miercuri, 15 august 2018

3 lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a alege pompa submersibila corecta3 lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a alege pompa submersibila corectaPământul este compus din 70% apă. Cu toate acestea, doar 2% apă este potabilă și poate fi utilizată de oameni, floră și faună pentru a se susține. În contextul populației umane, mai mult decât pentru băut, apa este folosită pentru baie, spălarea hainelor, întreținerea vehiculelor etc. De aceea, este foarte de dorit ca apa potabilă și menajeră să aibă sursa în apropierea casei. Deoarece apa respectivă nu vine neapărat la locul potrivit la momentul potrivit, trebuie să scoatem apa mai la suprafață folosind o pompă submersibilă. Dacă locuiești în afara orașului, este posibil ca locuința să aibă propriul sistem electromecanic pentru a extrage apă dintr-un puț.

3 lucruri pe care trebuie să le știi pentru a alege pompa submersibilă corectă

Pentru a lua o decizie cu privire la tipul de pompă care va funcționa cel mai bine pentru casa ta, sunt patru întrebări la care trebuie să răspundeți:
- Ce are de făcut pompa submersibilă? Ce fel de apă va trebui să pompeze ea - curată sau cu impurități?
 - Ce presiune maximă va fi necesară? Va trebui să cunoașteți cât pe verticală va pompa și care este turul orizontal.
- Ce tipuri de debite va avea nevoie pompa submersibilă? Aproximativ câți metri cubi pe oră vă așteptați să treacă prin pompă la capacitatea maximă?
Dacă puteți răspunde la aceste trei întrebări, alegerea unei pompe submersibile va fi o joacă de copii! Cu toate acestea, mai sunt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

Distanța de la sursă - în mod ideal, 20-25 metri sunt necesari pentru ca apa să se deplaseze în sus de la sursă.
Presiunea necesară - această presiune este măsurată în litri pe minut, iar nivelul acceptabil este de 10-20 lpm pentru o cabană, 20-30 lpm pentru o casă mică, 30-50 lpm pentru o casă medie și 50-90 lpm pentru o casă mare.
Zgomot - de cele mai multe ori, pompele sunt zgomotoase și pot provoca neplăceri. Prin urmare, este recomandabil să verificați specificațiile decibelilor pentru pompa submersibilă pe care o luați. Pentru a reduce nivelurile de zgomot, pompele pot fi instalate sub capace special proiectate, care interzic supraîncălzirea pompei, reducând în mod considerabil nivelurile de zgomot.
Consumul de energie - în alegerea unei pompe submersibile, este imperativ necesar să vă interesați de consumul ei energetic pentru a asigura eficiența. O pompă de dimensiuni mari poate provoca o gaură în buzunare.

Până la urmă, o pompă bine întreținută va oferi performanțe ideale pentru mulți ani. Prin urmare, achiziționarea unei pompe submersibile online prin intermediul unui distribuitor de reputație este un mare avantaj.

Acum că aveți toate informațiile de care aveți nevoie, vă veți putea bucura de alegerea ideală!sursă foto - pixabay.com

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin11 comentarii:

 1. Sotul meu este in cautare de informatii despre o pompa submersibila, se va bucura de aceste informatii.

  RăspundețiȘtergere
 2. E un subiect in care ai mai facut ceva lumina!

  RăspundețiȘtergere
 3. multumim de informatii, sunt sigura ca ii folosesc cuiva, cineva are nevoie de o astfel de pompa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Soțul e cel care se ocupă de astfel de trenuri, asa ca acum ii pot veni în ajutor cu informatii noi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sotul el se ocupa cu treburile astea gospodaresti. Stiu unde sa caut informatii cand am nevoie

  RăspundețiȘtergere
 6. Sora mea stiu ca at fi vrut sa isi ia o pompa submersibila. Cred ca o va ajuta articolul tau.

  RăspundețiȘtergere
 7. Desi ideea unei pompe submersibile e tentanta cred ca as pune-o mai mult de dragul manerului ala din fier forjat ;)

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte utile informatiile. Multe dintre ele imi sunt complet noi

  RăspundețiȘtergere
 9. O idee foarte buna pentru cei care locuiesc la casa :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Cred ca o sa am si eu nevoie de o pompa!

  RăspundețiȘtergere
 11. Atunci cand trebuie sa cumpar utilaje sau dispozitive de acest gen, prefer sa cer parerea specialistilor din magazin pentru aflarea caracteristicilor necesare.

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.