joi, 29 noiembrie 2018

Hemoroplant de la Ayurmed - testare



De data asta am primit prin bunăvoința Brander, spre testare, un produs despre care vorbim în șoaptă în public, dar care este atât de util acelora care suferă de constipație cronică și de hemoroizi. Însă dacă mă întrebați pe mine, nu e nevoie să aveți și prima afecțiune, hemoroizii pot exista independent de aceasta, deși, la un moment dat în viață, o constipație rebelă a generat hemoroizii de azi.

Hemoroplant de la Ayurmed - testareMedical vorbind, hemoroizii reprezintă niște dilatații varicoase ale venelor hemoroidale. Mai pe înțelesul nostru, când o persoană este constipată și face un efort să aibă scaun, anusul se poate rupe, iar acolo se află venele hemoroidale. Apare o sângerare locală, o usturime - deh! e ca o zgârietură mai profundă! - apoi, când pielea tinde să se refacă în zona respectivă, se formează ceva ca o gămălie de ac, adică un fel de varice. În timp, acea umflătură mică a pielii crește, uneori ajungând și la 2-3 cm lungime, iar scaunele problematice devin cu atât mai dureroase.

Hemoroizii nu dor, mai ales la început, dar pe măsură ce cresc durerea poate să apară după ce ați fost la toaletă, și să treacă foarte greu după aceea. În acest caz disconfortul generat este evident și persoana în cauză trebuie să apeleze la un tratament hemoroizi cu acțiune imediată. Uneori acesta este un unguent, un supozitor, o baie călduță cu plante, dacă suntem acasă, sau un supliment de genul Hemoroplant.

Sigur, există o soluție radicală, îndepărtarea chirurgicală a hemoroizilor, dar pe lângă disconfortul creat și faptul că vreo câteva săptămâni până se vindecă operația, trebuie să purtați cu voi un fel de pernă, pentru că nu puteți sta în șezut de durere, hemoroizii vor reapărea după niște ani.

De aceea este foarte important ca, în boala hemoroidală, să combateți eficient constipația și să aveți o igienă intimă perfectă. De preferință, să folosim apa și săpunul ori de câte ori este cazul, în locul hârtiei igienice, dacă este posibil. Suplimentul alimentar Hemoroplant de la Ayurmed, conține plante care mențin elasticitatea și integritatea pereților vasculari din zona rectală și din cea anală, contribuie la menținerea unei flore intestinale adecvate și ajută la un tranzit intestinal normal. Dar cel mai important, ajută la consistența normală a scaunului, pentru că ceea ce generează ruptura pielii și a vaselor de sânge anale este exact consistența prea tare a scaunului.

Extractele din Hemoroplant conțin pulberi din ghimpe pădureț (Ruscus aculeatus, rădăcină), coada șoricelului (Achillea millefolium, pulbere din părțile aeriene ale plantei) și pulbere din fructe de Terminalia chebula. În cantități mai mici, suplimentul mai conține și Cassia fistula, tumeric și cicoare. Hemoroplant se ia câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la o oră după masă, timp de minim o lună de zile. Produsul este indicat adulților.

Ca să-i testez rapid eficiența, am mâncat zilnic cașcaval și caș, pilaf bine scăzut și ouă fierte tari. Într-adevăr, suplimentul Hemoroplant și-a făcut bine treaba, pentru că după aceste alimente, care în mod normal mă "încuiau" la burtă pe termen neprecizat, nu am avut probleme de tranzit intestinal. Eu am luat suplimentul așa cum este recomandat, câte 3 tablete pe zi, după mesele principale. Nu am avut nevoie să măresc această doză și m-am simțit foarte bine, scaunul a fost normal și fără nici un fel de problemă. Hemoroplant intră în colecția mea de remedii ayurvedice, pentru că eu mă confrunt cu boala hemoroidală din copilărie și nu am găsit până acum vreun remediu eficient la această afecțiune.

Dacă și voi ați folosit Hemoroplant, vă aștept să împărtășiți impresiile în comentariile voastre.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











11 comentarii:

  1. Da, e un subiect destul de intim si de greu de discutat si de digerat in public dar din pacate ne confruntam cu el tot mai mult din cauza alimentatiei deficitare si a sedentarismului. E bine ca exista solutii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Soacra mea se confrunta cu astfel de probleme, un astfel de supliment ar ajuta-o.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca produsele de la Ayurmed sunt naturale si mereu fac ceea ce spun. La nevoie voi sti ce remedii sa caut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele Ayurmed au fost de ajutor pentru diverse afectiuni, asa ca cei ce au nevoie de un produs de acest gen sa nu ezite sa-l incerce.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bunicul meu a mai avut probleme, dar nu prea vrea sa ia pastile, poate il conving cu astea totusi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi se pare ca nu am avea de ce sa ne rusinam sau sa ne ferim. Este o boala ca oricare alta. Ma bucur ca exista remedii naturiste si pentru hemoroizi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Recunosc ca stiu foarte putine lucruri legate de aceasta problema si pana acum nici macar nu stiam ca sunt pastile care sa rezolve asta. Auzisem ceva de operatii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pastilele nu rezolva hemoroizii, ci cauzele care duc la formarea acestora. Banuiesc ca n-ai avut rabdarea sa citesti pana la capat articolul :)

      Ștergere
  8. Pentru cei care au această problemă, ca orice altă problemă de sănătate, trebuie tratată.Tratamentul naturist, cu medicamente Ayurmed ar trebui să fie prima opțiune

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca hemoroizii vor deveni incet incet afectiunea secolului. Eu tot zic ca voi incepe sa fac sport pt a preveni aceasta afectiune, insa tot nu reusesc. Nu am auzit de aceste suplimente, insa chiar mi-au starnit curiozitatea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu, una, nu cred ca poti combate constipatia prin sport. Drept exemplu, am o nepoata sportiva de perfomanta si are constipatie cronica. Deci... asta e. Hemoroizii apar exclusiv datorita constipatiei, restul sunt povesti (eu am de cand eram copil si eram constipata cronic, dar mamei mele i se parea ca a avea scaun o data pe saptamana este ceva normal si nu m-a tratat... din pacate! cand eram marisoara am inceput sa beau lapte zilnic, ani de zile, si asa mi-am revenit cu tranzitul intestinal, dar hemoroizii au ramas...). Suplimentele Hemoroplant exact asta combat, inclusiv prin a impiedica venele hemoroidale sa se rupa si sa formeze acele gâlme care se numesc hemoroizi.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.