marți, 6 noiembrie 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 46-48 turcesti rezumat



Mireasa din Istanbul, ep. 46-48 turcesti rezumatPeste o vreme, câteva vești frumoase alungă norii din casa Boranilor. Faruk și Sureyya află că vor avea o fetiță, Ipek și Fikret primesc vești bune de la medici, că Ada răspunde la tratament și că probabil nu va fi nevoie nici de transplantul de măduvă, iar Ipek este însărcinată pentru a doua oară și nu prea știe cum să împărtășească această noutate cu familia, pentru că după tot tam-tam-ul pe care l-a făcut, este evident că unii nu vor reacționa pozitiv la aflarea acestui lucru. În aceeași zi are loc evenimentul prin care presa și oamenii de afaceri sunt informați despre noua divizie aeriană a Boran Turizm. Faruk trece destul de rapid peste faptul că ideea a fost a lui Fikret, dar lui Adem și celorlalți acest amănunt nu le scapă.

Ipek îi spune totuși, lui Fikret despre sarcină, apoi și părinților ei. Amândoi reacționează cu mirare și tatăl ei o ceartă că de ce a lăsat să se întâmple asta dacă avea de gând să divorțeze, dar Ipek își recunoaște greșelile din căsnicie, spune că nu se poate descurca singură să crească un copil sau doi și că va încerca să repare relația ei, dând o nouă șansă mariajului cu Fikret. De asemenea, acestuia îi spune că se va schimba și îl roagă să o accepte, amintindu-și că ea este femeia pe care a iubit-o atâta timp.

Aceste episoade vor fi difuzate de Kanal D pe 19-20-21-26 nov. 2018

Adem vede pe camerele de înregistrare că Halim a fost pe la companie, la Faruk, și se convinge că tot ceea ce a aflat despre el era adevărat. Acum îi pare rău că s-a lăsat dus de val și a avut încredere în Faruk, și revine la vechea lui ură, plănuind iarăși să distrugă familia, însă spre deosebire de alte dăți, acum nimic nu-l va mai opri. Se duce la Can să-l roage să rămână alături de el, dar Can deja este pe picior de plecare din Bursa, unde nimic nu-l mai leagă de oraș. Acesta îi dă toate informațiile și documentele necesare și peste puțin timp pleacă la Istanbul.

Între timp, Akif, care a văzut că șeful lui cu adevărat nu mai are de gând să-l înfunde pe Adem, îi dezvăluie că el a continuat să păstreze legătura cu Halim, mințind că acesta a fost insistent și că nu a avut încotro, pentru că omul vrea să se răzbune pe Adem pe fapte din trecut. Faruk se înfurie și îi cere imperios lui Akif să scape de Halim și de toate dovezile că el i-ar fi cerut mafiotului să-l prindă pe Adem în corzi, ca să-l scoată din board-ul de administrație.

Osman, sfătuit de Sureyya, încearcă să lupte pentru Burcu și se duce să-i dea înapoi inelul de logodnă într-o seară când acasă la ea era o mică sindrofie. Însă el nu știe că Burcu are deja un admirator și acceptă curtea pe care acesta o face. Osman este gelos și seara se încheie cu bătaia dintre el și noul prieten al lui Burcu. A doua zi ea, deși măgulită că doi bărbați s-au bătut pentru inima ei, se duce la Osman și din nou îi dă inelul de logodnă, încurajându-l să lupte ceva mai mult pentru ea.

Mireasa din Istanbul, ep. 46-48 turcesti rezumatGulcin, prietena Sureyyei, merge în vizită la școala de muzică și din vorbă în vorbă ajunge să ia în calcul ca Dilara să devină solista formației care cântă la evenimente. Însă Esma, care are problemele ei la fundație și, cel puțin aparent, se pregătește să se retragă din șefia ei lăsând locul lui Kîymet, pe care pretinde că o susține, se răzgândește. Bătrâna începe să vadă și avantajele de a fi solist vocal și îi propune Sureyyei să cânte la evenimentele acestor fundații de femei. Sureyya acceptă surprinsă, și, din recunoștință, se implică în organizarea evenimentului la care se vor anunța candidaturile la funcția de președintă, chemând o celebritate, Fera Gursoy. De această surpriză se va bucura toată lumea. Însă adevărata surpriză o face Esma, care către finalul serii își anunță din nou candidatura la președinția fundației, deși până atunci dăduse impresia că vrea să se retragă.

