duminică, 12 august 2018

Dragoste de contrabanda episoadele 19-25 (47-60) rezumatDragoste de contrabanda episoadele 19-25 (47-60) rezumatOmer și comisarul Ali au o altercație, iar când polițistul dă în șeful său, nu mai este cale de întoarcere. Ali nu voia să-l suspende pe Omer, dar din cauza acestui comportament agresiv se apucă să-i facă dosar. Drept urmare, Omer nu mai are nicio putere și nicio autoritate ca polițist, fiind suspendat din cariera la care a muncit cu atâta migală. De ciudă, Omer jură că o să-i prindă și pe Tayyar și pe Ali.

Tayyar și-a atins scopul cu multă ușurință și fără să intervină cu nimic. Cu toate acestea se înfurie când vede că Omer îl așteaptă în fața casei sale. Îl cheamă pe Husein și îi spune să-l ia pe frate-său din poarta lui. Dar, în realitate, o singură persoană poate să-l convingă pe Omer să plece din locul în care s-a postat și nu se știe dacă Husein va apela la acea persoană.

Metin se pregătește să plece personal la Roma și are două surprize, una pentru Nilufer și alta pentru Elif. Însă faptele sale de acum vor avea niște consecințe nebănuite în viitor.
Sami și Omer o pregătesc pe Elif pentru drumul la Roma. Discută despre toate detaliile urmând să se întâlnească în aeroport a doua zi. Când Omer pornește către aeroport, este abordat de Bahar care îi dă să citească un mesaj pe care Sami l-a trimis către Elif. Acum înțelege de ce ea se poartă atât de distantă cu el. Când ajunge la aeroport, are loc o confruntare între cei doi, dar de această dată Sami îl scoate pe Omer din misiune și nici nu poate să meargă la Roma. Acum rămâne de văzut dacă Elif va pleca fără el, sau dacă el nu-l va asculta pe Sami și va merge oricum. Până la urmă se va întâmpla a doua variantă și pleacă amândoi în misiune la Roma.

Acolo cei doi se bucură și de momente romantice dar Metin le-a pregătit o surpriză care ar putea deturna scopul călătoriei. Metin a trimis un CD care ajunge la Nilufer și, neavând pe nimeni care s-o consoleze, îl contactează pe Mert. Aslî ascultă o parte dion conversația lui Nilu cu Mert și acum vrea să cunoască toată povestea, așa că o ia deoparte pe sora ei și o pune să-i spună totul. Metin o așteaptă cu nerăbdare pe Nilu la Roma, dar în loc de asta, primește un mesaj dur de la ea. Acum trebuie să ia legătura cu iubita lui și s-o convingă să vină acolo. Bekir face un atac de cord în fața magazinului din vecinătate când aude ce-i spune Melike. Deși este dus la spital și primește toată atenția, nu supraviețuiește. Melike este devastată considerându-se vinovată pentru tragedie. Husein crede că fratele său și-a luat o vacanță și de aceea a plecat la Roma.

Omer cu Elif se vor înapoia din Italia cu Nedim, momeala lăsată de Metin pentru ei. Nedim, care crede că Metin o are pe fiică-sa, este temător și nu vorbește prea multe. Omer este, însă, convins că Nedim e doar o momeală și încearcă să-l facă să vorbească.
Atunci când acesta e dispus să spună câte ceva, Omer va putea să deschidă niște uși. Pentru a o salva pe fiica lui nedim, Sami si Omer pun la cale un plan de actiune și în surprind pe dr. Giray în flagrant. Cu ajutorul lui Elif, Omer face legătura dintre Giray și Tayyar și se decide să-l facă pe medic să vorbească, deși acest lucru nu va fi ușor având în vedere că Omer nu mai este polițist.

Tayyar care are impresia că totul merge strună conform schemei imaginate de el, află că dr. Giray este în mâinile lui Omer. Încercând să-și dea seama cum a fost posibilă infiltrarea poliției, este informat că Nedin a fost arestat la Roma. Lărgind perspectiva, este vorba de o capcană pusă la cale de Metin pentru Tayyar, dar nu se știe dacă și când acesta își va da seama ce i se întâmplă.
Metin revine la Istanbul s-o ia pe Nilufer și s-o convingă să vină cu el. Pentru a-și îndeplini dorința și a o face pe Nilu să aibă încredere în el, îi împărtășește un secret. Acum urmează să vedem dacă ea va păstra tăcere asupra ceea ce tocmai a aflat.

Elif și Omer încearcă s-o convingă pe Nilufer să-i ajute să-l prindă pe Metin, dar în acțiunea lor, nu observă că sunt urmăriți de un foto reporter. Metin scapă de polițist dar este prins de acoliții lui Tayyar. Husein îl ajută din nou pe Tayyar dar știe că Sami caută cârtița mafiotă infiltrată în poliție și este atent să nu se deconspire din greșeală. Totuși cineva observă că Husein dispare mereu și începe să devină bănuitor, apoi va lua în considerare să-i spună lui Omer ceea ce a observat.

