duminică, 10 februarie 2019

Povestea noastra, episoadele 26-30 rezumat



Povestea noastra, episodul 26


Povestea noastra, episoadele 26-30 rezumatFiliz este devastată când află că Barıș și Hülya sunt într-o relație. Între timp, magazinul la care lucra a fost vândut, iar acum, Ömer, noul proprietar, intră în viața sa. Filiz și Ömer descoperă că au multe lucruri în comun și în timp scurt devin foarte buni prieteni. Această prietenie îl face pe Barıș să devină foarte gelos. Tensiunea dintre cei doi rivali continuă să crească, escaladând tot mai mult și mai periculos. În ceea ce-l privește pe Cemil, acesta are de-a face cu o capcană care a fost întinsă pentru el și este acum în pericol de a-și pierde locul de muncă. Între timp, Fikri vrea să se căsătorească cu Șeyma, așa că lucrează la obținerea divorțului de la Șükran, dar obstacolul de care se lovesc vine, în mod total neașteptat, de la Müjde. Ea, care nu dorește ca mama ei să se recăsătorească, se află în conflict cu Fikri. Cât despre Rahmet, care încearcă să plătească datoria lui Hikmet, ajunge să aibă probleme serioase din această cauză.

Povestea noastra, episodul 27

Apariția bruscă a lui Ömer în viața lui Filiz îl face ca Barîș să se simtă foarte incomod. Pe zi ce trece suspiciunile lui cu privire la Ömer cresc, astfel încât, pentru a arăta lui Filiz o altă latură a acestuia, el decide să folosească o abordare alternativă. Filiz, care crede că Barıș este doar gelos, vrea doar să-i dovedească faptul că Ömer nu este omul pe care îl crede el. Între timp, Ömer și-a dat seama că problema lui nu este Cemil, ci Barîș. Un război rece stă să înceapă între cei doi bărbați. Filiz, care vrea s-o ajute pe Zeynep să iasă din depresie, își dă seama că Ömer este gata să sară în ajutor. El îi spune că știe cum s-o ajute pe Zeynep și o convinge pe Filiz s-o lase pe Zeynep să fie consultată de un psiholog pentru copii. Cu toate acestea, intențiile lui Ömer sunt diferite. Filiz, care caută o cale de ieșire pentru Hikmet, care trăiește cu teama de Asım, se ia după Ömer. Cu toate acestea, acest sfat nu va fi pe placul lui Hikmet. Pentru a-i câștiga încrederea încă o dată, Rahmet se apucă de box iarăși, dar de data aceasta nu va fi la fel de ușor. Când intră în necazuri serioase, Barıș este acolo ca să-l scoată la liman. Între timp, Tufan este ocupat să încerce să-l găsească pe tatăl lui Zeynep, dar nu știm dacă va avea ocazia să dezvăluie trecutul întunecat al lui Yeliz și să afle adevărata identitate a lui Zeynep. Fikri, care a divorțat de Șükran ca să se însoare cu Șeyma, are acum probleme cu Müjde. Încercările ei de a-l face pe Fikri să se răzgândească, de fapt, i se întorc împotrivă. Fikri crede că o convinge pe Müjde, însă ea nu și-a folosit și ultimul atu. Barıș, care a avut un showdown cu tatăl său, este hotărât să nu se supună cerințelor acestuia. În timp ce, pe de o parte, caută o cale de a-și plăti datoria către taică-său, pe de altă parte încearcă să o convingă pe Filiz că Ömer se află într-un pericol grav.

Povestea noastra, episodul 28

Povestea noastra, episoadele 26-30 rezumatToată lumea este devastată datorită dispariției lui Zeynep. Lumea e și mai confuză când află că copilul a fost răpit. Barıș încearcă să se elibereze de presiunea care se pune pe el, deoarece acestă situație îi amintește de ceea ce s-a petrecut cu propriul său frate. În această perioadă dificilă, Barıș și Filiz se sprijină reciproc pe deplin. Între timp, Ömer încearcă să afle de la Zeynep unde sunt ascunse diamantele, iar în acest timp refac legătura sufletească dintre ei. Poate că acest lucru îl va determina pe Ömer să aibă mai multă compasiune. În ceea ce-l privește pe Fikri, o caută pe Șükran, chiar dacă știe că ea caută răzbunare pentru trădare. Șeyma intră într-o depresie când se pronunță divorțul, totuși cei doi foști soți și-au reaprins vechea dragoste unul pentru celălalt. Cu toate acestea, o surpriză o așteaptă pe Șükran. Müjde este fericită că mama ei a scăpat de Fikri, iar Rahmet continuă să se distanțeze de toți și să devină agresiv. Müjde se va înfuria când va afla despre prietenia dintre Rahmet și Muzi.

Povestea noastra, episodul 29.

Războiul dintre Omer și Barîș escaladează și amândoi își pun tot felul de piedici și capcane reciproc. Cineva neașteptat vine în ajutorul lui Barîș. Omer este cât pe ce să găsească diamantele, dar în continuare lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită de el, astfel că se înfurie, iar Filiz se pare că va ajunge să-l cunoască cu adevărat. Tufan a reușit să obțină divorțul de Ferda și îi va face lui Tulay o surpriză.

Șeyma, pe care Fikri o abandonează în ultima clipă, suferă din iubire. Are nevoie de curaj să uite și decide să se angajeze într-o nouă aventură. Fikri, care nu poate intra în casa lui Șeyma, nu vrea să meargă nici la casa familiei Elibol. Așa că se duce la Baris care nu este mulțumit de acest lucru, dar devin colegi de cameră. Fikret se pune din nou pe învățat și de data aceasta situația este diferită. Ayșe, care tocmai a sosit la școala lui Fikret, pare să-i destrame echilibrul. Fikret este hotărât să facă orice pentru a fi băgat în seamă de ea.

În timp ce Ömer încearcă să se apropie de Filiz în fiecare zi, Barıș încearcă să dovedească faptul că Ömer nu este o persoană de încredere. Pe de altă parte Hülya, care are dificultăți în a-și controla emoțiile, face o mișcare neașteptată.

Povestea noastra, episodul 30

Povestea noastra, episoadele 26-30 rezumatCel mai important lucru acum este pentru Filiz recăpătarea sănătății lui Barîș, pe care era cât pe ce să-l piardă. Accidentul produs îi readuce pe cei doi îndrăgostiți împreună. Dar Ayla crede că singura cale să-și aducă fiul înapoi este s-o îndepărteze pe Filiz de el, așa că se sfătuiește cu soțul ei ce este de făcut. Tulay și Tufan sunt hotărâți să se căsătorească orice ar fi. Revenit în cartier, Cemil face eforturi s-o recâștige pe Filiz, în timp ce Fikret și Ayșe plănuiesc să scape de el pentru totdeauna. În acest timp tatăl lui Barîș, le pregătește lui și lui Filiz o surpriză de proporții.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Povestea noastra, ep. 21-25                                     urmează: Povestea noastra, ep. 31-35 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.