vineri, 28 decembrie 2018

Povestea noastra, episoadele 1-5 rezumat



În primul episod din serialul Povestea noastră, o vedem pe Filiz, care încearcă să fie mama și tatăl celor cinci frați. Totul începe cu o factură neplătită. Acasă, frații trăiesc modest, abia au cu ce-și duce zilele, le este greu să-și plătească facturile și există și riscul să îi ia la ochi cei de la protecția copilului pentru că tatăl lor nu este responsabil, fiind beat mereu. Seara, Tulay o convinge pe Filiz să meargă la nunta unui vecin și pe drum, într-o întâmplare banală, îl cunoaște pe Barîș. Acesta se îndrăgostește de ea la prima vedere și o invită la un ceai. Filiz acceptă, dar când vede că Barîș îi cumpără cadouri scumpe, de exemplu o mașină de spălat nouă, devine reticentă.

Povestea noastra, ep. 1-5 rezumatRahmet, care dă meditații ca să ajute cu bani în casă, se îndrăgostește de noua lui elevă. Fratele său, Hikmet, încearcă să câștige bani lucrând și el, dar o iubește pe soția patronului, în secret. Fikret este un elev problemă la școală, e agresiv și chiar violent, dar chiar și așa, nu poate concura cu tatăl lor, Fikri, care le ia aproape toți banii ca să bea la birt. Singurul lucru la care se gândește el, este cum să facă să bea gratis, cu bani furați sau cu banii fiicei lui. Mai mult, va găsi și calea de a scoate bani de la Barîș profitând de sentimentele lui pentru Filiz. Acesta, văzând că el este o povară grea pentru familie, încearcă să-l ia, beat fiind, și să-l ducă în Grecia. Când Filiz află, nu este de acord și Barîș merge cu ea peste graniță să-l aducă înapoi pe Fikri.

Problemele încep abia când, într-o zi, polițistul Cemil îl aduce acasă pe Fikri, beat pulbere, care adesea doarme pe unde apucă. Cemil o iubește pe Filiz dar văzându-l pe Barîș, își dă seama că are un rival serios. Totuși ea nu se simte pregătită să intre într-o relație, având responsabilitatea familiei pe umerii ei. Barîș și Cemil, însă, încep să lupte pentru inima ei. Drept urmare, Barîș va avea ocazia să se facă iubit de frații mai mici într-o zi când îi ia la un fast food să le dea de mâncare. Cemil are o altă tactică, el se apropie încet de Filiz, deși ea îi respinge pe amândoi în aceeași măsură.

În episodul trei din serialul Povestea noastră vedem că Barîș de fapt este un tip care face parte dintr-o bandă de hoți de mașini care apoi le duc la dezmembrat. Cum acest lucru este ilegal, el și-a dat alt nume decât acela adevărat când a cunoscut-o pe Filiz, numele lui fiind Savaș.

Fikri, care s-a stabilit în casa lui Șeyma, o duce relativ bine și fură mâncare din casa copiilor lui când este trimis la cumpărături, ca să aibă bani de băutură. În curând se ivește o problemă nouă. El are un card care trebuie schimbat, dar cardul nu e al lui, ci al unei mătuși care a decedat fără ca el să anunțe autoritățile, astfel că putea încasa lunar pensia ei. Acum cardul expiră și el nu știe cum să facă să-i păcălească pe cei de la bancă să îi dea cardul cel nou. Mai mult, casa este a acelei mătuși și dacă se află adevărul, copiii ar putea rămâne pe drumuri.

Filiz, care își folosește toată energia pentru a rezolva problemele care nu se termină niciodată în casă, este total depășită de unele situații și nu știe ce să facă atunci când Kiraz mai răpește un copil. Ca de obicei, Barıș i se pune la dispoziție lui Filiz ca s-o ajute, în timp ce o sfătuiește să-și ducă fratele la psiholog.

În timp ce răpirea fetiței provoacă haos în cartier, Fikri dorește să folosească această situație în avantajul său, pentru a-și consolida poziția în casă la Șeyma.

Pe măsură ce zilele trec, sentimentele lui Rahmet pentru Müjde continuă să crească, Hikmet se tot învârte în jurul lui Esra și încearcă să o protejeze de Asîm. Tufan, care nu poate rezista avansurilor lui Neriman, planifică o surpriză neașteptată pentru iubita lui, Tülay, care, din nefericire, va fi doar începutul unui nou val de minciuni.

Filiz se întoarce acasă în șoc, deoarece tocmai a aflat că Barıș nu lucrează la restaurant drept chelner, așa cum o mințise și vrea să rupă relația. Toți frații ei sunt îngrijorați când o văd așa. Totuși, Filiz este discretă. Barıș nu știe ce se întâmplă, se îndreaptă spre casă, apoi se confruntă cu o atitudine foarte rece din partea lui Filiz. Pentru că a mințit-o, ea nu-l va ierta niciodată. Barıș face tot ce poate pentru a o câștiga, iar Kiraz, pentru a-și vedea sora fericită, se alătură misiunii, aranjându-le o întâlnire.

Cu toate acestea minciuna nu este ceva ce Filiz poate ierta atât de ușor, urăște mincinoșii, fiindcă și mama ei a mințit. Pentru a o câștiga pe Filiz, Barıș decide să renunțe la slujbă, dar partenerul său Cenk nu este foarte mulțumit de această decizie și înrăutățește lucrurile printr-o mișcare care îl va pune pe Barıș într-o situație dificilă.

Tufan este zdrobit sub minciuna pe care i-a spus-o lui Tülay. Chiar dacă încearcă să-i spună adevărul, el nu poate să o facă. În cele din urmă, el este forțat să-i spună că este căsătorit, dar că nu are vești de la soția lui de mai mulți ani și că de aceea nu poate să divorțeze. Tülay este acum în stare de șoc.

Fikri din nou găsește o modalitate ușoară de a câștiga bani, totuși lucrurile nu merg așa cum a planificat. Îi este foarte teamă de moarte și merge să se sfătuiască cu un imam, care îi spune că, înainte de a muri, trebuie să primească binecuvântarea copiilor săi. Se întoarce acasă și începe să petreacă mai mult timp cu ei. Pentru Fikri, aceasta este o chestiune foarte serioasă.

Cu toate acestea, Kiraz și Fikret vor fi dezamăgiți. Șeyma, care s-a obișnuit să se afle în preajma lui Fikri, este acum în depresie, iar persoana care o consolează este din nou Müjde. În acest timp, Hikmet se află la market atunci când îl vede pe Asım abuzând-o pe Esra și se înfurie. Aceasta este femeia pe care o iubește și încearcă să fie de ajutor.

Lucrurile nu merg bine la Fikret la școală. Dirigintele vrea să se întâlnească cu părinții săi. Acest lucru îl pune pe Fikret într-o poziție foarte dificilă. Rahmet, dator pentru sprijinul primit de la Müjde, decide să-i ajute un prieten, dar când află că acest prieten este fostul ei iubit, lucrurile încep să se schimbe.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Povestea noastra - prezentare                                     urmează: Povestea noastra, ep. 6-10

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastra.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.