luni, 13 august 2018

Solutii de afisaj moderne pentru biroul tau



Holul clădirii este primul lucru pe care vizitatorii îl văd când intră în clădirea unde ai birourile sau unde se află afacerea ta. Știi la fel de bine ca și mine că prima impresie contează. Și atunci de ce să nu-ți impresionezi partenerii de afaceri, clienții sau chiar proprii angajați utilizând afișaje moderne, digitale?
Soluțiile digitale de afișaj dau o notă de profesionalism și de competitivitate unei afaceri în comparație cu sistemele tradiționale.

Solutii de afisaj moderne pentru biroul tau

Apoi, la birouri și mai ales în sălile de ședință, săli pe care cu siguranță le veți folosi și dacă oferiți un training angajaților dv. la locul de muncă, în loc de a scrie pe un flipchart de modă veche sau chiar pe o tablă școlară de pe vremea bunicilor, ați putea opta să vă dotați sălile de curs cu un flipchart magnetic. Acesta răspunde nevoilor dv. mult mai bine decât cel clasic. O soluție la fel de bună este și dotarea sălii cu table magnetice de calitate, unde puteți lipi o anumită schemă dacă urmează s-o prezentați de mai multe ori la grupe diferite de cursanți.

O tablă magnetică este asemănătoare cu tabla clasică, doar că are pe ea straturi de vopsea magnetică, în așa fel încât praful de cretă nu se mai risipește în aer i nu mai este involuntar inspirat de cel care predă. În plus, cum spuneam, dacă utilizați anumite scheme în mod repetat, sau în decursul prezentării dv. există anumite obiecte pe care vreți să le arătați cursanților ori audienței, le puteți lipi pe această tablă.

Tablele magnetice pot fi încadrate în moduri foarte atractive. Ca rezultat, ele pot fi folosite pentru a adăuga o anumită valoare estetică la birou sau la sala de curs. Puteți alege dintr-o gamă largă de dimensiuni și forme și puteți chiar să le decorați cu magneți sau fotografii pentru a crea o atmosferă particulară. În loc să utilizați orice altă suprafață, puteți utiliza tabla magnetică sau un flipchart pentru a posta anunțuri sau mesaje.

În ansamblu, o tablă magnetică sau un flipchart sunt instrumente care pot schimba cu adevărat modul în care faceți în mod obișnuit lucrurile în biroul dv. și în sala de curs. Așa că nu mai stați pe gânduri, alegeți modelul potrivit și luați-vă una!




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










12 comentarii:

  1. Asa este, dau o notă de profesionalism și de competitivitate unei afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acestea chiar ofera un aspect placut, dar confera si profesionalism afacerii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu lucrez intr-un cabinet medical,dar mi-ar placea ca acasa sa am biroul meu si sa imi iau o paret din aceste produse pentru a-mi usura munca

    RăspundețiȘtergere
  4. O tabla magnetica cu nun mesaj motivational care sa ma astepte in fiecare dimineata pe holul cladirii cred ca ar ajuta mult psihicul angajatilor :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O tabla magnetica ne lipsea in birou, ne-am fi organizat mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. am fost la cateva prezentari si mi-a placut tare mult tabla magnetica, iti usureaza munca tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. imi plac multe detaliile de genul, arata altfl decat tabla clasica. si se curata si usor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mereu mi-au placut tablele magnetice. Sunt profi si dau bine oriunde

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca as avea spatiu mai mult in camera, mi as lua o tabla magnetica.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare ca o tabla magnetica denota profesionalism. Plus ca usureaza mult munca.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am auzit de tabla magnetica si imi doresc sa vad si eu cam cum functioneaza. Consider ca este o metoda extrem de eficienta cu ajutorul ei

    RăspundețiȘtergere
  12. Tabla magnetică este ideală pentru orice încăpere, mai ales dacă ești o persoană organizată.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.