sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumat



Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumat

Episodul 21

Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumatFikri nu mai poate ascunde boala de ficat de care suferă și trebuie să accepte că va face o operație, dar are nevoie de un donator. Întreaga familie este bulversată și nu știe cum să reacționeze atunci când află că Fikri mai are o fiică. În timp ce copiii doresc să o găsească imediat pe Yeliz pentru a vedea dacă este compatibilă, Fikri se implică el însuși și-și aduce fiica mai mare acasă. Apariția bruscă a lui Yeliz schimbă totul în familia Elibol.

Filiz se poartă frumos față de ea, dar Tülay n-o place deloc, și crede că Yeliz are alte planuri, ascunse, pentru că s-a adaptat suspect de repede la noua ei familie. Oare Yeliz este cu adevărat ceea ce pare a fi, sau Tülay intuiește adevărul? Pe de altă parte, în timp ce toată lumea crede că Șükran se descurcă bine cu boala și se recuperează, de fapt, ea țese propriile sale intrigi, dar deodată pentru ea viața se schimbă dramatic într-o singură clipă. Drept urmare, ea ia o decizie care va afecta viața familiei Elibol.

În timp ce Filiz se ocupă de părinții ei, Barıș are grijă de copii. Cemil este hotărât să finalizeze situația divorțului și să părăsească imediat orașul. Baris speră că odată divorțul pronunțat, lucrurile vor fi la fel ca înainte, în privința lui Filiz. Hikmet împărtășește un secret ascuns de ani de zile cu sora lui. În același timp, el află despre o nouă situație cu privire la Esra și Asım. Hikmet, care a început să se apropie din nou de Esra, este extrem de mulțumit de viața sa.

Divorțul lui Tufan a devenit o chestiune complicată. Ferda este hotărâtă să nu accepte să se despartă de el ceea ce-i pune la încercare răbdarea lui Tülay. Tufan îi tot cere lui Tülay să aibă răbdare. Dar câtă răbdare mai poate avea Tülay când Ferda, în loc să semneze actele, se mută în casa lui Tufan?

Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumat

Episodul 22

Șükran își abandonează din nou copiii, ceea ce o împinge pe Filiz să ia o decizie pe care nu o dorește. Drept consecință, Filiz este obligată să-și continue căsnicia cu Cemil. Chiar dacă această decizie îi permite să păstreze frații lângă ea, reacția lui Barıș este radicală - el vrea să renunțe la tot. Fikri, care așteaptă un transplant de ficat, donatoarea fiind Yeliz, este profund îngrijorat de loviturile sub centură pe care le primește. Șükran l-a părăsit iar, în timp ce Yeliz nu e nicăieri. Dară fiind situația, el începe să aibă gânduri sumbre și vrea să renunțe la viață.

Secretele pe care le ascunde Yeliz încep să-i determine pe ceilalți membri ai familiei să devină suspicioși. Ea încearcă să recâștige încrederea lor dar se folosește de tatăl ei pentru a realiza acest lucru. Cu toate acestea, când Tülay și Rahmet mai află un secret de-al ei, lucrurile par să devină și mai confuze decât înainte.

Hikmet crede că ar putea avea o șansă cu Esra. Când Rahmet începe să se implice în această chestiune, tensiunea dintre ei crește până la punctul culminant. Cemil vrea să-i salveze pe Tufan și Tülay după ce intră în bucluc din cauza Ferdei. Turfan va divorța până la urmă și se va întoarce la Tülay. Barıș a făcut în cele din urmă marele pas pentru a șterge trecutul cu Filiz. S-a întors la facultatea de medicină și a început să-și formeze noi prieteni. Totuși, drumurile lor se intersectează într-o manieră total neașteptată, dar tragică. După tot ce au trăit împreună, va putea Filiz să-i recâștige inima lui Baris?

Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumat

Episodul 23

Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumatStarea lui Fikri continuă să se înrăutățească deoarece rinichiul destinat lui a fost furat (scuze pentru neconcordanțe, traduc mini-rezumatele de pe izleiyciplatformu.net, mai devreme spuneau ca boala e de ficat, acum ca e de rinichi...!). Din moment ce Yeliz este cea care ar fi trebuit să fie responsabilă, acum trebuie să se descurce cu mânia lui Filiz. Chiar dacă Yeliz se preface că nu știe nimic despre situație, Filiz este hotărâte să o alunge complet din viața lor. Yeliz, care s-a întâlnit cu mafia de organe, este acum față în față cu posibilitatea de a merge la închisoare. Yeliz și-a pierdut încrederea Familia Elibol, iar singura ei speranță este să ajungă la o înțelegere cu Cemil.

Filiz continuă să caute modalități de a-i atrage atenția lui Barıș, iar el în continuare se poartă ca și cum ea nu ar exista. Barıș este hotărât nu numai să o scoată pe Filiz din viața lui, dar face la fel și cu ceilalți membri ai familiei ei. Când starea lui Fikri se înrăutățește, își dă seama că îi este imposibil să rupă toate legăturile cu Elibolii. Cemil, care își dă seama că Filiz se gândește doar la Barıș, acceptă oferta lui Yeliz punând din nou profesia în prim plan.

