joi, 27 decembrie 2018

Povestea noastra - prezentare si distributie



Povestea noastra - prezentare si distributieTitlul original: Bizim Hikaye
Traducere - Povestea noastră
Gen: comedie, romantic
Episoade: 45, de cca 120 minute
Producător: MedYapim, Turcia 2017
Rețeaua de distribuție: Fox TV Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Serdar Gözelekli (1-37) și Koray Kerimoğlu (38-45)
Scenariul: Banu Bozkurt, Ebru Kocaoglu, Verda Pars; adaptare după serialul american Shameless
Distribuția - Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nesrin Javadzadeh, Mehmet Korhan Fırat, Nejat İşler

Serialul Povestea noastră se difuzează în prime time pe Kanal D din ianuarie 2019.

Filiz este o tânără care are grijă de cei 5 frați ai ei și se străduiește să se descurce bine în absența mamei lor, care i-a părăsit de mult timp. Pentru asta, părăsește școala și se angajează ca să poată să-și susțină familia. Ea face toată treaba în casă și, pe deasupra, mai trebuie să-i facă față și tatălui ei cel bețiv, Fikri, care nu face nimic altceva decât să pretindă și să bea.

Rahmet (jucat de Yağız Can Konyalı), băiatul cel mai mare, face și el diverse servicii ca să câștige bani, Hikmet (jucat de Nejat Uygur), al doilea băiat, este mai timid și mai închis din fire; lucrează la băcănie și este îndrăgostit în secret de Esra, soția patronului. Fikret (jucat de Alp Akar), are 10 ani, este un copil-problemă la școală, iar Kiraz (jucată de Zeynep Selimoğlu), sora lor merge la școală și ea, dar încearcă s-o ajute cât poate pe Filiz. Dintre toți frații, este singura care îi ține partea tatălui lor. Ultimul venit, Ismet (jucat de Ömer Sevgi), este mic și nevinovat.

Filiz o duce greu și nu are timp să se implice în vreo relație sentimentală din cauza îndatoririlor de familie, dar din întâmplare, într-o zi cunoaște pe cineva. La insistențele prietenei ei Tulay, Filiz merge la o nuntă a unui vecin, iar pe drum este atacată și jefuită. În acest fel Barîș intră în viața ei.

Barîș o ajută pe Filiz și îi găsește poșeta furată, fiind atras de fată și de personalitatea ei. Dar el, în aparență, este frumos și bogat, conduce mașini tari și poartă accesorii de firmă, iar Filiz, conștientă că provine dintr-o altă pătură socială, decide să nu se mai vadă cu el. Totuși Barîș este hotărât să-i câștige inima.

Personajele:

Filiz (Hazal Kaya) - este cea mai mare dintre copiii lui Fikri Elibol. A întrerupt studiile ca să se îngrijească de frații ei și a lucrat în multe locuri de muncă. Când se duce la nunta vecinului său, este jefuită și se oprește în drum când Barîș este pe cale să o zdrobească cu mașina. Un hoț i-a luat geanta, iar Barîș aleargă după el s-o recupereze. După acea zi, el o invită pe Filiz la cină. La început ea refuză oferta, dar apoi o acceptă. El o convinge că lucrează în acea noapte pentru un anume Savaș (de fapt, numele lui adevărat este Savaș, nu Barîș). Mai târziu, o echipă de la Protecția Copilului îi ia pe Hikmet, Kiraz, Fikret și İsmet în custodie. Filiz va fi nevoită să se căsătorească cu polițistul Cemil (rol jucat de Mehmetcan Minciozlu) ca să-și ia frații înapoi, cu toate că nu are sentimente pentru el. În noaptea nunții, Savaș o răpește pe Filiz, dar după câteva zile, Cemil vine și o ia înapoi.

Savaș/Barîș (Burak Deniz) - el împreună cu Ayla Angin fură mașini scumpe și sunt liderii unui grup infracțional de hoți de mașini. Din cauza lui Ali, Savaș ajunge să fie urmărit de poliție. Cemil, polițistul pus pe urmele lui, se îndrăgostește de Filiz și recurge la o intrigă pentru a se căsători cu ea.

Fikri Elibol (Reha Özcan) - tatăl lui Filiz și a celorlalți frați. Nu muncește, este alcoolic petrecând tot timpul în crâșma lui Tufan. Din cauza băuturii capătă ciroză. Boala evoluează mult și va fi nevoit să facă transplant de ficat.

Tülay Şahin (Nesrin Cavadzade) - este cea mai bună prietenă a lui Filiz, soția lui Tufan (jucat de Mehmet Korhan Fırat).

sursă foto - MedYapim.com



rezumate: 1-5, 6-10, 11-15, 16-20, 21-25, 26-30, 31-35, 36-38rezumat sez.2, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46-50, 51-55, 56-60.   


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.