Metin este acum în mâinile lui Tayyar dar el vrea să aibă o confruntare cu tatăl lui și îi spune direct că știe despre relația aceasta biologică dintre ei. Tayyar, cel puțin pe față, nu acceptă nici acum această realitate și va căuta să se răzbune pe Metin pentru că l-a păcălit în tot acest timp. Nilufer este foarte furioasă pe el, deși îl iubește și suferă pentru el. Partea bună a lucrurilor este că-i are alături pe Omer și pe surorile sale.

Metin este până la urmă prins de Omer, ceea ce va schimba multe. Însă deocamdată trebuie făcut să mărturisească tot ce știe. Metin face o înțelegere, să îl trădeze pe Tayyar în schimbul lui Nilu și vrea să mai stea de vorbă o ultimă dată cu ea. Elif nu este de acord cu această învoială iar Nilu, știindu-se datoare surorii ei, acceptă să discute cu Metin. El vrea doar să-și ceară iertare și să se împace, dar nu știe ce are de gând Nilufer să-i facă. După această întrevedere, Metin mai pune o condiție, de data asta pentru Omer, în schimbul informațiilor pe care le deține. Acum nu se știe dacă Metin îl va trăda pe Tayyar și dacă nu cumva Omer se află în pericol.

Husein îl informează pe Tayyar că Metin este arestat și acesta se înfurie, pentru că este conștient că trebuie s-o găsească pe Nevin, mama lui Metin ca să-l facă pe tânăr să tacă. Tayyar îl pune pe Husein s-o găsească pe femeie. Între timp Mert află și el adevărul despre tatăl său și pleacă de acasă ducându-se la ușa familiei Denizer. Elif îl primește să locuiască la ele o vreme. Tayyar începe să-l caute pe Mert și ajunge și acasă la Elif unde are loc o discuție aprinsă. Elif are curaj și îl întreabă de-a dreptul pe Tayyar dacă el l-a ucis pe Ahmet.

Arda, care începuse să-l bănuiască pe Husein, va sta de vorbă cu Pelin și Omer despre acest lucru, iar situația va deveni dramatică pentru Omer care va fi împușcat de către oamenii lui Tayyar. Elif îl duce la spital dar starea lui rămâne foarte critică. În lumina acestei realități, Elif își dă seama că dacă Omer va continua să fie polițist și îl va vâna pe Tayyar, pericolele de acest gen nu vor dispărea din calea lor. Când el se trezește, Elif ia o decizie importantă și radicală pentru a-și proteja iubitul.

Când Husein află cine l-a împușcat pe fratele său se înfurie și vrea să discute cu Tayyar față în față. Întrevederea îl marchează pe Tyyar atât de mult încât l-ar putea costa viața. Medicul Giray moare, iar situația este de așa natură încât Pelin este arestată și cariera ei e pusă sub semnul întrebării. Acum Pelin crede că este vinovată de împușcarea lui Omer și se învinuiește singură. Arda încearcă s-o susțină moral în timp ce continuă să fie cu ochii pe Husein și află de legătura lui strânsă cu Tayyar.
Metin este scos din arestul poliției și dus la închisoare. Acolo primește surprinzătoarea vizită a lui Mert, care îl anunță că nu va sta deoparte de Nilufer și că va încerca s-o recâștige.

Omer află că Elif și-a retras plângerea împotriva lui Tayyar din cauza lui și se supără, iar ea îl înfurie și mai rău când îl pune să aleagă între caz și iubirea lor. Însă Omer nu vrea să renunțe la nimic, ba chiar are de gând să-l interogheze pe Metin. Amândoi se îndreaptă spre secție și se ceartă în mașină, până când fac accident. Omer se rănește în același loc unde a fost împușcat și este din nou în stare gravă. Medicul îi explică lui Elif că dacă nu are grijă, s-ar putea să nu-și mai poată folosi niciodată brațul stâng.

Tayyar are probleme renale grave și începe să facă dializă dar trebuie să facă în scurt timp un transplant de rinichi și se gândește că Metin ar putea fi donatorul cel mai bun. Însă pentru asta va trebui să-l scoată din închisoare pe fiul lui nelegitim.

Arda ajunge la Nevin dar nu reușește s-o facă să vorbească, în schimb este contrariat de comportamentul ei și devine bănuitor. În contrapartidă, și Nevin este suspicioasă, și se întreabă de ce polițistul i-a arătat poza lui Husein? De fapt, Arda încearcă să-i demonstreze lui Pelin că Husein este omul lui Tayyar.

În ciuda a tot, Tayyar își dă seama că Omer nu va renunța să-l caute pe făptașul dublei crime, așa că va pune la cale un plan ca să rezolve această problemă în totalitate. Pentru început, îi va distrage atenția lui Omer într-o direcție greșită....Acest rezumat acoperă cca 16 ore de serial fără reclame și corespunde aproximativ episoadelor 47-60 Pro 2.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 14-18                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 26-28

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.