luni, 22 octombrie 2018

3 lucruri cu care risti daca le cumperi second hand



3 lucruri cu care risti daca le cumperi second handDe cele mai multe ori, românii sunt atrași de lucrurile second hand. Având în vedere că prețurile sunt mici și își văd scopul imediat îndeplinit, ei au tendința de a lua decizii fără a se gândi că investiția pe care o fac nu este una pe termen lung.

Dacă și tu știi că ești atras de lucrurile SH, indiferent de natura lor, trebuie să știi că alegându-le pe unele faci o investiție riscantă. Citește mai jos ce nu trebuie să cumperi la mâna a doua și care sunt motivele!

Iată lucrurile cu care riști cumpărându-le second hand:

1. Anvelope


3 lucruri cu care risti daca le cumperi second handFără îndoială, ca orice proprietar de autovehicul, ții foarte mult la mașina ta și vrei să funcționeze mereu la cele mai înalte standarde. De asemenea, sigur nu îți place dacă te lasă în pană când îți este lumea mai dragă. De aceea, este foarte important să știi că dacă vei cumpăra cauciucuri SH, iar acestea nu au fost bine întreținute, nu va trece mult timp până vei fi nevoit să le schimbi din nou. Astfel, cumpărând de două ori, s-ar putea să ajungi la același preț pe care l-ai fi plătit inițial pe anvelope noi. De aceea, poate ar fi bine să consulți oferta de aici https://www.anvelope-oferte.ro/anvelope-iarna/marca-michelin, întrucât vei găsi anvelope marca Michelin, cunoscute pentru calitatea lor și pentru durabilitate.

#SmartTip: Intră și consultă aici oferta de anvelope de iarnă dacă vrei să fii pregătit pentru anotimpul geros care este pe cale să își facă simțită prezența în țara noastră!

2. Mașini


Presupunând că vrei să îți cumperi o mașină, află că una dintre cele mai slabe investiții este să îți cumperi o mașină la mâna a doua. Indiferent că o cumperi de pe Internet sau din afara țării, nu ai cum să știi cum a fost întreținută de fostul proprietar. În plus, dacă nu te pricepi la mașini și la partea tehnică, sigur nu o să îți dai seama cât de uzate sunt piesele, motiv pentru care este foarte probabil că încă din prima luna să fii nevoit să investești destul de mulți bani în acestea.

#SmartTip: Dacă găsești la o cunoștință foarte apropiată o mașină bună sau de la serviciu ți se poate vinde mașina pe care o conduci doar tu, profită de ocazia. În caz contrar, cumpără-ți o mașină de marcă românească. Sigur o să găsești câteva modele cu adevărat bune.

3. Telefoane


Nu în ultimul rând, telefoanele mobile la mâna a doua se pot dovedi o investiție riscantă. De exemplu, nu ai cum să știi cât de mult rezistă bateria, dacă touchscreen-ul, WiFi-ul sau camera foto funcționează corespunzător. De asemenea, de cele mai multe ori, mufa de încărcare poate fi stricată și chiar butoanele de volum.

3 lucruri cu care risti daca le cumperi second hand


#SmartTip: Nu cumpăra un telefon la mâna a doua decât în cazul în care ți se dă și garanție, iar telefonul este prea puțin folosit. În caz contrar, nu vei avea decât probleme cu acesta.

Așadar, este riscant să cumperi mașini, anvelope și telefoane mobile la mâna a doua, întrucât se pot strica foarte repede și vei fi nevoit să reinvestești în ele într-un timp foarte scurt!



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










9 comentarii:

  1. Astfel de lucruri le cumpar doar de la persoane cunoscute, mai ales telefoanele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, este riscant sa cumperi de la second asa ceva, fiindca nu ai posibilitatea sa controlezi totul de la bun inceput. Surprizele pot sa apara la cateva zile, pe parcurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. este riscant sa cumperi chiar si nou...,la ce calitate este in zilele noastre, mie mi-e frica sa iau orice. vb vine. dar masina sh am luat-o, si tot asa o voi lua si pe urmatoarea

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot ce e second e cu risc, dar uneori unele lucruri merita daca e pe termen scurt.

    RăspundețiȘtergere
  5. La masini majoritatea nu ne permitem una noua, fie ea si romaneasca. Asa ca, tot la SH apelam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uneori și cele second pot fi o alegere buna, eu așa am cumpărat mașina și chiar si telefonul. E drept ca unele lucruri ar trebuie cumparate noi din magazine.

    RăspundețiȘtergere
  7. La masini cred ca nu toata lumea isi permite o masina noua, deci putem face alegeri bune si cu cele second hand. In schimb telefoane si anvelope, clar le aleg pe cele noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu telefon n-as cumpara la mana a doua decat daca stiu proprietarul si telefonul, insa anvelope parca m-as risca dar cu ajutorul unui profesionit :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am cumparat din toate. Si telefon, si anvelope si masina. Totul tine de noroc in ceea ce priveste calitatea, dar la fel de bine se pot intampla neplaceri cu produse noi asa ca nu zic nu produselor SH

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.