sâmbătă, 13 octombrie 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 41-42 turcesti, rezumat



Burcu și Osman îl găsesc pe Garip căzut pe jos, fără cunoștință și îl duc imediat la spital. Esma când află, se repede în mașină și reușește să-l vadă, pentru că medicii l-au resuscitat și Garip și-a mai revenit deși este încă sub supraveghere medicală. Burcu o lasă pe Esma să stea de vorbă cu Garip, care, acum după cele întâmplate, nu mai vrea să renunțe la iubirea lui din tinerețe și este dispus să facă totul pentru a fi împreună. Burcu stabilește ca după ce trece și perioada de convalescență, tatăl ei să plece într-o vacanță. Esma se retrage din salon, bucuroasă că Garip al ei este în viață.

Acest rezumat acoperă episoadele difuzate de Kanal D marți, 6 nov. 2018 și luni 12 nov. 2018.

Fikret, care nu este lăsat de către Ipek să-și vadă fata, le iese în cale când sunt pe stradă și așa, ea și cu Kiymet nu pot face o scenă în văzul trecătorilor. Fikret își dezmiardă fetița, iar afecțiunea lui pentru copilă îi dă speranțe lui Ipek că va putea din nou să întoarcă totul în favoarea ei. Cu toate acestea, Fikret este decis să divorțeze, spre disperarea soției lui, care primește actele de divorț acasă și face o criză de nervi în fața maică-sii.

Mireasa din Istanbul, ep. 41-42 turcestiA doua zi urmează să aibă loc nunta lui Akif cu Senem, și conform tradiției, se face seara de henna, între femei, iar bărbații se distrează și ei, singuri. Faruk îi pregătește o farsă de zile mari lui Akif, răpindu-l și filmând totul. Dilara și Sureyya au pregătit și ele o surpriză, într-un restaurant karaoke. După ce cântă și dansează cu toatele, Gulistan, Bade, Nurgul, Surreya, Dilara și Senem, se anunță o surpriză. Când colo, se deschide ușa restaurantului și apare Esma. Fetele sunt dezamăgite, dar în spatele Esmei este o trupă de stripperi, care încep să-și facă numărul și o iau la învârtit și pe Esma. Faruk, care observase că Sureyya și Dilara pregăteau ceva pe ascuns, îl trimite pe Emir acasă și pleacă împreună cu frații și cu Akif la restaurant, exact la timp ca s-o vadă pe Esma înconjurată de stripperi. Petrecerea de henna se strică, bărbații fiind furioși pe fete că au putut să organizeze așa ceva.

A doua zi are loc nunta celor doi. Sureyya îi dă lui Senem inelul mamei ei drept cadou de nuntă, are loc ceremonia, totul este plin de antren și veselie. Adem, tulburat de întorsătura pe care a luat-o viața lui în ultimul timp, trădat de însăși aceea care i-a dat viață, și transformat de ea într-un instrument al urii ei față de Borani, se simte ca și cum tot ceea ce era dreptul lui i-a fost furat de la bun început și pleacă într-o cursă nebună cu mașina, izbindu-se intenționat de un zid, în încercarea de a se sinucide. Trecătorii au chemat salvarea și a fost dus la spital. Fikret este primul care află vestea și îi spune Dilarei, apoi amândoi pleacă discret de la nuntă să vadă în ce stare este Adem.

Mireasa din Istanbul, ep. 41-42 turcestiEsma, plecase și ea, la Garip acasă, trimisă de Burcu, care începe să bea pahar după pahar până i se face rău. La baie, Osman se duce după ea, dar începe să țipe la el că ea nu este Sureyya și că nu va fi niciodată ca ea. Osman rămâne perplex, pentru că nu credea că Burcu și-a dat seama de sentimentele lui profunde față de Sureyya. Problema se ivește abia după ce ei doi ies din baie și îl găsesc pe Faruk la ușă, care auzise toată discuția lor. Faruk rămâne foarte gânditor și nu reușește nici să adoarmă în noaptea aceea.
A doua zi, Burcu nu mai știe ce a făcut de cu seară, iar toată lumea îi spune că doar i-a fost puțin rău. Sureyya îi invită la cină pe ea și pe Osman, fără să știe că acum relația dintre Osman și Faruk este tensionată. După cină, Faruk iese afară și îi spune lui Osman printre dinți că nu vrea să-l mai vadă niciodată în acea casă. Osman rămâne înmărmurit, pentru că nu se aștepta la așa ceva și pentru că nici nu avusese timp să spună ceva în apărarea lui.

Dilara aude ce discută Adem cu Fikret la spital și așa află de scrisoare. Pentru că Adem nu vrea s-o vadă acolo, ea pleacă la psiholoagă și o roagă să meargă să-l viziteze, ca să înțeleagă Adem că există și oameni care țin la el. Idil acceptă imediat, dar se miră de gestul lui Adem și chiar îi spune că nu s-a gândit nicio clipă că scrisoarea respectivă ar putea avea așa un impact asupra lui. Dilara se duce la Faruk să-l întrebe de ce nu i-au spus lui Adem despre scrisoare mai demult, și astfel, treptat, toată familia află despre scrisoarea lui Fevzi, lucru care generează o nouă dispută, pentru că Fikret observă pe bună dreptate, că Esma îi tratează diferit pe frați, având o preferință clară pentru Faruk. Când Dilara își dă seama că Sureyya știa și nu i-a spus, se supără foarte tare și decide să se despartă de aceea căreia i-a fost ca o soră.

Fikret se întristează când aude că Esra va trebui să plece la părinți, dar ea îl minte că e doar un fel de concediu și că va reveni. Cei doi petrec prima lor noapte împreună, dar Fikret nu știe ce-l așteaptă din partea lui Ipek care, de fapt, nu dorește divorțul. A doua zi, la companie, el prezintă consiliului de administrație proiectul despre noua divizie, aeriană, Boran Jet. Faruk își iese din minți de nervi, încercând să-i demonstreze că ideea asta o să-i coste totul și că va duce compania la faliment. Fikret crede că totul e din cauză că nu s-a sfătuit cu el înainte și nu acceptă să renunțe la idee. Frații se ceartă iar Faruk cedează, insistând că lucrurile vor scăpa de sub control dacă ideea diviziei aeriene va fi pusă în aplicare.

...................

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 39-40 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 43-45 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.