Într-un concurs de împrejurări, după o cină în familie, Adem încurcă telefonul lui cu cel al lui Fikret. Ipek observă și se uită prin telefonul lui Adem dând peste înregistrarea în care Faruk și Halim plănuiau să-l înlăture din conducere pe Adem. Ipek îi arată filmulețul și lui Fikret, apoi îl împiedică pe acesta să-l anunțe pe Faruk, sfătuindu-l să țină informația pentru el până la un moment oportun. Ipek descarcă clipul în telefonul ei și mai apoi încearcă să facă ea niște jocuri. Mai întâi se duce la Adem să-i ceară să fie parteneri în încercarea de a-i distruge autoritatea lui Faruk în companie. Adem se arată precaut cu ea, dar în realitate o consideră o proastă, ceea ce Ipek și este în acest caz, pentru că ea nu știe deloc ce are de gând Adem, până la capăt. El o minte că vrea să-l dea pe Faruk pe mâna justiției și să-l pună pe Fikret director general în firmă.

Mai departe Ipek își urmează planul și trimite filmulețul cu Faruk și Halim Sureyyei. Aceasta, aproape nu-i vine a crede ceea ce vede, se ceartă cu Faruk, care nu reușește s-o convingă că lucrurile acelea aparțin trecutului și că el chiar vrea să fie un frate bun pentru Adem. Sureyya nu se înduplecă și rămâne pe ideea că trebuie să se îndepărteze de Faruk, că e un om cu niște fațete pe care nu i le-a cunoscut. Ipek discută cu Fikret și îi spune ce a făcut cu filmulețul, pretextând că vrea s-o facă pe Sureyya să se certe cu Faruk, dar Fikret nu este de acord cu această intrigă josnică.

Murat, care vede că fiind cel mai mic dintre frați, nu este luat în seamă niciodată la companie, și cuvântul lui nu are nicio valoare în fața fraților mai mari, vorbește cu Bade că ar fi mai bine să plece din țară. Esma aude discuția și se opune acestei idei. Nici Bade nu ar vrea să plece, pentru că nu și-a terminat studiile și pentru că îi este greu să ia o asemenea decizie. Însă Murat o convinge și la o cină el face anunțul spunându-le alor lui că vor pleca în Anglia, la Birmingham. Sureyya se arată și ea afectată și o îmbrățișează pe Bade sfătuind-o ca orice ar fi, să nu renunțe la viața ei. Peste câteva zile cei doi pleacă (actorii se pare că părăsesc serialul pentru că semnaseră contract pentru un alt proiect deja), iar Esma se retrage în dormitorul ei, plângând.

Sureyya, care de când s-a împăcat cu Dilara, a hotărât că-i va spune totul, ca altă dată, se duce să discute cu ea despre cele aflate și îi arată înregistrarea de pe telefon. Dilara conchide că acum Adem va fi distrus psihic, pentru că tocmai începuse să trăiască frumos, să aibă o familie în care să creadă. Mai apoi Dilara și Faruk stau de vorbă între patru ochi și el îi explică ce s-a întâmplat și când anume. Dilara îl crede pe Faruk, spre deosebire de Sureyya.

Sureyya și Faruk se ceartă din cauza înregistrării video, iar ea, ca să se descarce, o sună pe Senem și îi povestește. Senem acum pățește exact cum a simțit Akif când a auzit despre furtul colierului de la Esma. Senem îl pune pe Akif să doarmă singur, în salonul apartamentului lor, ca să poată să judece situația mai la rece. Akif încearcă să se disculpe, dar ca de obicei, gafează. Dimineața, însă, amândoi dreg lucrurile deși încă nu poate fi vorba despre o împăcare propriu-zisă.

Faruk pleacă împreună cu Emir la un hotel, iar băiatul își dă seama că taică-său s-a certat cu Sureyya și încearcă să-i facă să se împace rugându-i să meargă cu el la o partidă de paintball organizată de școală. Adem se duce la închisoare s-o vadă pe maică-sa și îi promite că în scurt timp vor locui amândoi în conacul Boranilor, așa cum și-a dorit de multă vreme. Reyhan nu știe ce să creadă, dar nu cere detalii.

Cu toate acestea, Faruk îl surprinde pe Adem și îi mărturisește greșeala făcută când l-a contactat pe Halim, dorind să fie sincer până la capăt. Adem nu se așteaptă la așa ceva, dar nici nu mai are încredere în Faruk așa ca în trecut. Și, pe lângă asta, dacă se arată din nou încrezător în Faruk, nu-și poate duce mai departe planurile.

