joi, 16 august 2018

Dragoste de contrabanda episoadele 26-28 (61-67) tr rezumat



Dragoste de contrabanda episoadele 26-28 (61-67) tr rezumatÎn ciuda obiecțiilor lui Omer, Elif este arestată. Cei doi rămân împreună până ajung la tribunal, conștienți că situația este cât se poate de gravă. Un martor apare din senin și furnizează informații prețioase, alături de o dovadă către procurorul de caz. Elif este acuzată de spălare de bani, iar Omer și Sami primesc un avertisment pentru operațiunea recent desfășurată. Omer stă ore în șir la tribunal ca s-o vadă pe Elif și s-o sprijine, gândindu-se la un plan prin care s-o salveze pe iubita lui dar și pe Sami din această încurcătură.

Arda și Pelin sunt uluiți de procesul în care i-a implicat Cigdem. Arda, furios, îi cere să-și retragă plângerea dar ea refuză. A doua zi are loc prima înfățișare iar Pelin stă pe banca apărării. Toată situația generată îl va îndepărta pe Arda de Pelin încă odată. Amândoi lucrează la un caz fără știrea nimănui, dar lucrurile între ei nu se îmbunătățesc prea mult. Problema este că Pelin încă nu recunoaște că și ea îl iubește pe Arda.

Pe linie de serviciu, suspiciunile lui Arda în ceea ce-l privește pe Hussein cresc și se hotărăște să-l țină sub obervație urmărindu-l în mod direct. Ceea ce va descoperi îi depășește așteptările. Elif se adaptează cu greu la viața din celulă, iar problemele ei nu se opresc aici - nu i s-a permis un avocat și nici să-l vadă pe Omer. Elif trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Tayyar, care nu stă degeaba, vrea să frângă mândria și siguranța de sine a lui Elif și pune la cale un joc ingenios. La Elif ajunge o scrisoare de mărturisire, pe care ea trebuie s-o semneze, și o amenințare, în caz că refuză. Dacă nu acceptă să semneze, toată familia ei va muri.

Elif semnează resemnată, dar asta nu duce la eliberarea ei, pentru că nu e hotărâtă dacă să dea scrisoarea procurorului sau nu. Tayyar se folosește de toată puterea și influența sa ca s-o distrugă pe Elif. Omer simte că iubita lui este amenințată de ceva grav, face tot posibilul s-o salveze din capcana întinsă de Tayyar, deși are tot mai puțin timp la dispoziție.

Omer are probleme de sănătate iar Hussein vrea să-l convingă să facă o operație neapărat necesară. Polițistul, însă, nu se preocupă de el însuși ci de Elif, și între cei doi frați are loc o confruntare, pentru că este prea evident că Hussein încearcă să-i pună bețe în roate lui Omer. Până la urmă Hussein este încolțit și trebuie să-l oprească urgent pe fratele său și apoi să elimine suspiciunile lui Arda în ceea ce-l privește. Dar ca să obțină ceea ce-și dorește, are nevoie de susținerea lui Tayyar, lucru care, având în vedere cele petrecute recent între ei, nu va fi ușor de obținut. Lațul se strânge la gâtul lui Hussein și el se vede obligat să acționeze.

Nilufer împrumută bani de la Metin ca să plătească suma stabilită de tribunal pentru cauțiunea lui Elif. Când Aslî o întreabă de unde are banii, ea zice că de la mătușa lor Nedret, din Malatya. Minciunile pe care le spune Nilufer vor ieși la iveală mai târziu și asta va da unele bătăi de cap familiei Denizer, când mătușa Nedret se va decide să vină la Istanbul să vadă ce mai fac rudele ei.

Dragoste de contrabanda episoadele 26-28 (61-67) tr rezumatDupă ce Elif este eliberată, Omer este hotărât s-o ceară de soție. În vederea acestui lucru îi pregătește o surpriză frumoasă și o cere de nevastă în fața familiei și a prietenilor. Elif acceptă. Dar nimeni nu vede în acel moment ce pericole îi așteaptă pe cei doi. Mătușa Nedret sosește la Istanbul și vrea să vadă ce se mai întâmplă cu nepoatele ei, dar rămâne în stare de șoc când aude veștile. Consideră că lucrurile au scăpat de sub orice control pentru că Nilufer minte, Elif se mărită cu un tip care nu se ridică la înălțimea familiei lor (crede ea) și este nevoie de o mână de fier care să readucă ordinea în casă. După toate aparențele, niște nori se cam adună deasupra casei Denizer, în special asupra lui Elif și Omer.

Când Tayyar află despre căsătoria celor doi, se înfurie cumplit. Este convins că Omer îl va aresta drept cadou de nuntă pentru mireasa lui. Îl sună pe Hussein ca să facă ceva să împiedice nunta, iar acum Hussein este prin între Tayyar și Omer ca între ciocan și nicovală. În tot acest timp un nou membru al poliției se alătură echipei de investigare a dublei crime și va aduce niște vești proaste. Această polițistă se numește Ipek și e transferată de la Bursa la Istanbul. Rămâne de văzut dacă Arda și Pelin, care află despre această mutare, îi vor spune lui Omer.

Acest rezumat acoperă cca 7 ore de serial fără reclame și corespunde aproximativ ep.  61-67 Pro 2.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 19-25                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 29-30

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.