duminică, 25 noiembrie 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 49-51 turcesti, rezumat



Mireasa din Istanbul, ep. 49-51 turcesti, rezumatFaruk este dus la spital de niște trecători. De fapt, i s-a făcut rău în mașină, a oprit puțin, și când a ieșit să se plimbe în parcul de pe marginea șoselei, și-a pierdut cunoștința căzând pe iarbă. Doi hoți l-au tâlhărit de bani, acte și telefon și i-au furat mașina lăsată deschisă, pe care în aceeași noapte au dus-o la un atelier ilegal de dezmembrări. Însă acum toată lumea e alertată pentru că el nu este de găsit. La nervi, fiecare găsește câte un vinovat de această situație. Esma crede că Adem l-a eliminat pe Faruk, Dilara, care l-a auzit vorbind cu Ipek, crede la fel și se duce să-i spună Sureyyei, Akif se gândește că Halim a vrut să se răzbune și se duce la el să-l ia la rost.

Aceste episoade vor fi difuzate de Kanal D pe 27-28 nov., 3-4 dec. 2018

Până la urmă un șef de la poliție găsește portofelul fără bani pe care îl aduce la conac a doua zi dimineață, dar nu are nicio altă informație decât că pe camerele stradale s-a văzut mașina lui Faruk condusă de doi indivizi. Adem, care mai are legături cu lumea interlopă, întreabă pe la atelierele de dezmembrări de mașini și dă de urma lui Faruk, care a fost operat la cap și se află într-un spital în Beykoz (Istanbul). Pentru că, totuși, ține la el, o sună pe Sureyya și îi spune că l-a găsit. Acum Esma e și mai convinsă că Adem a orchestrat totul, gândind că altfel nu avea cum să fie el acela care să-l găsească pe Faruk din senin. Esma îl sună pe Akif căruia îi cere să depună plângere la poliție împotriva lui Adem, dar acesta nu va face ceea ce-i spune bătrâna din lipsă de probe.

Când Faruk se trezește după operație, cu mintea întreagă (familia și medicii se temuseră că ar putea exista urmări neplăcute) lucrurile se clarifică. Akif își reia serviciul iar Esma, după ce se liniștesc apele, se duce acasă la Adem să-i ceară scuze că l-a acuzat pe nedrept și să-l asigure că, în afară de astfel de ieșiri cauzate de disperare, au tot suportul Boranilor. Dar Adem îi respinge oferta, pentru că altfel nu poate să-și pună în aplicare planul.

Mireasa din Istanbul, ep. 49-51 turcesti, rezumatFaruk încă mai trebuie să rămână la spital o vreme, dar Adem deja acționează. O sună pe Gozde, o fostă iubită de-a lui Faruk pe când mersese la Praga după Sureyya, și pun la cale să distrugă compania. Adem o pune pe Gozde, care are o firmă de catering, să lucreze cu Fikret ca să obțină un contract pentru divizia aeriană Boran Jet, și mai apoi să-i strecoare droguri, probabil, între pachetele cu mâncare de pe avioane ca să-l discrediteze pe Faruk și să îngroape afacerea Boranilor. Gozde se arată interesată, pentru răsplata bănească pe care o va primi, dar nu se știe cum va acționa în final, având în vedere că și compania ei va fi trasă la fund prin această manevră. Astfel, ea începe jocul prin a-l vizita pe Faruk la spital, apoi și acasă, unde îl șantajează că dacă n-o acceptă în afacere, va vorbi despre aventura lor cu Sureyya.

Faruk este constrâns să joace cum îi cântă Gozde, dar îl pune pe Akif s-o îndepărteze. Akif, care o cunoaște pentru că el i-a făcut lipeala lui Faruk cu ea în Praga, stabilește o întâlnire la o ceainărie. Unele lucruri le vede și le aude și Senem dar de la ea, pare că Akif o înșeală cu Gozde. Senem, afectată, le sună pe Sureyya și pe Dilara și merg deghizate, în apropierea ceainăriei unde Akif a mințit-o pe Senem că se vede cu Mahmut, un apropiat de-a șefului său. Aparențele rămân aceleași pentru Senem, dar Sureyya simte că Gozde e vreo fostă amantă de-a lui Faruk și ajunsă acasă îl forțează să-i spună adevărul.
Senem, pe de altă parte, aruncă hainele lui Akif de la etaj să le ia trecătorii. Acesta, confuz, nu are nici el încotro și îi spune nevestei sale despre ce este vorba și cine era Gozde.

