui Sarp, și urmează să vedem cine ajunge mai întâi în posesia lui, ea sau Bahar?

Soarta, însă, face să apară o nouă problemă pentru că Doruk dispare și Hatice trebuie s-o ajute pe Bahar să-și găsească fiul. Telefonul ajunge în posesia lui Bahar care acum se întreabă de unde putea să apară acest obiect? Începe să caute prin galeria foto poate dă de vreo poză care să elucideze misterul accidentului lui Sarp. Dar cum se întâmplă adeseori, caută una, și dă peste alta, așa că nu doar că găsește ceea ce căuta, dar mai este o fotografie care va fi un șoc pentru ea. Jale ar trebui să-i aducă rezultatele testelor pe care le-a făcut Bahar, și nu știe ce să facă.

Bahar încearcă să-l găsească pe Doruk și nu are stare până nu rezolvă problema. Șirin, care crede că Arif are o relație cu Bahar, îl urmărește ca să se convingă de adevăr. Jale o contactează pe Bahar și aceasta revine la spital, dar își dă seama că rezultatele analizelor nu sunt bune, deși nimeni nu-i spune asta în mod direct. De fapt, toată lumea știe că ea se teme cel mai mult că i s-ar putea întâmpla ceva și va fi nevoită să-și lase copiii singuri. Obsesiile lui Șirin și atitudinea ei o enervează pe Bahar, iar suspiciunile lui Enver față de ea cresc.

Acest rezumat acoperă cca 11 ore de serial fără reclame.

Ne cerem scuze pentru unele nepotriviri de nume sau de acțiune, acestea se datorează rezumatelor din lb engleză care au servit ca sursă acestui material. După episodul 10 turcesc, această problemă se va remedia. Vă mulțumim!

a fost:  Femeie în înfruntarea destinului, ep. 2-5 tr                                     urmează: Femeie in infruntarea destinului, ep 11-15 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați articolul Femeie în Infruntarea destinului prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.