duminică, 3 martie 2019

Povestea noastra, episoadele 31-35 rezumat



Povestea noastra, episoadele 31-35 rezumatFamilia Elibol se îndreaptă spre o perioadă foarte dificilă, deoarece locuința a fost refăcută. Răspunsul lui Baris la acțiunile părinților lui este extrem de dur. Dar această reacție îi face pe Servet să fie și mai supărat și să se poarte tot mai agresiv. În ceea ce o privește pe Ayla, ea este hotărâtă să îl ia pe Barıș de acolo și să-l înlăture definitiv din cartier. Din acest motiv ea ignoră tot ce face Servet. Pentru prima dată Filiz se simte total neajutorată. Filiz crede acum că nu poate face nimic și singurul lucru care o ține în picioare este faptul de a fi alături de cei dragi și sprijinul pe care îl primește de la Barıș. Până când nu vor găsi altă casă, Filiz și frații săi se sprijină deplin, încercând să depășească această situație împreună.

Cemil, care află ce s-a întâmplat cu familia Elibol, este sătul de bârfele cartierului. În timp ce vorbește cu Filiz ca să o ajute cu o soluție, agresiunea neașteptată a lui Filiz șochează întregul cartier. Cemil a pierdut totul și este hotărât să-i facă pe toți să plătească pentru asta. Ömer încă mai caută diamantele, și continuă să încerce să se apropie de Filiz, încercând o abordare diferită pentru a afla locația diamantelor. Suspiciunea lui Tülay a crescut continuu în privința lui Tufan și ea crede că-i ascunde ceva și minte mereu în legătură cu ceva. Tülay decide să-l urmărească pe Tufan și drept urmare va afla un adevăr șocant. Familia Elibol face totul ca să nu rămână fără adăpost, și caută o altă casă, indiferent cât de mică ar fi. În timp ce toți acționează la unison pentru a găsi o "casă", își dau seama din nou că o casă nu înseamnă neapărat patru ziduri. Fikri, care părea să nu-i pese de ceea ce se întâmplă cu familia lui, face din nou o mișcare care îi uluiește pe toți.

Fikri salvează situația și casa, dar nimeni nu știe de unde a făcut rost de bani, însă până la urmă se află că banii au venit de la Bela Aysel, pe care Fikri i-a furat. În acest context, Filiz și frații ei mai află un secret despre tatăl lor.
Barîș încearcă să se împace cu Filiz. Fikri continuă să facă probleme familiei sale iar Barîș se confruntă cu o realitate dură. Filiz este nevoită să se implice într-o situația specială care-i privește pe frații ei, totul fiind o intrigă țesută de tatăl lui Barîș...

Barıș, care a văzut că Servet și Ömer s-au aliat și lucrează la un plan comun, este hotărât să afle despre ce este vorba. Ömer va căuta să găsească o cale de ieșire din acest haos și încearcă să o convingă pe Filiz să țină distanța față de Ömer; dar Filiz nu vrea să-și piardă slujba. Această situație va genera diverse probleme între Filiz și Barıș.

Fikri împreună cu Șeyma au pornit s-o găsească pe Șükran. Ömer va ajunge primul la Șükran, sau Fikri ajutat de Șeyma? În timp ce toată lumea așteaptă cu nerăbdare veștile care vor veni de la protecția copilului, Aysel decide să preia controlul. Aysel, care își dă seama că Fikri nu-i va da înapoi banii pe care i-a furat, îl iartă, dar de data aceasta vrea în schimb ceva foarte greu de obținut, de la fiul ei. Tufan, care află că Tülay este însărcinată, este foarte fericit. În timp ce caută un mod de a câștiga mulți bani pentru a-și putea îngriji familia, el ajunge să se confrunte cu probleme. De Ziua Mamei, copiii au pus la cale o surpriză dulce atât pentru Aysel cât și pentru Filiz, făcându-le pe amândouă foarte fericite. În timp ce celebrează Ziua Mamei cu Filiz, primesc o veste șocantă despre Șükran. Familia Elibol se va afla într-o situație confuză din nou.

Când Șükran este oprită de către bunica Aysel să-și revadă copiii, ea împreună cu Fikri merg acasă la Șeyma. De această dată Șeyma este hotărâtă să nu-l lase pe Fikri lui Șükran; ea se folosește de sfaturile pe care le-a primit de la Aysel ca să se asigure că Fikri începe să se distanțeze de Șükran. In orice caz, Șükran are propriile sale planuri și vise de a deveni bogată și reușește să-l convingă pe Fikri să o susțină pentru a-și realiza dorințele. Între timp, având acum o bunică în viața lor, Filiz și Rahmet se simt mai relaxați și pentru prima dată Filiz simte că face parte dintr-o familie și se bucură de posibilitatea de a petrece timp cu Barıș. De data aceasta, însă, ițele sorții vor veni din mâinile celor mici. Barıș și Tufan lucrează împreună în secret încercând să le dezvăluie tuturor cine este cu adevărat Ömer. În timp ce Filiz trece peste o problemă, nu are nicio idee despre ceea ce o așteaptă ....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Povestea noastra, ep. 26-30                                     urmează: Povestea noastra, ep. 36-38 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.