miercuri, 27 iunie 2018

Dragoste de contrabanda episodul 5 tr rezumat



Dragoste de contrabanda episodul 5 tr rezumatOmer o surprinde pe Elif uitându-se singură la înregistrarea de pe stick și se arată consternat, pentru că tocmai stabiliseră că ea trebuie să aibă încredere în el, ca să poată să-i dea în vileag pe mafioți. Ies amândoi din casă, fără să mai fie văzuți de Tayyar care o întreabă pe Zerrin de ei. Elif din nou minte că n-a putut să vadă înregistrarea, dar Omer până la urmă îi cere stick-ul pe care ea i-l dă. La secție, Hussein este foarte supărat pe Arda și Pelin că-l ajută pe Omer, dar mai mult pentru că deține o poză cu Omer și Elif. Pentru Hussein și familia lui, este de neconceput ca Omer să umble cu Elif, dat fiind situația delicată a morții lui Ahmet Demir și a lui Sibel, plus de asta, este prea devreme că Omer să-și facă o prietenă, la nici câteva zile de la înmormântarea logodnicei sale.

Metin nu-i spune tatălui său, Tayyar, ce a aflat despre adevărata identitate a lui Omer, ci îl informează doar despre omul de afaceri Omer Cener care a cunoscut-o pe Elif la Roma. Polițistul ajunge la un laptop și deschide fișierul de pe stick, care se dovedește a fi un film de la ziua ei și alte imagini nesemnificative. În flashback, ni se arată că Elif, auzind vocea lui Omer, pe când ea se uita la adevăratul filmuleț, a șters imediat fișierul și l-a înlocuit cu un clip din calculatorul ei, bănuind că Omer avea să-i ceară stick-ul. Însă el o întreabă de ce-l ascundea de el dacă nu era nimic compromițător acolo? Elif începe să plângă și schimbă vorba, iar polițistul n-o mai întreabă nimic.

Dragoste de contrabanda episodul 5 tr rezumatÎn acest episod aflăm despre Metin și copilăria lui, că el a fost un copil abuzat, la fel ca și maică-sa. Ni se arată scene din trecut cu un Tayyar dictatorial și agresiv, care-i spune soției lui că Metin îl va cunoaște drept unchi. În prezent, el o salvează pe Nilufer din mâna unui mafiot care voia să abuzeze de ea și o asigură că nu i se va întâmpla nimic rău. În acest timp, după ce Elif, Omer și Arda au dormit acasă la Pelin ca să acționeze împreună dis-de-dimineață, aceștia caută indicii în pădurea unde a fost adusă Nilufer după răpire. Căutarea lor este încununată de succes când ajung la baraca unde fusese ținută fata prima dată și găsesc pe sub resturile de parchet telefonul ei și un obiect ce ar putea aparține unuia dintre răpitori, cu sigla unei școli de scuba-diving. Într-adevăr, individul care a încercat să profite de Nilufer lucrează la acea școală.

Levent o contactează pe Aslî, așa cum a plănuit Bahar, ca să-i ceară un job la companie, însă Aslî nu va fi de acord cu angajarea lui. Cu toate acestea Bahar îi spune că așa și trebuia, că el va salva compania și că îi va intra pe sub piele lui Elif, căreia îi plac eroii. Levent speră că Elif să găsească mai repede diamantele și să se termine odată povestea asta în care el n-a intrat de bună voie. Metin o sună pe Elif că să vină să stea de vorbă cu el în mașină și o amenință că se duce cu înregistrarea la poliție dacă nu acceptă, apoi îi povestește cum era să fie violată Nilu. Când se văd, Metin îi cere să facă designul unor bijuterii cu diamante și să ceară de 100 de ori prețul lor real. La capătul puterilor, Elif îl contactează ulterior pe Omer rugându-l s-o scape de acest coșmar.

Dragoste de contrabanda episodul 5 tr rezumatSeara, Elif și Omer trebuie să apară împreună la o cină de familie unde va veni și Tayyar. Bahar află despre Omer de la Zerrin și este frustrată că nu știa de acest iubit al prietenei ei. La cină, Omer face impresie, mai ales asupra lui Aslî și discută despre afacerile lui de la Roma. Tayyar, însă, este cu luare aminte la orice răspuns dă el. Pînar, iubita lui Taner, îl ia deoparte pe Omer și îl întreabă de ce minte, că ea îl cunoaște din liceu și știe că-l cheamă Demir, nu Cener, apoi îl amenință că-l va demasca doamnei Zerrin, că nu e decât un sărăntoc născut în suburbiile Istanbulului. Omer îi întoarce amenințarea, spunând-i că știe despre relația ei clandestină cu Taner și că și el poate dezvălui tuturor aceste lucruri. Tayyar îl abordează și el pe polițist spunându-i că ar fi dispus să facă afaceri cu el. În acest timp, Metin, care ar vrea să se revanșeze cumva față de Nilufer pentru trauma suferită, o scoate la plimbare dar ea reușește să fugă prin pădure.

La secție, Arda găsește un dosar cu mafioți și îi cheamă pe Omer cu Elif să vadă dacă recunoaște pe vreunul dintre ei. Elif îl recunoaște chiar pe Sitki, cel care abuzase de Nilufer, ca fiind unul din răpitorii care veniseră la funeraliile lui Ahmet.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame și corespunde aproximativ episoadelor 11, 12 PRO 2.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 4                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 6/13-14 Pro 2

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.