Cemil își asumă riscuri enorme pentru a o recâștiga pe Filiz, dar nu știe dacă ea îi va răspunde la fel. Hikmet este încrezător în planul făcut de el ca să fugă împreună cu Esra, dar prin această atitudine o pune pe ea într-o poziție foarte dificilă. Esra este tulburată de-a binelea. Soluția ar fi ca Hikmet să renunțe în cele din urmă la iubirea lui fără speranță, ceea ce nu este un lucru ușor de acceptat.

Tülay, care este forțată să se ocupe și de Ferda încearcă să o sprijine pe Filiz. În ceea ce o privește pe Ferda, ea continuă să întindă prea mult coarda față de Tülay și Tufan. Cel mai afectat este Tufan, care este blocat între cele două femei. Filiz, care trăiește cu teama de a-și pierde tatăl, trebuie să ducă și alte lupte cu familia sa. Barıș, care se obișnuiește treptat cu noua lui viață, începe să creadă în apropierea care pare să se dezvolte între Filiz și Cemil.

Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumat

Episodul 24

Norii întunecați care înconjoară familia Elibol par să se mai risipească odată cu intervenția chirurgicală a lui Fikri, care este un succes total. Yeliz își ia rămas bun de la Zeynep și dispare, totuși ceea ce i se întâmplă este un semn că tocmai a intrat într-o perioadă dificilă. Încă o dată, Fikri reușește să scape de moarte și este foarte mulțumit de acest lucru. Acum este și mai sigur că este unul dintre cei mai iubiți fii ai lui Dumnezeu. Când se ambalează într-o nouă aventură, un jurnalist își arată interesul pentru povestea vieții sale.

Relația dintre Barıș și Filiz, datorată atitudinii primului, este grav afectată. Această situație îl determină să se apropie de Hülya și să facă lucruri pe care le va regreta mai târziu. Ca și cum toate acestea nu ar fi suficiente, când mama lui insistă să-și ceară iertare de la tatăl său pentru tot ceea ce sa întâmplat, viața lui Barıș se duce cu susul în jos. Ceea ce află de la taică-său îl dă peste cap de-a binelea.

După un singur telefon, Filiz, care și-a pierdut slujba, primește o ofertă surprinzătoare la o curățătorie. Atitudinea lui Tülay față de Tufan continuă fără modificări și ea obține tot sprijinul pentru Filiz în acest timp. Din cauza acțiunilor lui Hikmet, total incontrolabile și dezechilibrate, toată lumea, inclusiv Esra, se satură de naivitatea lui, dar el vrea să-i dovedească Esrei că nu mai este un copil. Drept consecință intră fără să știe într-un pericol. Asim a pregătit un sfârșit teribil atât pentru el cât și pentru Esra.

Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumat

Episodul 25

Ceea ce se întâmplă cu Esra și Hikmet îi sperie pe toți foarte mult. Filiz îi spune verde-n față Esrăi că relația cu Hikmet trebuie să se încheie, iar ea este de acord. Motivul acestei despărțiri nu este din cauza presiunii puse de Filiz, ci pentru că Esra este însărcinată cu copilul lui Asim.

Povestea noastra, episoadele 21-25 rezumatSecretele lui Yeliz ies încă o dată la iveală. Cei care caută diamantele ascunse de Yeliz încep să amenințe familia. Cu toate acestea, Elibolii habar nu au despre ce este vorba. Se pare că trecutul întunecat al lui Yeliz se va mai răsfrânge asupra lor. Fikri care s-a întors de pe patul de moarte este bine dispus și fericit datorită banilor câștigați de pe urma interviului. Cu toate acestea, Fikri nu a învățat nimic din greșelile trecutului și continuă să se joace cu sănătatea sa.

Pentru a-și achita datoriile, Hikmet se implică în lucruri pe care nu le poate controla. În plus, refuză să renunțe la dragostea sa pentru Esra și este foarte agitat de vestea pe care o primește de la ea. Atunci, deoarece nu poate suporta toată presiunea la care este supus, ia o decizie radicală. Cemil devine foarte stresat când Baris se întoarce în cartier. Cu toate acestea, Cemil este hotărât să rămână. Primul lucru pe care-l face este să-și anuleze transferul, și, după care tot ceea ce sa întâmplat, găsește o oportunitate de a se apropia încă o dată de familia Elibol.

Tülay și Tufan s-au săturat de Ferda, și odată ce află un secret pe care ea l-ar fi dorit nedezvăluit, totul se schimbă spre binele lor. Barıș decide să pună distanță între el și Hülya. Dar aceasta nu este singura lui problemă, pentru că din moment ce a luat o poziție față de tatăl său, trebuie să găsească mai întâi o modalitate de a obține banii de care are nevoie înainte de a-l elimina din viața lui.

În timp ce Filiz crede că acum că tatăl ei și-a recâștigat sănătatea, va putea respira ușurată, dar ceea ce se întâmplă cu Hikmet și problemele cu Yeliz o pun din nou într-o poziție dificilă. Filiz va fi nevoită să găsească o cale de ieșire din toate acestea pentru a fi din nou fericită, dar cât de ușor sau de greu va fi acest lucru ?

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Povestea noastra, ep. 16-20                                   urmează: Povestea noastra, ep. 26-30

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.