luni, 23 iulie 2018

Meryem episoadele 21-30 (final) rezumat



Meryem episoadele 21-30 (final) rezumatMeyem află cu stupoare că Otkay este implicat în moartea tatălui ei și vrea să-l găsească, să aibă o confruntare. Savaș o împiedică pe Meryem să devină o criminală, pentru că ea avea de gând să-l ucidă pe procuror. Otkay încearcă să fugă. În ceea ce privește relația dintre ea și Savaș, femeii îi este greu să-și deschidă inima în fața lui, dar văzând cât de mult o ajută și o susține, începe să-și schimbe părerea. Savaș îi spune că ea n-a iubit cu adevărat până acum și că de aceea ezită, pentru că nu știe cum este dragostea adevărată. Din acel punct încolo, Meryem începe să-și asculte inima.

Otkay va suferi un accident stupid, fiind răpit din spital. Ambulanța care îl răpește are un accident în care el moare. Savaș află prin telefon despre această veste, dar tot nu-i vine să creadă că ar fi adevărat. Meryem este încercată de un sentiment de nostalgie și părere de rău la aflarea veștii. Cu toate acestea, Nurten, mama lui Otkay, este convinsă că accidentul se datorează lui Meryem și va face totul pentru ca ea să ajungă la pușcărie, ori chiar să o omoare. Acum, toate fărădelegile lui Otkay ies la iveală.

Meryem vrea să-și ia câteva zile de vacanță, să se elibereze de stresul ultimelor evenimente. Situația se schimbă într-atât, încât relația ei cu Savaș are de suferit, pentru că ea află despre faptul că Savaș îl ascunde pe taică-său, ca să nu plătească în fața legii pentru fraudele de la companie. Berk și Beliz află unde se ascunde Yurdal. Burcu încearcă să-l găsească pe Guclu. Otkay vrea să profite de noua viață pe care i-a oferit-o destinul (site-ul izleyiciplatformu spune că acum Otkay este fantomă, dar înțeleg că el trăiește, însă se ascunde pentru a urmări un anumit plan), iar ținta sa este Savaș. Șahika a lăsat responsabilitatea controlului lui Derin în seama mamei Suzan. Savaș face tot ceea ce este posibil să-și salveze familia, casa și să se protejeze pe el și ai lui, dorind să afle cine este fantoma care îl tot urmărește.

Otkay îi dă lui Derin un plic negru care conține niște vești neplăcute despre procuror, care vrea să pună la cale o crimă. Dar potrivit mesajului, persoana care va fi ucisă este alta decât aceea la care se gândește Otkay în realitate. În timp ce Meryem și Savaș fac eforturi să îndepărteze obstacolele dintre ei, puse de alții în calea iubirii lor, ei continuă să aibă sentimente puternice unul pentru celălalt.

La locul unde se ascundea Yurdal, este găsit mort partenerul său de afaceri. Cum Otkay este fantomă, maică-sa crede că el n-a murit și începe să-i deruteze pe cei din jur. Guclu îl găsește pe Kaan și își va risca viața pentru a avea o confruntare cu acesta. Otkay îi trimite un bilet lui Meryem, care intră la bănuieli că de fapt, procurorul nu este mort.

Otkay este obligat să apară în fața lui Meryem, deși lucrurile nu se petrec așa cum ar fi vrut el. Meryem nu este singură, ci cu Selma, și o va răpi pe fosta lui iubită după ce o rănește pe Selma. Și Savaș află că Otkay e în viață și că Meryem e dispărută. Ca s-o salveze, se duce după procuror împreună cu Guclu, Burcu și Yurdal.

Când Suzan aude ce a făcut Otkay, îi retrage sprijinul, chiar dacă nu renunță la planurile de răzbunare. Derin se teme atât pentru Otkay cât și pentru Savaș, care face tot ce-i stă în putere să-și salveze femeia iubită. Aplicând planul lui Berk, el este câît pe ce să se apropie de un final fericit, intenționând ca după aceea să n-o mai lase pe Meryem să plece din viața lui. Din păcate, Otkay are și un plan B...

Chiar dacă va trebui să omoare pe cineva, Otkay vrea să se salveze cu orice preț și o ia pe Meryem cu el. Savaș se apropie treptat de Meryem cu gândul de a fi împreună cu ea tot restul vieții lor. Însă pentru asta, va fi nevoie de o confruntare directă. Pentru că nu are unde să mai fugă, Otkay se vede nevoit să-și folosească ultimii bani, iar în toată această situație deosebită, va da peste Beliz, fosta lui iubită.

Beliz se va alia cu Savaș pentru a-l găsi pe Otkay, pentru că are un cadou special să-i facă de Valentine's Day. În final Otkay ajunge acolo unde trebuie, adică la închisoare. Pentru Savaș și Meryem zilele negre au rămas în urmă și pregătesc nunta lor. Burcu s-a eliberat de tensiunile pe care le ținea în ea de ani de zile și ar vrea să-i spună DA lui Guclu, deși n-ar vrea nici să-i stea în calea visului său. Totuși și Guclu este pregătit pentru a fi împreună cu Burcu.

În ciuda celor întâmplate, Beliz nu e mulțumită că Otkay este după gratii și pune la cale un plan pentru a se răzbuna pentru fratele ei mort.
Savaș, Meryem, Burcu și Guclu se pregătesc de o excursie împreună înainte de nunta care va fi în același timp. Meryem este însărcinată, însă în ziua nunții cineva îi urmărește cu pistolul în mână și cu geantă de dinamită....

Nu, finalul serialului nu este tragic. Cei 4 sunt salvați. Meryem naște o fetiță, iar în scenele din final vedem că Otkay a murit, apoi, Savaș și Meryem sunt fericiți alături de fata lor de 7 ani.


*** S F Â R Ș I T U L     S E R I A L U L U I ***

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Meryem, ep. 14-20 tr    

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.