sâmbătă, 5 ianuarie 2019

Povestea noastra, episoadele 6-10 rezumat



Filiz și Barıș se întâlnesc cu Cenk (Cenk și Ali sunt doi amici ai lui Barîș din grupul de hoți de mașini) pe stradă. Conversația lui Cenk îl pune Barıș într-o poziție delicată. După emoția prin care tocmai a trecut, Barıș ia o decizie serioasă. El va părăsi această afacere necurată, va închide magazinul de reparații, pentru că nu are intenția de o pierde pe Filiz. Când Cenk aude așa ceva, devine furios și nu acceptă această idee.

Cemil atacă magazinul de reparații, iar Cenk este arestat. Cenk crede că Barıș l-a turnat la poliție, îl acuză și îl amenință, spunându-i că dacă nu-l va ajuta să fie eliberat din închisoare, îl va băga la apă și pe el. Ajutorul va veni până la umă, Cenk nu va colabora cu Cemil, așa cum sperase polițistul, și va fi eliberat.

Povestea noastra, episoadele 6-10 rezumatMoralul fiecăruia este la pământ când Fikri pleacă din nou de acasă. Frații încearcă să redreseze situația. Fikret are ședință cu părinții la sfârșitul săptămânii și este uimit văzând că vine tatăl său, mai ales că dacă nu venea, era exmatriculat. Copilului nu-i place școala, și, încă o dată, Filiz trebuie să găsească o soluție, pentru că de data asta dirigintele vrea să discute personal cu unul din părinții băiatului. Fikri nu are de gând să mai meargă, pentru că o ajută pe Șeyma și merge la ședința clasei lui Mujde, așa că tot de la Barıș vine salvarea. El are o strategie foarte inteligentă pentru a împiedica exmatricularea lui Fikret, dar va fi această soluție un succes?

Între timp, Tülay află că are de luat niște bani lăsați de tatăl ei, cu condiția să se căsătorească. Atunci ea îi cere lui Tufan să participe la o căsătorie formală. Tufan îl roagă pe Fikri să găsească pe cineva care se joace rolul unui ofițer de stare civilă, dar el nu poate îndeplini această sarcină cu succes, pentru că are problemele sale de care să se ocupe. Acum a fost amenințat cu moartea de unii cărora le datorează o sumă mare de bani. Fikri încearcă mai întâi să găsească banii, dar nu poate. Ca de obicei, aceasta este o altă problemă de care va trebui să se ocupe Filiz. Și, colac peste pupăză, la ședința cu părinții lucrurile ies rău.

Hikmet vede că soțul lui Esra este abuziv și că îi ia cu forța colierul de la gât. Văzând că Esra plânge, se întristează profund și, ca să-i dea colierul înapoi, el imaginează o misiune secretă, atât de secretă încât implică un sacrificiu uriaș. Când Rahmet își dă seama de acest lucru, este foarte supărat și încearcă să-l determine pe fratele său să se răzgândească. Hikmet reconsideră situația și decide să-și dezvăluie sentimentele către Esra.

Acum totul pare să se liniștească, iar Barıș și Filiz sunt împreună cu copiii. Barıș primește un mesaj sms iar Kiraz are ocazia să-l citească și este șocată când vede de cine era trimis. Kiraz suspectează că Baris o înșeală pe sora ei, și începe să investigheze această situație, iar Fikret o susține, dar totul ajunge la urechile lui Cemil. Barîș se întâlnește cu acea femeie mereu, cu excepția momentelor când este împreună cu Filiz și frații ei. Dar va afla Kiraz cine este femeia?

Fikri nu poate scăpa de mânia celor doi care-l urmăresc. Prin urmare, Mustafa și Hussein îi răpesc pe Fikret și pe copilul cel mai mic, Ismet. Filiz, care poartă de grijă fraților ei, va reuși să-i salveze pe Ismet și pe tatăl său? Oare o va sprijini Barîș și de data asta? Hikmet vrea să-i spună despre sentimentele lui Esrăi. Rahmet, care află că Fevzi și Mujde au fost iubiți în trecut, dar acum sunt despărțiți, îl sfătuiește pe fratele său să-și urmeze inima. Cei doi frați au devenit brusc de neînțeles din cauza iubirii. În timp ce încrederea dintre Filiz și Barıș crește pe zi ce trece, Cenk, gelos în această situație, se gândește la un plan de a dezvălui tuturor cine este Barıș cu adevărat. Dar la sfârșitul zilei, va avea o surpriză ....

