marți, 5 martie 2019

Povestea noastra, episoadele 36-38 tr rezumat



Povestea noastră, episodul 36 turcesc.

Filiz, care vede adevărata față a lui Omer își cere scuze de la Barîș pentru atitudinea ei. Deși această situație crește apropierea dintre ei, problemele nu se opresc aici. Cemil, care a supraviețuit operației chirurgicale, îi face o ofertă lui Filiz ca să-l prindă pe Omer. Ea acceptă în schimbul divorțului. După ce Filiz are o confruntare cu Fikri, acesta ia hotărârea să devină un tată bun pentru copiii săi. Cu toate acestea familia Elibol nu-l ia în serios, iar el va fi nevoit să se străduiască din răsputeri să dovedească contrariul. O femeie care intră în viața lui va da totul peste cap. Pe de altă parte, pentru Fiko, Kiraz și Rahmet a venit vremea să-și ia zborul din casă pentru că se pregătesc să dea examenele de intrare la Universitate.

Povestea noastră, episodul 37 turcesc.

Povestea noastra, episoadele 36-38 tr rezumatÎntre timp este comis un delict cu droguri iar Filiz și Cemil profită de situație ca să se răzbune. Pentru că mama sa face presiuni, totul se poate întoarce împotriva lor. Fikri, care își dă seama că Melek vrea să plece de acasă, îi sugerează să facă totul pentru a fi fericită. Dar până la urmă Melek face o mutare surpriză. Fikri, care nu vrea să se despartă de ea, îi propune o alternativă. Mujde are inima frântă din cauza lui Rahmet. Omer găsește calea de a scăpa de închisoare, apoi vrea să plece împreună cu Zeynep, chiar dacă aceasta afectează pe toată familia, în special pe Tulay. Oricum, Zeynep va trebui să plece. Barîș se decide să facă o declarație. Sezonul întâi din serialul Povestea noastră se încheie cu arestarea lui Filiz.

Aici se încheie sezonul 1 turcesc

Sezonul doi

Povestea noastră, episodul 38 turcesc.

Sezonul doi începe cu Filiz fiind dusă la închisoare, într-o celulă pe care o împarte cu alte femei. Acolo o anume Cicek devine imediat prietenă cu ea. Chiar și cu reglementările stricte privind vizitele, Baris reușește să o vadă pe Filiz în aceeași zi în care a ajuns la închisoare, explicând că a fost căsătorit doar o lună cu femeia aceea (care a apărut ultimul minut din finalul sezonului unu) cu foarte mult timp în urmă. El îi mai spune că nu s-au mai văzut niciodată după ce au divorțat, dar Filiz nu știe  dacă să-l creadă sau nu. Ea nu comentează acest lucru, doar îl cere să o ajute să iasă din închisoare și să aibă grijă de frații ei.

În următoarele cinci luni, Filiz se apropie de Cicek, colega ei de celulă și sărbătoresc ziua de naștere a lui Hikmet, când frații lui Filiz o vizitează în închisoare. Când Filiz întreabă despre Baris, toți spun că e foarte ocupat și nu l-au mai văzut. Filiz le dă câte o scrisoare pentru toți, inclusiv pentru Barîș, pentru bunica ei și pentru Tulay, care este însărcinată acum. Ajunși acasă, Hikmet și Rahmet au încă cele două scrisori adresate lui Baris și bunicii lor, iar Hikmet îi spune lui Rahmet să le citească și să scrie ei răspunsurile, așa cum făcuseră în ultimele luni.

Filiz este eliberată din închisoare, deoarece noul său avocat, Selim, aduce dovezi că Sevret Aktan a incriminat-o pe Filiz fără să fie vinovată. După ce iese pe poarta închisorii, o mașină neagră începe să o urmărească. Filiz se întoarce acasă crezând că-și surprinde frații cu eliberarea ei timpurie, dar ea este aceea care va avea parte de surprize. În primul rând, află că bunica ei a murit în timp ce ea era în arest. Apoi află că numai Rahmet și Hikmet locuiesc acum în casa lor, deoarece Fikri i-a luat pe cei trei copii mai mici împreună cu el în noua sa locuință de lux (amintiți-vă că s-a căsătorit cu bogata doamnă Melek).

