miercuri, 13 iunie 2018

Kadin - Femeie in infruntarea destinului, ep. 2-5 turcesti, rezumat



De fiecare dată când îl vedea pe Arif, Bahar se uita la el temătoare și nu depășise șocul incidentului. În timp ce pregătirile de nuntă ale lui Yeliz continuă, ea se gândește doar la un singur lucru: Nisan și Doruk. Sirin, sora ei vitregă, care a întâlnit-o pe Bahar întâmplător, nu poate scăpa de data asta. Sentimentul de vină al lui Șirin în privința lui Bahar va crește și mai mult.

Kadin - Femeie in infruntarea destinului, ep. 2-5 turcesti, rezumatBahar se gândește la soțul ei Sarp din ce în ce mai mult în fiecare zi. Nu poate uita ce i-a spus Hatice și continuă să o învinovățească pentru moartea soțului ei. Hatice, după ce a văzut mai multe desene cu Sarp în camera la Șirin, se confruntă cu ea și îi cere socoteală. Suspiciunea lui Hatice crește și presupune că fata îi ascunde ceva. Soțul lui Hatice, care nu știe ce s-a petrecut, o susține pe Bahar ca să-și ia un job. Aceasta este bucuroasă de noua slujbă chiar dacă acum are mai puțin timp pentru copiii ei. Sirin aude o ceartă între mama ei si Bahar apoi va folosi ceea ce a auzit in favoarea ei.

Filiz nu e pregătită de o relație oricât încearcă Barîș s-o cucerească. Ea merge la poliție cu Cemil și îl face pe Barîș gelos, acordându-i lui Cemil o șansă de a-și exprima sentimentele. Dar e vremea ca ea să facă o alegere. Fikri își pierde cardul de salariu și imparte acelasi cont cu copii si cu Tulay. Mujde găsește o metodă de a face bani folosindu-se de matematica lui Rahmet. Acesta, afectat de ideea de a fi și fată, și de a face bani, acceptă oferta și cere ajutorul lui Mujde pentru a găsi un remediu pentru dragostea platonică a lui Hikmet. Soluția găsită de Mujde va deschide drum atât pentru Hikmet, cât și pentru Rahmet.

Bahar nu se mai gândește să-și viziteze mama după ce aude ce-i spune Șirin (că Sarp se dădea la ea și o hărțuia), care nu vrea să vorbească încă o dată cu Bahar, așa cum o îndeamnă Hatice. Există și un secret important despre Sarp pe care Șirin încă nu îl spune mamei sale, deși este cu conștiința încărcată. Dupa ce Șirin a vorbit în termeni nu foarte apreciativi despre Sarp, Bahar nu mai vrea sa mearga din nou în casa mamei sale și nici nu vrea să creadă că Sarp era un tip rău care umbla după femei. Șirin îi mărturisește lui Hatice cum l-a cunoscut pe Sarp și înce fel s-a manifestat față de ea, iar Hatice hotărăște că nu mai vrea s-o vadă pe Bahar. Hatice face asta pentru că crede că nu e bine ca Șirin s-o vadă mereu pe Bahar. Însă Sirin mai ascunde încă un mare secret despre Sarp, pe care nu i l-a spus mamei sale. Jale, care îi spune lui Musa că vrea să divorțeze, se va confrunta cu o surpriză foarte mare în spital.

Bahar este din nou dezamăgită de faptul că Hatice nu a luat-o pe ea și pe copiii ei acasă. Din cauza lui Șirin, ea se distanțează de Bahar deși nu rupe prietenia de tot. Datorită reapariției lui Sinan, Moise (?) este sceptic față de ceea ce s-a întâmplat. Yeliz intenționează să-i facă o bucurie lui Bahar ca să nu mai fie nefericită. Arif și Bahar se confruntă din nou pentru că proprietarul nu vrea ca Bahar să părăsească casa. Intriga lui Hatice, care nu vrea să-și lase nepoții singuri, pentru că insistă Enver, va deveni de neînțeles. Până la urmă, copiii lui Bahar vor locui la Hatice.

În finalul episodului 5 turcesc Hatice este supărată pe copii pentru că au răspuns la telefon și au vorbit cu Șirin care este foarte tulburată. Șirin sparge totul prin casă, răstoarnă mobilele și face un talmeș-balmeș de nedescris. Hatice, alertată de telefonul fetei, merge acasă la Șirin și găsește totul întors pe dos și pe Șirin înconștientă, pe jos, într-una din încăperi.

Acest rezumat acoperă cca 9 ore de serial fără reclame.

Ne cerem scuze pentru unele nepotriviri de nume sau de acțiune, acestea se datorează rezumatelor din lb engleză care au servit ca sursă acestui material. După episodul 10 turcesc, această problemă se va remedia. Vă mulțumim!

a fost: Kadin - Infruntarea destinului, prezentare                                     urmează: Femeie in infruntarea destinului, ep 6-10 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați articolul Kadin - Infruntarea destinului prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.