sâmbătă, 23 iunie 2018

Dragoste de contrabanda episodul 4 tr rezumat



Dragoste de contrabanda episodul 4 tr rezumatOmer merge în clădirea poliției și promite că se duce să vorbească și să ceară ajutorul autorităților. Elif se hotărăște și vine cu el, dar nu pentru a denunța rău-făcătorii, ci pentru a-l determina pe polițist să tacă. Omer nu tace, spune câteva lucruri apoi Elif iese afară în lacrimi, speriată că Metin i-a promis că o face bucăți pe Nilufer și o aruncă în Bosfor dacă miroase că a spus ceva poliției. Până la urmă Elif se hotărăște să-i spună lui Omer tot adevărul și merg undeva într-o gară să stea de vorbă. Însă ei îi este teamă să recunoască ce a făcut la Roma - că a spălat bani pentru Metin. În schimb, îi arată polițistului nr. de telefon al lui Metin și scurtele înregistrări cu Nilu. Omer își dă seama că probabil mafioții caută date și despre el și se gândește ce identitate nouă să-și ia.

Până la urmă ea trebuie să ajungă acasă unde ai ei își fac griji de ce nu mai ajung cele două surori de la aeroport. Când intră, mama ei, Zerrin, se bucură, dar firește, întreabă de Nilufer, iar Elif nu știe ce să-i spună. Pentru că a fost urmărită în tot acest timp, Metin o sună și cere să vină Zerrin la telefon, punând-o pe Nilufer să spună o minciună, sub amenințarea cu smulgerea unghiilor. După aceea Metin o întreabă pe Nilu cum îl cheamă pe prietenul lui Elif, iar ea spune că sora ei nu are nici un prieten. Atunci el se îndârjește și mai mult să afle detalii despre Omer.

Dragoste de contrabanda episodul 4 tr rezumat
Nilufer, Metin, Tayyar, Bahar

A doua zi Pelin și Arda lucrează la noua identitate a lui Omer și preiau datele unui tip decedat. Astfel numele va fi Omer Cener, om de afaceri și va spune că a cunoscut-o pe Elif la Roma acum jumătate de an. Amândoi aranjează totul în așa fel încât să-i inducă în eroare pe mafioți și merg la un hotel iar când ies afară, știindu-se vizați, rămân câteva minute exact în fața hotelului până este adusă mașina din parcare. Mafioții fac fotografii. Elif face greșeala să-i povestească totul prietenei ei Bahar, care imaginează o intrigă josnică pentru a face rost de bani. Levent, iubitul acesteia, inițial nu vrea să intre în combinație, dar văzând că merge la interviuri degeaba și nu reușește să-și găsească un job, se răzgândește.

Pentru că Metin nu reușise să afle mare lucru despre Omer, Tayyar, tatăl său, îl umilește, ca să-l preseze să caute indicii. Atunci Metin se străduiește să facă mai mult, și află datele pe care voia Omer să le afle. Însă când intră în posesia pozelor din fața hotelului, vede pistolul de la talia lui Omer și recunoaște că este un model care nu se comercializează și pe care nu-l poate avea oricine. Bănuind că este tras pe sfoară, contactează un amic polițist și îi arată fotografiile, acesta recunoscându-l cu ușurință pe Omer Demir, colegul lui din Van și logodnicul lui Sibel. Metin rămâne mut de uimire, deși se așteptase oarecum la acest rezultat. Amicul îi spune că poate să-l recheme pe Omer la Van, ori să-l dea afară din poliție pentru că și-a depășit atribuțiile, că poate face orice-i cere, însă Metin este prudent și zice doar că vrea ca această discuție să rămână între ei doi.

Dragoste de contrabanda episodul 4 tr rezumat Mafiotul îi trimisese lui Elif un stick pe care se află înregistrarea momentului în care ea, la biroul din Roma, semnează actele prin care banii murdari vor deveni bani legali, predând valiza cu euro. Dezvăluirea către Elif a înregistrării are menirea s-o constrângă și mai mult să coopereze cu mafioții pentru recuperarea prejudiciului de 110.000 de euro făcut de Ahmet. Chiar în acel moment Omer se duce la ea acasă și o surprinde cu laptopul deschis, văzând scena respectivă. Tayyar este și el în vilă, se află în vizită la Zerrin, în camera de zi și aude vocile lor, așteptând să-i vadă pe Omer și pe Elif.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame și corespunde aproximativ episoadelor 9-10 PRO 2.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 3 tr                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 5 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.