luni, 7 ianuarie 2019

Legea familiei - prezentare si distributie



Legea familiei - prezentare si distributie
sursă - twitter.com
Titlul original: Cukur
Traducere - Legea familiei
Gen: dramă, romantic, acțiune
Episoade: +47 (încă se filmează), de cca 150 minute
Producție: Ay Yapim, Turcia 2017
Distribuția: Aras Bulut Iynemli, Riza Kocaoglu, Boncuk Yilmaz.
Regia: Sinan Ozturk, Ozgur Sevimli
Scenariul: Gokhan Horzum
Rețeaua de distribuție: Show TV, care este și deținătorul drepturilor de autor

Serialul se difuzează pe Happy Channel din 9 ianuarie 2019, miercurea și joia de la ora 20.00.

Cukur este numele unui cartier din Istanbul, controlat de familia mafiotă Kocovali. Idris, șeful clanului, face totul ca să asigure protecția familiei sale și a cartierului. Este un om puternic, cu un caracter puternic, dominator și dur cu cei care-i greșesc, blând și corect cu cei care îi arată respect.

Idris are patru fii: Cumali, fiul cel mai mare este la închisoare. Kahraman, al doilea fiu, are în grijă afacerile familiei. Selim e o fire introvertită, timid și fragil, nu e potrivit cu profilul familiei. Yamac, mezinul, este chimist, dar seara se ocupă de muzică. El este singurul din familie care nu vrea să aibă de-a face cu mafioții, astfel că părăsește cartierul și casa părintească din tinerețe, ca să ducă o altfel de viață.

Liniștea familiei Cokovali se tulbură când în cartier vine șeful altui clan mafiot, Vartolu, care are o ofertă pentru Idris - să-l lase să distribuie droguri în cartier contra unui comision gras, săptămânal. Idris refuză, pentru că ei nu s-au ocupat niciodată de droguri, ci numai de vânzări de armament, de trafic de carne vie sau jafuri.

Vartolu sigur că este deranjat de acest refuz și plănuiește să preia controlul cartierului Cukur omorându-l pe Idris și pe fiii săi. Organizează un atac și îl omoară mai întâi pe Kahraman. Moartea acestuia îi provoacă lui Idris un atac de cord, care-l scoate o vreme pe linie moartă, ceea ce generează o mică problemă: Cumali, cel care ar trebui să preia conducerea clanului, e la închisoare; Selim este prea timid pentru așa ceva, iar Yamac nu vrea. Cu toate acestea, Yamac ar fi singurul care ar putea să îndeplinească această funcție, și nu prea are de ales.

Înainte să devină șeful mafiei locale, Yamac o cunoaște pe Sena de care se îndrăgostește la prima vedere și după câteva zile pleacă cu ea la Paris unde se căsătoresc. Dar în dimineața cununiei, Yamac o vede pe maică-sa așteptându-l în holul hotelului. După ce află ce s-a întâmplat, pleacă precipitat la Istanbul, lăsându-și iubirea în urmă, fără explicații. Sena nu știe ce să facă acum, părăsită brusc, iar Yamac se va implica profund în afacerile mafiei și în violența ei.

Cum va fi viitorul lui Yamac și cum se va confrunta el cu trecutul conflictual al lui Idris și cu frustrarea Senei, vom afla din serialul Legea familiei transmis de Happy Channel începând de miercuri, ora 20.00.

Distribuția

Aras Bulut Iynemli - Yamaç
Riza Kocaoglu - Aliço
Boncuk Yilmaz - Saadet
Ercan Kesal - Idris Koçovali
Erkan Kolcak Kostendil - Vartolu
Öner Erkan - Selim Koçovali
Kubilay Aka - Celasun
Dilan Çiçek Deniz - Sena
Burak Sergen - Baykal
Nebil Sayin - Muhittin
Alperen Duymaz - Emrah

Puteți citi distribuția completă a serialului pe cinemagia



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.