Faruk se ceartă cu Akif și îl concediază pentru că a continuat să se întâlnească cu Halim și a făcut lucruri fără știrea lui. Akif e distrus, deoarece nu se aștepta la o asemenea variantă. Senem nici ea pare să nu-l ceardă la început, apoi el îi povestește totul și se arată dezamăgit că odată a greșit și el, iar șeful lui l-a dat afară din serviciu. Fikret află despre toate cele petrecute și la conac izbucnește din nou scandalul, pentru că el le spune tuturor ce s-a întâmplat. Ipek jubilează când vede ce proporții ia cearta din casă datorită jocurilor sale. Esma se supără pe Sureyya că se implică în treburile lui Faruk, Fikret pleacă nervos și se întâlnește cu Adem la un restaurant să bea împreună, iar Faruk caută să se calmeze discutând cu Osman.

Adem îi spune lui Fikret că-i va lăsa lui acțiunile și că se retrage din companie și din familie, că el nu mai poate suporta tot acest tangaj din viața lui. Fikret nu reușește să-l facă să se răzgândească, dar în timp ce Adem vorbește, Fikret o vede pe Esra la o masă, venită cu mai mulți prieteni să sărbătorească ziua unuia dintre ei. Când se despart, Adem sună pe cineva spunându-i că e timpul să-l distrugă pe Faruk Boran, iar Fikret îi ține calea Esrei și pănâ la urmă ajung amândoi acasă la ea, în pat. Cu toate acestea, Esra îi spune lui Fikret să plece din viața ei că nu pot fi împreună. Fikret se enervează, îi reproșează că i-a distrus viața cu atitudinea asta, dar ea nu cedează.

Ipek are o presimțire și se duce cu Mustafa cu mașina în zona unde locuiește Esra ca să-l vadă pe Fikret tocmai când ieșea din imobil. Plângând, îi cere lui Mustafa să uite că au fost acolo și să conducă rapid spre casă, pentru a ajunge înaintea lui Fikret la conac. Însă peste câteva zile, Mustafa nu mai poate ține secretul și le povestește celor de la bucătărie ce s-a întâmplat. Ulterior, Ipek merge la magazin la Esra și îi spune că e însărcinată cu al doilea copil ca să-i facă rău.

Situația companiei este critică, așa cum prevăzuse Faruk, din cauza diviziei aeriene. Ipek se implică și îi convinge pe părinții ei să accepte să cumpere acțiuni la Boran jet ca să poată să îi dea banii lui Adem pentru a ieși din combinație. Fikret nu ar vrea să apeleze la această soluție, dar nu există o altă cale de a face rost de banii care i se cuvin lui Adem. Într-o seară la cină, Fikret și Ipek anunță ceea ce au îndeplinit deja, spre stupefacția familiei. Cina este compromisă, singurul căruia îi e foame și se servește este Fikret, care e convins că a făcut un lucru bun vânzând acțiunile lui Șahap.

Osman se împacă cu Burcu și redevin iubiți, deși Burcu nu pare pe deplin fericită, mai ales că asistă cam la toate certurile din familia Boran. Esma o pune să o spele la baia turcească, conform tradiției de familie, și o roagă ca, dacă n-a discutat acest aspect cu Osman, să-l convingă să locuiască la conac când se vor căsători. Burcu nu dă nici un răspuns, dar este evident pusă în încurcătură de oferta Esmei.

De la o vreme Faruk are o ciudată durere de cap și momente de amețeală. Într-o zi îl sună pe medicul lui, Tugrul, pentru o programare, iar acesta îl avertizează că se poate să fie de la stres, dar poate fi și ceva grav. În curând se pregătește lansarea diviziei aeriene și la eveniment sunt invitate presa și alți afaceriști. Faruk nu vine și nici nu răspunde la telefon. În acest timp Ipek discută în particular cu Adem, care-i spune că îl va distruge pe Faruk, dar nu-i dă amănunte. Dilara îi vede pe cei doi și este îngrijorată, pentru că Esma îi ceruse ajutorul, ca dacă Adem va acționa împotriva copiilor ei, Dilara să o anunțe, dar la momentul respectiv, ea nu acceptase așa ceva.

Faruk, care se îndrepta cu mașina către locul lansării Boran Jet, are din nou un moment de amețeală și își pierde cunoștința, fiind întins pe iarbă, undeva lângă Bosfor. Niște derbedei îl tâlhăresc și îi fură actele și telefonul mobil. Sureyya tot sună, iar preț de câteva secunde unul dintre hoți răspunde, dar celălalt îl pune să închidă telefonul...



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 43-45 tr                                    urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 49-51 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.