luni, 24 decembrie 2018

Magia Craciunului - Cum sa iti decorezi casa in prag de sarbatori ?

Magia Craciunului  - Cum sa iti decorezi casa in prag de sarbatori ?

Dacă faci parte dintre cei care nu s-au grăbit sau dintre cei care sunt mai conservatori, ori care lasă ultimele lucruri pe ultima sută de metri, în mod sigur, acum este momentul prielnic pentru a aduce spiritul și armonia sărbătorilor de iarnă și în casa ta.

Descoperă câteva idei inovative pentru a îți decora locuința cu în prag de sărbători!


  • Bradul – simbolul Crăciunului


Atunci când vine vorba de alegerea unui brad frumos și impunător de Crăciun, o dilemă și o întrebare se așterne pe buzele tuturor: brad natural sau artificial? În timp ce majoritatea optează pentru cel artificial, spunând că astfel luptă împotriva tăierii brazilor doar cu scopul de a fi împodobiți de Crăciun. De cealaltă parte, există oameni ce sunt de părere că orice brad artificial contribuie la poluarea planetei. Variantă de mijloc ar fi să achiziționezi un brad în ghiveci, pe care să îl replantezi după terminarea perioadei sărbătorilor de iarnă. Dacă ai așteptat până în ultimul moment până să achiziționezi un brad și nu mai găsești chiar ce ți-ai fi dorit, un copac mare și impunător, poți să folosești un mic truc, pentru a masca acest aspect. Chiar și un brad mic poate părea unul foarte înalt, dacă foloseşti o piesă de mobilier, precum o băncuță pentru dormitor, pe care o vei găsi dacă vei accesa acest link: https://www.exotique.ro/mobilier-lemn-masiv/dormitor/bancute și pe care o poți folosi drept suport. Mai mult decât atât, o poți folosi și pentru a așeza cadourile de sub brad, într-o manieră inspirată și inovativă.


  • Cum să decorezi restul locuinței - Tendinţele anului 2018


Anul acesta se poartă accesoriile și decorațiunile cât mai apropiate de natural, de natură, precum cele din lemn, atât pentru înfrumusețarea bradului, cât și pentru a da locuinței tale un alt aer, o atmosferă inedită și care să transmită spiritul sărbătorilor de iarnă. Poți face, inclusiv, decorațiuni de Crăciun hand-made, întrucât acestea vor fi mult mai apreciate de invitații tăi. Nu uita să îmbini această tematică naturală a lemnului cu strălucirea și magia sărbătorilor de iarnă, așadar, poți alege un clopoțel de Crăciun pentru a îl pune la intrare, astfel încât să încânte musafirii, dar și de-a lungul șemineului, în cazul în care te bucuri de un asemenea cadru romantic și ideal pentru a petrece timpul în anotimpul rece.

Magia Craciunului  - Cum sa iti decorezi casa in prag de sarbatori ?


Dar mai important este…

Bineînțeles că decorarea locuinței este un pas important în acest moment al anului, așadar trebuie să îi acorzi atenția cuvenită. Nu uita, însă, să nu te axezi doar pe aceste aspecte, căci armonia și strălucirea unei locuințe nu constă numai în decorarea acesteia, aducându-i un aer festiv, ci și în căldura pe care o transmite gazda, mai ales atunci când invitații îi trec pragul. Pe lângă decorarea propriului cămin, nu uita că și sufletul trebui „decorat” cu armonie, iertare, bunătate și cu iubire, condiții necesare pentru a avea parte de sărbători de poveste.

Magia Craciunului  - Cum sa iti decorezi casa in prag de sarbatori ?


Acestea sunt, așadar, cele mai importante principii de care trebuie să ții cont în amenajarea și decorarea locuinței de sărbători, însă nu uita că nu numai casa trebuie pregătită corespunzător, ci și sufletul ar trebui să fie pregătit pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă!




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










8 comentarii:

  1. Am bradut și clopoței, dar nu am semineu... calorifer e bun? 😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos la semineu. Nu ne lipseste. Bradutul este, clopotei avem. Sufletul a primit sarbatorile cum se cuvine. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place sa imi decorez casa frumos de sarbatoare. Ce nu imi place este faptul ca uitam ca aceasta perioada este si despre nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos nu doar despre mos craciun si brazi frumosi decorati

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi am facut doar bradutul si am pus instalatie in exteriorul casei, sincer nu imi plac prea multe decoratii, merg pe simplu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador decodatiunile de Craciun. Cat despre brad,nu am preferinte, important e sa existe la mine in camera 😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador să cumpăr decorațiuni de Crăciun și să decorez casa. L-am înnebunit pe șotul meu la câți bani am cheltuit :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi adoram sa decoram casa de Craciun. Bradul, cateva ornamente cu specific, niste luminite... :D

    RăspundețiȘtergere
  8. După mine, aș fi cumpărat toate decorațiunile din Jumbo anul ăsta, îmi place tare mult să îmi decorez casa!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.