Între timp, relația lui Osman cu Burcu merge bine și se hotărăsc să se căsătorească. Siren apare din nou, pentru nunta fiicei ei, dar de data asta e măritată cu un culturist mai tânăr cu 10 ani decât ea. Tipul se dovedește a fi fiul unui amic de-al lui Garip, care este revoltat de viața fostei lui neveste. Când vin la o cină la Borani să discute amănunte legate de nuntă, Esma consideră că Garip e gelos pe Siren pentru bunăciunea de lângă ea și este deranjată. Din nou au loc scene amuzante, de data asta pentru că Bogac, soțul lui Siren, face pe naivul și pe gafeurul. Garip, intrigat, află de la un prieten avocat că Bogac joacă un rol, și că, de fapt, este un tip foarte deștept, care amăgește femei bogate, se însoară cu ele, apoi le ia averea după care divorțează. Garip o avertizează pe Siren, dar ea nu vrea să-l creadă, fiind convinsă, ca și Esma, că este vorba de gelozie la mijloc.

Mireasa din Istanbul, ep. 49-51 turcesti, rezumatDupă ce Sureyya află cine este Gozde, se supără din nou pe Faruk care degeaba pare să-i explice că nu știa dacă ea se va întoarce, că era în perioada în care ea tot spunea că vrea divorțul și că dacă lucrurile ar fi stat altfel, n-ar fi fost acea aventură cu Gozde, care oricum, a fost un gest făcut la beție. Sureyya e foarte nervoasă, îi cere telefonul lui Faruk și pleacă cu mașina. El pune pe Nazif s-o urmărească fără să fie observat. Sureyya îi dă un sms lui Gozde, de pe telefonul lui Faruk, și îi cere o întâlnire imediată. Femeia cade în capcană și cele două se întâlnesc într-un parc...

Sureyya este foarte nervoasă și se poartă aproape violent cu Gozde, despre care e sigură că-l vrea înapoi pe Faruk și de aceea a revenit în viața lui. Degeaba femeia îi explică despre parteneriatul cu firma de catering și insistă că dacă este necesar, ea nici nu va avea contact cu compania Boranilor, ci va trimite pe altcineva, că Sureyya nu vrea să audă nimic. Dupa ce confruntarea dintre ele se încheie, Gozde îl anunță pe Adem că nu crede că va putea să-și îndeplinească misiunea din cauza Sureyyei. Însă Adem face în așa fel încât Fikret să semneze contractul fără să știe foarte bine ce face. Această nouă ceartă dintre Sureyya și Faruk îi dă satisfacție lui Ipek, care se preface afectată și alături de Sureyya, ca și cum amândouă ar fi trecut prin aceeași dramă - a fi înșelate de soț, dar Sureyya o pune la punct pe Ipek, care este plină de ciudă că și de data asta a rămas în inferioritate față de rivala ei. Seara, Sureyya se împacă cu Faruk, după ce ascultă un mesaj impresionant de dragoste lăsat de el pe telefon.

Printr-un alt concurs de împrejurări, Esma află că Ipek o va susține pe maică-sa la șefia fundației de binefacere, dar și că în trecut ea a pus-o pe Gulistan să ardă leagănul în care își crescuse Esma fiii. Drept urmare, bătrâna găsește o ocazie când începe s-o jignească pe Ipek, spunându-i că nu are inimă și că nu are nimic sfânt în ea, că totul a făcut doar ca să se bucure de prestigiul numelui de Boran. Ipek este mirată, pentru că într-adevăr nu știe de unde și până unde este acum ținta săgeților Esmei. Adem și Dilara au acum o relație cât se poate de bună, iar el îi mărturisește într-o seară romantică despre dorința sa de a fi tată. Dilara acceptă și a doua zi se duce la Reyhan la închisoare, să vorbească cu ea, să-și ia medicația și să se facă bine pentru că ea și fiul ei au nevoie de o bunică în putere care să-i ajute la crescutul nepoților.

Bogac începe s-o învăluie pe Siren să-i dea bani pentru o afacere pentru care nu poate face împrumut de la bancă. Siren își dă seama că Garip avea dreptate și se duce să-i ceară ajutorul. Acesta îl convoacă imediat pe Bogaci, cu actele de divorț pregătite, și îl amenință că dacă nu semnează, contactează mai multe logodnice înșelate și o să înfunde pușcăria pentru escrocheriile sale. Astfel, Siren scapă de vânătorul de avere.

Mireasa din Istanbul, ep. 49-51 turcesti, rezumatÎn curând are loc nunta lui Osman cu Burcu. Se fac toate pregătirile și vine și ziua aceea. Osman simte că se sufocă de emoție și într-un moment când nu-l vede nimeni, se duce la mașină și pleacă în pădure, într-un loc secret, știut doar de Sureyya, unde este singur și crede că-și va reveni. Frații îl caută, dar el nu răspunde la telefon alimentând tot felul de temeri. Sureyya bănuiește unde se află și se duce după el, acolo ajutându-l să scape de criza de astm care nu mai trecea. Îl aduce la conac și începe nunta. Însă în aceste condiții, marea surpriză, dincolo de faptul că Siren cântă o melodie uimind audiența, așadar marea surpriză o face Burcu, care la întrebarea ofițerului stării civile răspunde cu NU....


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 46-48 tr                                      urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 52-53 tr final sezon 2

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.