miercuri, 12 septembrie 2018

Lapte demachiant si lotiune tonica purifianta de la Apidava - in rutina mea de ingrijire

Lapte demachiant si lotiune tonica purifianta de la Apidava - in rutina mea de ingrijire

De foarte curând, imediat după ce m-am întors din concediu, am primit un mic pachet de la Brander cu două produse cosmetice Apidava - Cosmetic line, un lapte demachiant și o loțiune tonică purifiantă. Mărturisesc că până acum am folosit produse de acest fel dar separat, însă de data asta, în fiecare seară mă demachiez, apoi aplic loțiunea tonică purifiantă. Dimineața, reiau acest ritual.

Lapte demachiant si lotiune tonica purifianta de la Apidava - in rutina mea de ingrijireLaptele demachiant este de fapt, un fel de cremă de culoarea untului, cu un miros delicat de miere. Produsul este foarte cremos și vine într-un recipient cu capac special de tip cioc, care te ajută să folosești exact atât demachiant cât ai nevoie. Având la bază miere, unt de shea, ulei de jojoba și de măsline, propolis și ceară de albine, laptele demachiant Apidava curăță și protejează epiderma, dar are un important rol și în revitalizarea și hidratarea pielii. Agentul de curățare este suficient de blând pentru a fi utilizat fără probleme în jurul ochilor eliminând astfel toate urmele de rimel. Și, cu toate că eu am un ten mixt, uscat la tâmple, dar gras pe frunte, nas și bărbie, laptele demachiant îmi catifelează și îmi uniformizează tenul, hrănindu-l și corectând excesul de sebum acolo unde acesta există. Totuși, pentru că rămâne pe piele un strat subțire din această cremă demachiantă, aplic loțiunea tonică purifiantă Apidava pentru a curăța fața de urmele laptelui demachiant.

Lapte demachiant si lotiune tonica purifianta de la Apidava - in rutina mea de ingrijireLoțiunea tonică este un lichid clar, transparent, de culoare gălbuie, care conține miere, propolis, extract din flori de salcâm și ulei de mentă, care are în plus și un efect tonifiant și antibacterian, fiind indicată și în cazul tenului cu probleme, acneic. Loțiunea îndepărtează urmele demachiantului și finisează curățarea tenului, lăsându-l curat, luminos, catifelat, aș îndrăzni să spun asemănător cu pielea de copil mic. Elimină impuritățile din porii pielii, combate erupțiile cauzate de transpirație și restabilește un pH normal al pielii, pe care o curăță în profunzime. Peste zi, zonele cu exces de sebum ale feței mele nu mai sunt atât de unsuroase, și asta după doar o săptămână de utilizare zilnică a celor două produse.

Un lucru demn de menționat este că aceste cosmetice Apidava nu conțin parabeni, alcool, fenoxietanol, coloranți sau parfum.

Lapte demachiant si lotiune tonica purifianta de la Apidava - in rutina mea de ingrijire

Eu, una, sunt foarte mulțumită de rezultatele laptelui demachiant și ale loțiunii tonice purifiante Apidava pe tenul meu și le voi folosi în continuare. Am deja o colecție mică de produse cosmetice de la Apidava, pentru că, așa cum am mai spus, consider că aceste cosmetice cu miere sunt cu mult mai bune decât cremele altor brand-uri, foarte renumite și foarte vizibile în market-uri. Pentru mine funcționează perfect, și veți mai citi review-uri și despre o cremă de corp sau un spray de gură produs de aceeași Apidava - Cosmetic line.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










13 comentarii:

  1. eu nu ma omor dupa laptele demachiant in ideea in care dimineata cam sar peste el. dar lotiunea tonica... e o minune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lotiunea tonica nu imi place cum miroase pentru ca mie nu imi place propolisul, insa o folosesc pentru beneficiile pe care le aduce tenului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am problema asta, am senzatia ca lotiunea aproape nu are niciun miros...

      Ștergere
  3. Laptele demachiant il folosesc mai rar, dar lotiunea tonica imi place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Momentan am prea multe produse de genul in teste, dar dupace le termin, o sa le am in vedere.

    RăspundețiȘtergere
  5. laptele demachiant am sa-l incerc si eu neaparat, lotiune tonica nu folosesc de fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de data asta s-ar putea sa ai nevpoie :) laptele Apidava este o crema si se simte nevoia de aplicare a lotiunii, dupa demachiere.

      Ștergere
  6. Lotiunea tonica imi place cel mai mult. E foarte buna pentru tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu le folosesc impreuna. Imi plac foarte mult, in special lotiunea tonica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu le folosesc si mi se pare ca se potrivesc si se completeaza de minune

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa le incerc si eu, prea le-ai recomandat calduros.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ar fi rau sa le incerci. Eu nu recomand intotdeauna cu entuziasm un produs ;) dimpotriva, de obicei am un ton neutru pozitiv, dar cand dau de produse care efectiv imi plac, se cunoaste asta :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.