duminică, 6 ianuarie 2019

Solutii de compactare a deseurilor pentru firma taFiecare clădire de birouri are un set de nevoi specifice, iar una dintre acestea este posibilitatea de eliminare a deșeurilor de la birouri și a reciclării. Colectarea deșeurilor se face adesea prin două metode principale: o ladă de gunoi obișnuită sau o presă de compactat. Coșul de gunoi se folosește de regulă acolo unde deșeurile sunt în cantitate redusă, dar dacă este vorba într-adevăr de o întreagă clădire de birouri, atunci un compactor este cea mai bună soluție de adoptat.

Solutii de compactare a deseurilor pentru firma ta

Companiile, cum ar fi centrele de vânzare cu amănuntul, marile centre comerciale, restaurantele cu servicii de tip fast-food sau firmele care au un trafic mare și generează o cantitate mare de deșeuri zilnic, utilizează compactoarele de gunoi, iar pentru interior se pot folosi presele manuale.

Avantajele unui compactor de deșeuri


Un compactor de gunoi are, poate, dezavantajele sale, dar cu siguranță are unele avantaje care nu se regăsesc la soluțiile clasice de depozitare a deșeurilor, și care în primul rând reduc costurile.

 • în primul rând o presă de gunoi micșorează la jumătate spațiul ocupat de deșeuri și la împachetează astfel că se economisește spațiu și sunt necesare mai puține mașini pentru transportul lor. De aici rezultă unele reduceri de costuri pentru preluarea deșeurilor de către firmele de salubritate. Așadar, chiar dacă inițial, vi se pare că veți cheltui o sumă relativ importantă pe o astfel de presă de gunoi, în timp acest cost se amortizează apoi veți constata că se fac economii importante.
 • în al doilea rând, deșeurile vor fi ridicate mai rar, pentru că dacă se reduce volumul pachetelor cu deșeuri, spațiul de depozitare al clădirii respective se va umple mai lent și atunci veți putea să răriți vizita mașinii de la salubritate adaptând ritmul colectării gunoiului. Și aceasta înseamnă în final economii pentru firma dv.
 • în al treilea rând veți avea o igienă mai bună. Pachetele de gunoi, fiind compactate, nu se varsă, nu răspândesc mirosuri pestilențiale și nu atrag rozătoarele sau alți dăunători. Curățenia adecvată este numai bună pentru imaginea dvs., îmbunătățește și siguranța la locul de muncă și vă protejează afacerea împotriva costurilor medicale asociate cu potențiale amenințări la adresa sănătății angajaților.
 • cu ajutorul unei prese manuale pentru deșeuri, angajații dv. nu vor mai pierde timpul ducând sacii de gunoi în spațiul destinat depozitării acestuia, astfel se face o economie de timp și productivitatea crește.
 • pe de altă parte, această soluție este considerată prietenoasă cu mediul, ceea ce ajută reputația companiei dv. Compactoarele de gunoi permit o reciclare mai eficientă. Conștientizând impactul asupra mediului cauzat de gestionarea defectuoasă a gunoiului, oamenii tind să răspundă mai bine la afacerile "verzi" de azi.

Orice companie care se concentrează asupra operațiunilor ecologice, eliminării responsabile a deșeurilor și reducerii eliminării compușilor de dioxid de carbon în atmosferă se bucură de o reputație mai bună în rândul consumatorilor. Acest lucru se traduce, de cele mai multe ori, într-un impact pozitiv asupra veniturilor.

Dacă sunteți interesat de cele de mai sus, una din soluții o reprezintă presele manuale de la AweCompactors, distribuitor în România a echipamentelor pentru prelucrarea și compactarea deșeurilor, produse de firma germană Bergmann și de firma irlandeză MACFAB. AweCompactors vă poate oferi soluții pentru toate necesitățile de reciclare și de gestionare a deșeurilor: compactoare de gunoi și mașini de balotat, echipamente de distrugere a produselor, compactoare EPS și altele. Lor le pasă de mediul înconjurător și sunt pregătiți să vă ajute să găsiți o soluție de gestionare a deșeurilor, fie că este vorba de o presă de balotat, de o presă manuală sau de un compactor de deșeuri.
Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin


13 comentarii:

 1. Ajutarea mediului incojurator este cel mai mare plus al preselor, dar nici economisirea banilor nu este mai prejos.

  RăspundețiȘtergere
 2. Chiar mi se pare o idee foarte buna, atat sortarea deseurilor cat si compactarea acestora cu ajutorul unei astfel de prese.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi se pare o idee foarte buna. Reciclarea este foarte importanta, iar impactul asupra mediului incepe sa fie constientizat si la noi!

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiam ca exista compactoare de gunoi dar daca sunt prietenoase cu mediul atunci ar trebui sa le aiba orice restaurant sau magazin care are un volum mare de deseuri zilnic.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mi se pare o idee foarte buna sa se compacteze gunoiul, astfel nu ar mai fi atatea probleme cu recipientele arhipline sau cu transportul lor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Bine ar fi cat mai multe firme si institutii sa apeleze la ele.

  RăspundețiȘtergere
 7. Treaba asta am vazut-o la crf, in schimb, la micile magazine... Nu s-a auzit de ea

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tocmai de aceea exista presele manuale de gunoi, ca sunt mai putin costisitoare.

   Ștergere
 8. Mi se pare o idee foarte buna sa se compacteze gunoiul. In primul rand e economie de spatiu si timp. Ar fi bine daca mai multe firme ar apela la varianta asta.

  RăspundețiȘtergere
 9. Solutia oferita este foarte buna doar ca noi inca mai avem de lucrat la selectarea deseurilor. Educatia asta va mai dura ceva timp si abia dupa asta vom putea trece la un alt pas precum compactarea

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In ce priveste sortarea, Ramona, nu stiu cum sa zic, dar parca nu mi-ar conveni sa am 4 lazi de gunoi in bucatarie. Sortez, sticlele de plastic le pun intr-o punga separat, iar cand am cutii de carton de la colete, le duc unele in altele la gunoi, insa restul gunoiului, menajer, de toate felurile, am doar o singura caldare...

   Ștergere
 10. E important sa sortam deseurile, desi nu stiu cata lume tine cont de acest aspect. Ar fi bine daca am avea mai multa grija de natura.

  RăspundețiȘtergere
 11. Sunt atat de utile aceste solutii! Insa, desi exista in mai toate institutiile care se respecta, la final cei de la salubrizare amesteca deseurile si degeaba se mai face triere...

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.