duminică, 24 iunie 2018

Meryem episoadele 14-20 rezumat



Meryem a aflat despre planul lui Otkay. Relațiile dintre Savaș, Meryem și Gulcu se strică iar. In casă la Selma îi așteaptă pe toți o mare surpriză, pentru că fostul soț al Selmei l-a răpit pe Mehmet, copilul lor. Din cauza situației urgente, Meryem decide să coopereze în ciuda divergențelor din tre Savaș, Gulcu și Burcu. Împreună cu Selma cei trei merg să-l recupereze pe băiat din mâinile soțului Selmei.

Meryem episoadele 14-20 rezumatOtkay este hotărât să-l omoare pe Savaș și se va folosi de Mehmet pentru asta, fără să uite să-i facă viața grea lui Meryem. Greutățile apasă acum prea mult asupra ei, așa că găsește momentul potrivit să stea de vorbă cu Savaș și să-i spună că nu vrea să-i mai ascundă nimic de acum încolo. Pentru că n-ar vrea ca lumea din jurul ei să sufere, ea începe să-i povestească în ce context a avut loc moartea copilului lui Sevinc. Cu toate acestea, amândoi se tem de repercusiunile pe care le-ar putea avea din cauza lui Otkay, care va lovi exact într-o persoană dragă. Savci, fosta iubita a persoanei care a murit în accidentul din acea noapte depune mărturie că Otkay era la volan.

Acum Savaș trebuie s-o protejeze pe Meryem de răzbunarea lui Otkay deși nu știe exact la ce pericol se expun. Faptul că Meryem spune adevărul, schimbă toate datele problemei. Acum, Savaș știe ce are de făcut iar Sevinc îl găsește pe criminalul copilului ei, însă Savaș se hotărăște să mai aștepte momentul oportun pentru a acționa. Derin îl avertizează pe Otkay despre ceea ce au de gând ceilalți să facă așa că acesta intră în panică pe măsură ce faptele se adeveresc. Astfel, este și mai motivat să-l omoare pe Savaș, cu atât mai mult cu cât acesta a devenit apropiat de Meryem.

Când Otkay este încolțit, Meryem se teme că anumite secrete vor fi aduse la lumina zilei, așa că ea va folosi un atu ca să-l ajute pe Yurdal să-l prindă pe Otkay. Totuși răzbunarea acestuia duce la moartea cuiva. Otkay și Ertan sunt ajutați de poliție să scape și oricine dorește să-i găsească este îndrumat greșit. Mehmet este cât pe ce să ajungă la închisoare datorită intrigilor lui Otkay. Între Savaș și Meryem se dezvoltă sentimente puternice, el dorind ca Meryem să-și clarifice poziția față de Otkay. Când Derin află despre cei doi, lucrurile devin iarăși explozive și cineva va face o greșeală majoră. Desfășurarea lucrurilor îi determină pe Savaș și Meryem să înțeleagă cât de mult se iubesc. Burcu si Gulcu incearca sa topeasca gheața dintre ei, dar acest lucru este anevoios. Confruntările dintre ei duc la noi lucruri care erau ascunse să iasă la lumină.

Savas face închisoare pentru că a pătruns într-o casă fără permisiune. După ce iese, așteaptă ca Otkay să se răzbune, dar așteptarea este în van. Otkay pune la cale un plan pentru ca cei doi să nu mai fie împreună, pentru că este foarte gelos și obsedat de Meryem. Otkay se pare că a ajuns la capătul drumului iar furia lui Savaș crește și vrea și el să-și omoare rivalul. Meryem are de gând să mai scoată la iveală un secret, dar s-ar putea ca acesta să însemne depărtarea de Savaș. Situația se complică, iar Meryem nu vrea nici ca Savaș să devină ucigaș și nici ca Otkay să moară.

Însă până la urmă Meryem află că Otkay este ucigașul tatălui ei și decide să aibă o confruntare, deși mai departe nu știe ce va face. La întâlnire, însă, va merge având o armă la ea...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Meryem, ep. 7-13                                     urmează: Meryem, ep. 21-30

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.