sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Povestea noastra, episoadele 11-15 rezumat



Povestea noastra, episoadele 11-15 rezumatFiliz află adevărul despre Baris și este distrusă, considerând că i-a mințit pe toți din familia ei. Frații îi sunt alături în această supărare, fiind și ei dezamăgiți. Ea vrea să rupă relația dar Barîș nu renunță așa de ușor. În același timp familia se confruntă cu noi probleme. Șukran vede că îi este greu să aibă grijă de copii, așa că nu-l mai ia nici pe cel mic și pleacă din nou. Filiz trebuie să aibă grijă de ei și să le aline dorul de mamă celor mai mici.

Fikret intră într-un alt bucluc iar Filiz vrea să-l pedepsească pe acela care are ceva de împărțit cu fratele ei, dar nu știe cine este acel elev. Până la urmă și ea și Fikret se confruntă cu situații la care nici nu se gândiseră, puse la cale de mama băiatului respectiv.

Filiz preia controlul asupra familiei, iar Barîș încearcă să obțină iertarea ei, deși tânăra nu este dispusă la concesii. O rudă de-a familiei Elibol, fiul moștenitor al mătușii Zeliha, căreia îi aparține casa, acum are pretenții asupra locuinței, pentru că vrea s-o vândă. Problema este că Filiz și frații ei ar putea să fie aruncați în stradă, de aceea se opun și încearcă să promită că vor plăti chirie, dar ruda lor îi șantajează pentru că știe că Fikri se folosește ilegal de cardul mătușii decedate. Drept urmare, singurul care-i poate ajuta, este tot Barîș, care poate apela la un avocat. Pe de altă parte el va dori să cumpere casa, deși e prea târziu și îi va oferi o sumă foarte mare proprietarului, cu toate că nu are de unde să facă rost rapid de acei bani. Inițial, se gândește să-i împrumute de la mama lui, dar femeia își dă seama că trebuie să fie ceva în legătură cu Filiz și nu vrea să-i dea.

Povestea noastra, episoadele 11-15 rezumatProfesorul Erkan îi dă șansa lui Rahmet să participe la o competiție de matematică pe care dacă o câștigă, ar putea să se înscrie cu bursă la Universitate, ceea ce nu este deloc pe placul lui Mujde. Dar Rahmet, în schimbul unor avantaje financiare, va trimite răspunsurile corecte echipei rivale. Hikmet, care crede că Asîm este tatăl lui, îl urmărește pe Susumu și toate soluțiile pe care le-a pus în aplicare ca să afle răspunsul la întrebarea lui dau greș. Ba chiar apelează la băutură, crezând că dacă îl îmbată pe Asîm acesta își va dezlega limba. În cele din urmă este cât pe ce să ajungă la o concluzie, și află că Asîm era plecat în timpul în care s-a născut el, așa că bănuiește că nu este acesta tatăl lui biologic.

Pentru a-i câștiga încrederea iubitei sale, Barîș își găsește un job la același loc de muncă pe care-l are ea, dar între timp mama lui află că este hoț de mașini, ceea ce el neagă cu vehemență. După ce Filiz și familia ei pleacă din casă, se mută la Tulay, apoi în crâșma lui Tufan pentru scurt timp, datorită unei defecțiuni la baie. Barîș din nou le propune să stea la el, dar Filiz nu acceptă. Ca să o convingă de sinceritatea sa, el o cere de soție. Filiz refuză și inelul de logodnă. Într-o zi îl găsește în lucrurile lui Barîș, îl încearcă, și inelul nu-i mai iese din deget, așa că Filiz va rămâne cu el pe mână.

Profesorul Erkan află despre tranzacția făcută de Rahmet la concursul de matematică și îl pârăște lui Filiz care-l pedepsește. Hikmet demisionează de la magazin apoi află un lucru uimitor. Rahmet și Hikmet fură o mașină și sunt prinși de Cemil care vrea să-i facă să mărturisească împotriva lui Barîș, dar cei doi n-au nicio legătură cu banda de hoți de mașini. Totuși polițistul găsește o altă modalitate de a-l îndepărta pe Baris de Filiz și îi spune acestuia că le dă drumul copiilor dacă face ce-i va cere. Filiz nu știe ce se petrece și îi pregătește o surpriză prietenului ei.

Povestea noastra, episoadele 11-15 rezumatÎn scurt timp cei de la Protecția Copilului vin acasă la familia Elibol ca să-i ia pe cei mici la orfelinat pentru că nu există o persoană adultă care să aibă grijă de ei. Filiz încearcă s-o mintă pe asistenta socială că Tulay, care tocmai venise în vizită, este mama lor, iar Tulay încearcă să intre în rol. dar Ismet, prea mic fiind, o dă de gol. Astfel Ismet și Kiraz ajung la centrul de plasament unde li se spune că își petrec un fel de vacanță. Filiz crede că totul este o neînțelegere, însă în realitate, acesta e jocul lui Cemil. Singura soluție este să încerce să-l țină pe Fikri treaz până când asistenții sociali vor reveni, ca să vadă că există un adult împreună cu ei. Cemil are, de fapt, un alt plan, să se pună garant pentru familia Elibol și astfel să-o îndatoreze pe Filiz prin ajutorul său.

Barîș se află într-o situație delicată: pentru că a făcut polițistului o promisiune, acum se află între ciocan și nicovală și nu se poate întoarce la Filiz. Rămâne de văzut dacă acesta va găsi calea de mijloc pentru a ieși din încurcătură. Hikmet se îndrăgostește de Muazez (? numele este preluat de pe un site străin) și nu știe către ce se va îndrepta relația lui. Fikri se străduiește să o facă pe Șeyma să vadă că Hașim minte că este paralizat și încearcă tot felul de tertipuri ca să-l determine să se miște.

Barîș decide să plece din oraș iar când Filiz află despre asta, consideră că este o femeie părăsită și suferă. Cemil, care și-a atins, deocamdată scopurile, se apropie de ea și îi propune să se căsătorească cu el ca să poată să-și scoată frații de la orfelinat. Filiz acceptă oferta, crezând că se va mărita doar pe hârtie, până când îi vede acasă pe frații cei mici.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Povestea noastra, ep. 6-10                                     urmează: Povestea noastra, ep. 16-20

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.