sâmbătă, 1 septembrie 2018

De ce merg barbatii la masaj erotic?

De ce merg barbatii la masaj erotic?

Oamenii înșeală, este un adevăr dureros. Nu încerc să minimizez această problemă, dar trebuie să fim mai conștienți de subiectele legate de infidelitate. Puteți întoarce spatele crezând că nu vi se va întâmpla niciodată, sau puteți deschide ochii să lucrați la ceea ce trebuie îmbunătățit și să discutați ceea ce trebuie abordat. Când într-un cuplu intervin anumite probleme, fiecare caută căi de rezolvare în altă parte decât la partener. Ea, la prietenele cele mai bune, el, probabil la un salon de masaj.

La un salon masaj erotic vin în special bărbați. Majoritatea lor sunt căsătoriți sau într-o relație stabilă, dar fetele care lucrează la salon nu judecă și nu întreabă. Ceea ce se întâmplă într-un salon de masaj erotic nu are nimic de-a face cu soțiile sau prietenele lor, nu este decât prestarea unui serviciu. Unele chestiuni pur și simplu nu se pun în discuție. Fetele care lucrează la salon sunt acolo pentru a face bani, nu pentru a judeca comportamentul clienților.

Un bărbat merge la salonul de masaj erotic pentru a-și afirma sexualitatea, pentru a se simți mai valoros ca om sau pentru a-și rezolva unele probleme legate de viața lui intimă. Pentru un bărbat sexualitatea sa este foarte importantă, multora le este dificil uneori să fie la înălțimea așteptărilor partenerelor lor de acasă, iar femeile nu înțeleg aceste aspecte pentru că nu se confruntă cu așa ceva.

Unele femei încă mai au prejudecăți și consideră sexualitatea masculină ca fiind ceva josnic, prea instinctiv și inferior, iar aceste mentalități conduc în timp la confuzie și neînțelegeri majore care aduc cuplul în pragul despărțirii. Pentru un bărbat satisfacerea erotică are un impact emoțional profund și va căuta să-și împlinească această nevoie interioară.

Un domn care a răspuns prin email unui interviu pe această temă a spus că un masaj al întregului corp înainte de masajul erotic propriu-zis este foarte important pentru că îi relaxează și activează sistemul nervos. El s-a simțit mult mai deschis și mai în contact cu corpul său, iar senzațiile au devenit mai puternice. Un masaj de acest gen este terapeutic iar la sfârșit clientul este foarte relaxat și sensibil la atingere. Pe undeva, un astfel de masaj poate fi un preludiu pentru o întâlnire romantică. Iar pe termen lung, masajul erotic ajută la îmbunătățirea performanțelor erotice ale unui bărbat, care la început nu reușește să temporizeze după dorință actul sexual.

Poate că a curs prea multă cerneală în ultimile zeci de ani pe sexualitatea femeii și pe nevoile sale, ceea ce nu este deloc un lucru rău, dar bărbații sunt deseori lăsați la o parte. Totuși ei sunt cealaltă jumătate într-o relație, nu ar trebui să fie la fel de băgați în seamă?

În finalul articolului două vorbe despre infidelitate, sau despre ce înseamnă dacă un bărbat angajat într-o relație merge la salonul de masaj erotic. Chiar dacă acest fapt nu este foarte clar o infidelitate, se poate ca multe femei să îl considere ca atare dacă vor afla despre partenerul lor că apelează la astfel de servicii. Pe de altă parte, dacă tu, ca bărbat, crezi că ceea ce faci este în regulă, de ce nu vorbești despre asta cu partenera ta stabilă? Iar dacă nu-ți pasă de părerea ei, atunci nici ea nu înseamnă nimic pentru tine și ai putea să închei o relație cu cineva de care nu-ți pasă.

Concluzia este că infidelitatea e complexă. Nu există niciodată un răspuns direct și cei implicați nu sunt întotdeauna duali și rău-intenționați. Îi demonizăm pe cei care înșeală pentru că ne despart de ei dar infidelitatea este mai frecventă decât credem și e comună ambelor sexe.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin







9 comentarii:

  1. Consider ca sunt doua lucruri diferite care adeseori se confunda, a face un masaj erotic si a insela. E adevarat ca in timpul acelui masaj erotic, mintea unui barbat incepe sa zburde,hormonii o iau razna, dar mi se pare la fel ca si atunci cand ar privi o revista sau un film XXX . Fetele isi fac doar meseria, iar probabilitatea de a se cupla cu vreun client nu cred ca e prea mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. drept sa-ti zic, nu am cunostinta de asa ceva, este o chestie care trebuie gandita bine inainte sa hotarasti daca te enervezi sau nu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mdaaa, sensibil subiectul. Mă gândesc că pentru un răspuns cât de cât corect, imparțial, ar trebui să fiu în pielea cuiva care știe sau află că soțul/partenerul merge la masaj erotic. Dacă ar fi să nu trec prin acest ”filtru”, sunt de părere că nu se poate considera infidelitate. Până la urmă, tot acasă se duce, fără alte implicații deranjante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ce sa zic si nu stiu cum as reactiona daca as sti asta. Cred ca nu prea bine..dar na, barbatii inainte sa apeleze ar trebui sa stie daca partenera se va supara sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmmm nici n-as vrea sa stiu daca scumpul meu sot a fost sau va merge la un astfel de salon. Cred ca m-as simti aiurea daca as sti asta. Clar nu as fi deacord. Spun asta si imi asum ca cineva ma va face incuiata la minte ca nu accept asta

    RăspundețiȘtergere
  6. E prima data cand citesc ceva de genul, eu sincera sa fiu, nu prea le vad rostul acestor servicii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mrr...cred ca n-as avea nimic impotriva daca un barbat 'single' ar apela la un astfel de masaj.Pe de alta parte, daca ar fi vorba de prieten n-as prea vedea cu ochi frumosi situatia ::

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmmm... e o situatie complicata. Nu am nimic cu deciziile altora, dar n-as accepta ca sotul meu sa mearga la un salon de masaj erotic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca barbatii au motivele lor cand fac asta, iar uneori poate chiar sunt intemiate. Trecand peste felul masajului, motivatia din spatele acestei decizii probabil e relaxarea :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.