Filiz, furioasă, se duce la noua casă a tatălui său și urmează una dintre cele mai amuzante scene din episodul 38. Fikri se află la un grătar în grădina din spate, purtând un șorț inscripționat cu Super Baba (super tata)! Kiraz, Fikret și Ismet își petrec timpul în piscină, ocupați cu noile lor tablete și smartphone-uri! Această scenă o calmează pe Filiz momentan, dar se întreabă cum va fi atunci când cei mici vor trebui să părăsească această nouă casă. Ea se confruntă cu Fikri pentru că îi răsfață pe copiii și a păcălit-o pe Melek să se căsătorească cu el. Dar Melek are cancer și s-ar putea să mai trăiască doar câteva luni, motiv pentru care ea și-a dorit copii și o familie mare. Fikri spune că pur și simplu i-a dat ceea ce și-a dorit. Kiraz și Fikret nu vor să se întoarcă la vechea lor casă chiar dacă Filiz vrea ca frații să o urmeze înapoi în cartier.

Dezamăgită, Filiz face cale întoarsă apoi se întreabă unde este Baris. În cele din urmă, Rahmet îi spune că Baris lipsește din ziua arestării ei și că au încercat totul să-l găsească, dar nu au reușit. Rahmet și Hikmet au scris scrisorile ca din partea lui Baris, pretinzând că sunt el. Acest lucru o înfurie din nou pe Filiz care pleacă să-l caute pe Barîș. (Mașina neagră care a urmărit-o de la închisoare este văzută din nou aici, dar nu putem vedea șoferul.) Tulay se întreabă dacă Baris s-a întors la fosta soție, dar Tufan nu este de acord. Filiz încearcă să-l sune pe Barîș de mai multe ori dar Rahmet o sfătuiește să stea departe de el, deoarece familia lui le-a provocat destule probleme.

Între timp, Hikmet se pregătește în secret să se căsătorească cu prietena lui gravidă, Zeynep, peste câteva zile când împlinește 18 ani. Ea rămâne singură în fosta casă a lui Barîș, dar este găsită de Cemil, care suspectase că Barîș a revenit în cartier și s-a dus la ușă să verifice cine este în casă.

Rahmet are o bursă la una dintre cele mai bune universități din Istanbul, ceea ce face ca toată lumea să fie foarte fericită, dar vedem că el este, de fapt, doar portar acolo. Este hărțuit de un grup de fete bogate din universitate, în timp ce curăță cantina. Doar o fată din acest grup, Deniz, este cu adevărat rea, în timp ce sora ei, Derin, pare să-l placă pe Rahmet. În prima zi, Rahmet ignoră agresiunea lui Deniz, dar a doua zi el reacționează. Deniz scutură toate gunoaiele pe care le-a strâns Rahmet în curtea universității și îi cere să curețe în fața tuturor. Rahmet o ridică pe fată și o împinge în coșul de gunoi apoi pleacă. Derin îl urmează și încearcă să vorbească cu el, dar Rahmet o ignoră.

Filiz se întâlnește din nou cu avocatul Selim care-i spune că Barîș a adus dovezi împotriva lui Servet Aktan ca să o elibereze din închisoare. Filiz îl forțează pe Selim să afle ce s-a întâmplat cu Baris. Avocatul este reticent în a face ceea ce i s-a cerut, dar din moment ce Filiz este foarte insistentă, în cele din urmă acceptă să o ajute. Cu toate acestea, spune că poate n-o să găsească nimic despre Baris pentru că nu dorește să fie găsit. Filiz spune că, dacă este așa, are ea câteva lucruri pe care vrea să i le spună acestuia.

Cicek este de asemenea eliberată din închisoare și vine să locuiască împreună cu Filiz. Pentru că Cicek are gură mare, imediat se iscă o controversă între ea și Tulay (care este în mod clar geloasă că Cicek îi ia locul în prietenia cu Filiz), dar ele se întâlnesc mai târziu la petrecerea surpriză pe care Kiraz și Fikret o dau pentru sora lor în casa lui Melek. Motivul nerostit al acestui gest (petrecerea) este s-o convingă pe Filiz să vină să locuiască cu ei. Copiii chiar iau niște pastile pentru a o îmbolnăvi, astfel încât Filiz să rămână acolo măcar peste noapte. Dar în același timp o sună Selim ca să-i spună că a găsit noua adresă a lui Barîș și că se oferă să o ducă la noul spital unde lucrează acesta. Filiz se întâlnește în cele din urmă cu el, dar iată că urmează un alt șoc. Fosta lui soție revine în scenă, de data aceasta cu un băiat de vreo 4-5 ani, care îl strigă pe Barîș tată...


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Povestea noastra, ep. 31-35 tr                                     urmează: Povestea noastră, ep. 39 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.