luni, 26 noiembrie 2018

In ritmul vietii, prezentare si distributie



In ritmul vietii, prezentare si distributie
sursa foto
Titlul original: Kalp Atîșî
Traducere - În bătaia inimii, sau În ritmul vieții (numele serialului la PRO 2)
Gen: dramă, romantic, comedie
Episoade: 28 (de 150 de minute)
Producător: MF Yapim, Turcia 2017
Rețeaua de distribuție: Show TV Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Yusuf Pirhasan
Scenariul original după un serial coreean: Ha Myung Hee

Serialul se difuzează pe PRO 2 începând din 3 decembrie 2018.

Eylul este o adolescentă agresivă și mereu are probleme la școală. După ce mama ei moare, ea rămâne cu tatăl său și mama vitregă. Familia n-o susține și din acest motiv ea își manifestă mereu furia, intrând în tot soiul de probleme. Eylul are traume psihice din copilărie și nu se deschide cu ușurință în fața altor persoane. La 18 ani ajunge să schimbe mai multe școli din cauza temperamentului ei. Însă viața i se schimbă foarte mult în urma exmatriculării din ultimul liceu unde a provocat o bătaie. În ziua aceea tatăl ei a alungat-o de acasă, trimițând-o la bunică-sa, în Marmaris, o stațiune la Marea Egee.

Acolo Eylul își găsește liniștea pentru că bunica ei o înțelege, dar adevărata schimbare a vieții ei vine când îl cunoaște pe Ali, care predă la liceu deși este, în realitate, un medic de succes în Istanbul, însă nimeni nu știe motivul pentru care el a acceptat șă predea în Marmaris. Ali este genul după care toate fetele din liceu visează și, care datorită caracterului și a personalității sale, poate schimba multe în viața cuiva. În mod special el se ocupă de elevii problemă ai liceului, iar Eylul este una dintre elevele de acest fel, pe care o va transforma dintr-o vagaboandă în devenire, într-un medic neurochirurg plin de pasiune pentru meseria sa.

Din fericire, bunica vrea de mult timp ca fata să devină medic, dar soarta face ca bătrâna să moară chiar în timpul unei operații. În acel moment Eylul se ambiționează să arate tuturor dacă este vina cuiva în această întâmplare sau nu. Pe parcursul relației lor, Eylul și Ali încep să fie atrași unul de celălalt, dar la un moment dat viața îi desparte, iar Ali va pleca în Statele Unite. Eylul trece peste acest moment dificil, învață și devine medic, așa cum și-a dorit bunica ei.

După 10 ani, Ali și Eylul se reîntâlnesc în cel mai bun spital din Istanbul, ca și colegi. S-ar părea că acum nimic nu-i împiedică să-și arate sentimentele și să fie împreună, dar lucrurile nu evoluează așa. Bahar, colegă cu Eylul la liceul din Marmaris, lucrează la același spital. Ea era îndrăgostită de Ali din liceu și va face tot posibilul s-o îndepărteze din spital. Pe de altă parte, medicul Oguz se îndrăgostește și el de Eylul, chiar dacă la început au unele conflicte.

Cine va reuși să rămână alături de Eylul, dacă Bahar va fi aceea care-și va pune în aplicare planurile și îl va câștiga pe Ali, vom vedea în serialul În ritmul vieții pe PRO 2 începând cu 3 decembrie 2018, ora 21.00. 

Distribuția

Gökhan Alkan - Dr. Prof. Ali Asaf Denizoğlu
Öykü Karayel - Dr. Eylül Erdem
Ege Kökenli - Dr. Bahar Tunç
Ali Burak Ceylan - Dr. Oğuz Dağçakrak
Vedat Erincin - Dr. Ziyanur Denizoğlu
Hakan Gerçek - Dr. Sinan Tunç
Metin Coşkun - Dr. Süleyman Tunç
Burcu Türünz - Esma Sancak
Erdem Kaynarca - Mehmet
Fatih Donmez - Dr. Selim Can
Selahattin Paşalı - Dr. Alp Sungur
Baris Aytac - Dr. Fatih Yilmaz
Basar Dogusoy - Dr. Samet Tok
Hasan Şahintürk - Vedat Erdem
Merve Çağıran - Dr.İpek Erdem
Demet Altuner - Ozgul
Seda Akman - Dr. Esra Kimdir
Sule Zeynal - Sude
Tugce Kumral - Nazlî
Serkan Tinmaz - Dr. Sultan Denizoğlu
Nihan Asici - Dr. Zeynep


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.