duminică, 1 iulie 2018

Dragoste de contrabanda episodul 6 (13-14) tr rezumat



Dragoste de contrabanda episodul 6 (13-14) tr rezumatDupă ce Elif îl recunoaște pe Sitki, despre care se află că a mai fost condamnat pentru viol, Omer începe să caute informații despre el. La un moment dat, căutarea pare să ducă pe o pistă falsă, pentru că merg la o adresă unde este o clădire părăsită ce urmează să fie demolată, dar polițistul nu se lasă. Hussein începe să-l înțeleagă și să fie de partea lui, ajutându-l cu informații și cu bani. Într-o zi el și Elif ajung la soția lui Sitki, care spune verzi și uscate despre soțul ei, după cum crede Omer.

Nilufer este prinsă de către Metin, chiar dacă fugea prin pădure, noaptea, încercând să scape de el. Metin o aduce înapoi la cabana unde o ține sechestrată și are de gând s-o pedepsească, dar tocmai atunci Tayyar îî spune că Mert (care este fiul legitim al lui Tayyar) a fost la New York după ea, că e iubitul ei și că e neliniștit pentru că o crede dispărută. Tayyar îi spune lui Metin că au nevoie să facă ceva ca să-l determine pe Mert să n-o mai caute pe Nilufer. Atunci, el se poartă frumos cu fata și o convinge să-i dea un telefon lui Mert și să mintă că este în America, la San Francisco, dar că are pe altcineva și de aceea nu i-a dat niciun semn.

Nilufer acceptă, iar în urma convorbirii Mert este dezamăgit și debusolat. Tayyar vrea să-l consoleze, și ca să-l îndepărteze și mai mult de chestiunea respectivă, îi sugerează să plece într-o vacanță cu amicul său, Erhan. La cabană, Metin o recompensează pe Nilufer ducând-o în camera de zi să vadă un film împreună, dar o întreabă despre Mert, dacă îl iubea și ce relație era între ei, demonstrând că, de fapt, și el a început să fie atras de ea. Însă problemele nu se opresc aici. Contactul său din poliție îl avertizează că Omer a dat de urma lui Sitki și îl caută. Metin se duce și-l găsește pe Sitki, îl bate pretextând că și-a lăsat nu știu ce lucruri la prima baracă unde a fost ținută Nilufer și că datorită lor acum este urmărit. Drept consecință, Metin pune de o intrigă josnică și îl obligă pe Sitki să o sune pe Elif spunîndu-i că dacă-i dă mulți bani, îi spune unde o ține ascunsă Metin pe sora ei. Elif acceptă pe loc să se întâlnească cu el, deși Omer o avertizează că precis e o capcană.

Dragoste de contrabanda episodul 6 (13-14) tr rezumatÎn acea seară la firmă avea loc o petrecere dată la sugestia lui Levent, care datorită intervenției lui Elif va fi acceptat ca investitor și angajat pe postul de director financiar, în ideea de a salva compania de la faliment. Zerrin îl invită și pe Omer la petrecere, fiind cucerită de eleganța lui, însă pe de altă parte, Pînar (care oficial este cu Tayyar) îi spune lui Taner că îl cunoaște pe Omer, care nu este cine spune că este, și că ea se teme că amantlâcul lor va fi dezvăluit. Tayyar, în schimb, care o văzuse stând de vorbă cu Omer, crede că e ceva între ei și se poartă violent cu ea ca s-o constrângă să-i spună ce au discutat. Amenințată cu moartea, până la urmă Pînar recunoaște că îl știe pe Omer din liceu și că e altă persoană decât cine se dă.

Elif încearcă să facă rost de banii pe care i-a cerut Sitki și prima opțiune este unchiul Tayyar, care nu o poate ajuta cu bani în acea zi. Cealaltă variantă este să sune un amic din Italia rugându-l să-i vireze 300.000 de euro în cont. Dar Tayyar îl trimite pe Metin să o contacteze pe Elif ca să-i dea banii, partea ei, din treaba murdară făcută la Roma. Elif la început refuză geanta cu bani, dar imediat se răzgâdește și o ia. La firmă are loc petrecerea, la care Bahar îl instruiește pe Levent să o seducă pe Elif ca să se ajungă la o relație, dar rămâne contrariată să o vadă cu Omer, despre care își aduce aminte că Elif voia să scape, imediat după moartea lui Ahmet. În acest timp, Metin își petrece timpul cu Nilufer, jucând poker. Când se duce la baie, ea încearcă să pună o cartelă de telefon americană pe telefonul lui, dar Metin iese și o surprinde, crezând că fata voia să discute cu cei de acasă. În loc s-o bruscheze, o sărută și își exprimă regretul că s-au cunoscut în asemenea condiții.

Sitki o contactează pe Elif, care se afla împreună cu Omer și așteptau telefonul lui. Pleacă amândoi, secondați de Arda și Pelin la baraca din pădure. Omer o pune pe Elif să aștepte în mașină și pleacă spre baracă având pistolul pregătit. Ea primește un sms să intre înăuntru, și, pentru că Omer are telefonul închis, iese din mașină îndreptându-se spre șura de lemn. Deschide ușor ușa, însă înăuntru este un bărbat legat de un scaun și un pistol aranjat în așa fel încât dacă cineva deschide ușa, acesta se declanșează. Omer strigă prea târziu la Elif să stea pe loc, iar glonțul pornește spre pieptul celui legat....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame și corespunde aproximativ episoadelor 13-14 Pro 2.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 5                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 7/15-16

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.