miercuri, 19 septembrie 2018

Alegerea salopetei potrivite în functie de forma corpului



Îți plac salopetele? Și mie. Dar când vine vorba de alegerea unei salopete potrivite pentru tipul de corp pe care îl avem în dotare, neuronii încep să se contrazică între ei. Considerată a fi una dintre cele mai dificile tendințe ale modei, nu este deloc surprinzător faptul că multe femei tind să evite purtarea de salopete. Dar dacă știm ce tip de salopetă se potrivește cărui tip de corp, căutarea salopetei perfecte este pe cale să devină mult mai ușoară. Trucul principal este ca prin croială să obținem efectul unui corp de tip clepsidră.

Alegerea salopetei potrivite în functie de forma corpului


1. Pentru corpul de tip măr, adică acel tip de corp cu pieptul mai mare, talia puțin evidentă și șoldurile late, căutați costume relativ largi pe corp, mai ales în zona de mijloc. Alegeți o salopetă cu pantalonii potrivit de strâmți (evitați pantalonii prea strâmți sau largi, care nu se potrivesc). Această formă va asigura că posteriorul dvs. arată bine făcut. În partea de sus salopeta poate fi ușor lărguță, cu talia marcată, iar la piept și gât poate avea drapaje, elemente croite încrucișat, umerii bufanți, etc. De exemplu, una din salopetele PrettyModa, cum este aceasta din fotografia de sus, este perfect croită pentru corpul de tip măr.

Alegerea salopetei potrivite în functie de forma corpului
sursă - pinterest

2. Pentru corpul adolescentin, cu oase subțiri și forme abia ghicite, pliseurile și lărgimile nu sunt o alegere potrivită, pentru că umflarea accentuată a aspectului vostru general nu face decât să scoată în evidență faptul că sunteți slabe și cu corpul mai curând alungit. Așa că mai bine alegeți o salopetă cu pantalonul lărguț, cu talia înaltă, și doar bustul evidențiat printr-un volan sau o croială mai îndrăzneață. Ca accesoriu, optați pentru o gentuță fină care să accentueze figura dvs. lungă, slabă.

Alegerea salopetei potrivite în functie de forma corpului
sursă - stylewe.com

3. Pentru femeile cu un corp de tip pară, adică având bustul mai puțin proeminent, dar fesele lungi și șoldurile joase, salopeta potrivită nu trebuie să aibă o anumită formă ci să distragă atenția de la curbura șoldurilor și, adeseori, a aripioarelor aferente. Astfel, trebuie aleasă o salopetă cu două culori contrastante între corset și pantalon, sau din două feluri de materiale, cel de la bust fiind eye-catcher. Croiala acestei salopete trebuie să fie mai largă în zona șoldurilor, iar pantalonul să aibă aceeași lărgime până jos.

Alegerea salopetei potrivite în functie de forma corpului
sursă - limelush.com

4. La urmă am lăsat femeile cu un corp voluptos, stil Kim Kardashian. Acest tip de corp, dacă este bine proporționat poate jongla cu orice fel de croială a salopetei, dar de regulă femeile cu forme pline au ori bustul bine scos în relief, ori fesele bombate. În acest caz, partea mai proeminentă este mai lărguță, eventual cu drapaje, iar aceea mai frumos definită, poate avea croiul mai aproape de corp.

Așadar, până la urmă secretul este același: ajustați prin croiala îmbrăcăminții forma corpului dv., ca să semene cu o clepsidră, forma considerată ideală, dar pe care puține femei chiar o au de la mama-natură.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










8 comentarii:

  1. Snt tare sexy si trendy aceste salopete, văd că se poartă tot mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare simplu. Acum sa vedem cum va fi la prima vanatoare dupa salopeta. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu ma simt prea confortabil in salopete dar cine poate sa le poarte si cui i se aseaza bine chiar arata bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am tot incercat sa imi cumpar salopete dar nu mi se potrivesc deloc, sfaturile tale sunt foarte bune, poate nu am ales eu modelul potrivit corpului meu

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac salopetele, gen strâmte in partea sus si largi la pantaloni. Sau cele clasice, de blugi

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac toate salopetele! Chiar vreau să îmi iau câteva

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac alegerile facute de tine si sfaturile oferite. Consider ca este destul de greu sa ne alegem o salopeta pentru ca trebuie sa ne incadram perfect pentru ca trebuie sa fim perfecta in partea de sus, dar si in zona soldurilor

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am prea multe salopete, desi imi plac tare. Intr-adevar, e destul de greu sa nimeresti una sa ti se potriveasca perfect.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.