Kiraz îl urmărește pe Barîș și află că acesta duce o viață dublă. Fata stă de vorbă cu el care-i spune că o iubește pe Filiz și că se gândește la un viitor cu ea. Dar Kiraz, nemulțumită de răspuns, îl presează pe Baris și îi cere să spună ce sa întâmplat cu sora ei. Pe de altă parte, Cemil și Cenk fac și ei presiuni asupra lui Barîș, care nu știe cum să mai procedeze.

Rahmet, după discuția cu Hikmet, este supărat și, cu toate că nu e de acord cu fratele lui, îi scrie o scrisoare de dragoste Esrăi pe care i-o pune în buzunarul de la haină. Va fi această scrisoare un măr al discordiei pentru Hikmet și Rahmet? Rahmet exagerează faptul că datorită lui Mujde, Hikmet are probleme la învățătură. Dar Hikmet se duce la un student de universitate și îl roagă să dea examenele în locul lui. Succesul este observat de profesorul său, dar oare va afla Rahmet despre această situație?

Fikret joacă primul său meci de baschet, pe care echipa îl câștigă, ceea ce generează o mare bucurie familiei sale, iar Filiz este foarte mândră de el. Fikri este informat că soția sa Șükran se află în Istanbul. El trebuie să obțină semnătura ei ca să poată scoate în continuare bani. Însă acest lucru ar putea aduce un cutremur în familie, pentru că Șukran, în sfârșit, vine acasă dupa mult timp. Copiii sunt bulversați iar Filiz va fi nevoită să lupte pentru frații ei, ca să-i protejeze de propria lor mamă. Ceea ce urmează este un test dificil pe care Filiz nu se știe dacă-l va putea trece.

Până la urmă ea este afectată de ceea ce se întâmplă și pleacă din casă mutându-se la Barıș. Chiar și așa, se gândește să-și mențină familia sub control și să le poarte de grijă. Filiz s-a străduit să se descurce bine în perioada de timp în care a început să se comporte ca o mamă, însă nu mai poate face așa ceva în acest moment. Pe de altă parte, Șukran vrea să recupereze timpul pierdut. Iar dacă cei mici încep să o iubească, frații mai mari își amintesc foare bine ce s-a întâmplat în trecut și se țin la distanță de mama lor.

Surpriza apare când Șukran spune că a venit, de fapt, ca să-l ia pe Ismet și că se gândește să se recăsătorească. Dar pentru a realiza aceasta, este mai întâi necesar să divorțeze de Fikri. Astfel, confuzia se lasă asupra familiei Elibol. Între timp, Cemil se străduiește să-l încolțească pe Barıș, având adunate câteva elemente, care puse cap la cap, pot să dezechilibreze viața acestuia. Cemil se duce să-i spună lui Filiz tot ceea ce știe, iar acum, Barîș este un condamnat, în ochii ei. La proces, Barîș redevine nevinovat pentru că lucrurile scumpe luate de el pentru casa lui Filiz (care nu mai sunt pentru că Fikri le-a vândut), care reprezentau probele celor spuse de Cemil, au dispărut.

Fikri nu se simte confortabil când aude că Șukran dorește divorțul și, pentru că nu află cine este cel cu care vrea să se căsătorească, îi povestește lui Șeyma totul. Șeyma se bucură văzând veștile drept bune pentru ea. Mujde, stresată de divorțul tatălui ei nu mai vrea să facă nimic, nu se mai duce la școală și nu poate accepta situația. Șükran, în fața copiilor ei, îi spune lui Fikri despre un test ADN făcut mai demult, cum că Ismet nu este copilul lui adevărat. Rahmet și Hikmet sunt sceptici. Filiz le spune și ea ce a aflat - că numele real al lui Baris este Savaș. Dar ea are unele îndoieli și ca să se lămurească, decide să se întâlnească cu Cenk. Rămâne de văzut dacă Cenk îi va dezvălui lui Filiz că Barîș/Savaș este hoț de mașini.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Povestea noastra, ep. 1-5                                     urmează: Povestea noastra, ep. 11-15

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.