sâmbătă, 9 februarie 2019

Cennet, rezumat episoadele 11-15 tr



În aceste momente, în care Rîza moare pe aleea casei de vacanță, Selim aude o discuție dintre Cennet și mama lui și află cine a răpit-o pe pe iubita lui și de ce. Scandalul e gata să izbucnească iar Ozlem salvează cât de cât situația spunând că Nilgun n-a suportat să vadă că o femeie i-l ia pe băiatul ei. Drept urmare Selim se supără și pleacă de acasă.

Cennet, rezumat episoadele 11-15 trCenghiz și Arzu au acum o mare problemă. Cenghiz evaluează situația la rece și înscenează că Rîza ar fi plecat pe mare. După aceea se întoarce la casa de vacanță unde Arzu este tot în stare de șoc și nu știe ce ar trebui făcut ca să nu fie învinovățiți de moartea bătrânului. La conac, familia începe să întrebe de el deși încă nu-și fac probleme unde ar fi. Noaptea, Cenghiz și Arzu îl îngroapă pe Rîza în grădină, pentru că oricum, în toată tărășenia asta acum sunt complici. Cenghiz, însă, din instinct de autoapărare, o convinge pe Arzu să se bage în groapă lângă cadavru ca să ia telefonul mobil care sună, și în acest timp smulge un nasture de la pardesiul lui Arzu apoi îl aruncă peste Rîza. Cenghiz face toate astea pentru ca în cazul în care mortul e descoperit, să fie acuzată Arzu, pe baza nasturelui care ar urma să fie o probă indubitabilă. Dar ceea ce ei doi nu știu este că din apropiere cineva îi urmărește și îi fotografiază...

Când Cenghiz ajunge acasă, se confruntă cu problema plecării lui Selim, dar acesta revine și începe să-l acuze pe Cenghiz pentru că a invitat-o pe Cennet la cină cu câteva seri în urmă știind că Nilgun a vrut s-o omoare. Nervos, Selim se duce în camera lui să-și facă valiza și apoi pleacă, după ce își împacă mama că are doar nevoie de puțin spațiu și de intimitate personală.

În conacul Soyerilor agitația crește. Orhan presimte că ceva nu e în regulă cu tatăl său, dar încă nu fac nimic ca să-l caute cu adevărat. Orhan merge la casa de vacanță chiar cu Cenghiz, care nici măcar nu acoperise urmele discuției din ziua precedentă în care se spărsese un geam. Orhan conchide că geamul o fi fost spart de vânt. Arzu descoperă lipsa nasturelui și intră în panică, deși chiar și așa era copleșită de cele întâmplate și nu-și putea scoate din minte imaginile macabre. În pripă, pleacă la casa de vară presupunând că pe-acolo trebuie să fie nasturele ei. Sema se duce la poliție, dar acolo află că trebuie să treacă 48 de ore de la dispariție pentru ca ei să poată acționa. Îl caută pe mare, găsesc barca trimisă în derivă de Cenghiz, dar nici urmă de Rîza.

Familia Soyer se duce la casa de vară iar Arzu auzind vocile lor scapă cu fuga prin pădure dar se împiedică și cade pierzându-și cunoștința. Până a doua zi Arzu este găsită, dar în mod curios, nimeni nu se întreabă ce căuta ea prin pădurea de lângă casa de vară. Poliția începe demersurile, investighează curtea casei de vară și în mod inevitabil găsesc locul unde a fost îngropat Rîza, pentru că se vede pământul proaspăt afânat.

Cennet, rezumat episodul 12


Cennet, rezumat episoadele 11-15 trPolițiștii încep să sape iar Arzu simte că leșină de frică, dar groapa unde ea și Cenghiz l-au pus pe Rîza este goală. Acum cei doi complici au o problemă în plus, pentru că este clar că există cel puțin încă o persoană care a văzut ce s-a întâmplat și a mutat cadavrul. Când poliția le spune că au găsit un cadavru care pare să fie al bătrânului Soyler și că trebuie identificat, toată familia merge la morgă dar numai Sema se apropie de masa unde zace mort soțul ei. Urmează să fie făcută autopsia, ceea ce aduce noi emoții pentru Cenghiz și Arzu care din clipă în clipă se așteaptă să fie descoperiți. Colac peste pupăză, vine un curier cu un plic pentru Arzu în care ea găsește nasturele aruncat de Cenghiz peste cadavru. În clipa asta ea chiar înnebunește de frică, dându-și seama că într-adevăr cineva se joacă cu viețile lor. În acest timp Kalil, bărbatul de la conacul unde lucrase Cavidan în tinerețe, vine acasă la Mukaddes să discute cu ele, pretinzând că stăpânul lui urmează să vină din străinătate. Astfel află despre Cennet și alte amănunte din viața lui Arzu.

La înmormântarea lui Rîza, Cenghiz primește pe telefon o poză din noaptea în care săpau groapa bătrânului. La conac, el încearcă mereu să discute în particular cu Arzu, dar peste tot Sema e după ei și le ascultă șușotelile. Apoi îl vedem pe Kalil la vorbitorul unei închisori discutând cu un bărbat despre ultimele evenimente și arătându-i pozele făcute de el în noaptea fatidică, pentru că el era cel care o urmărise pe Arzu.

Kalil trimite apoi pozele tot pe numele lui Arzu la companie. Ea vrea să vadă cine este cel care aduce mesajele, dar Kalil demarează rapid și dispare din vizorul ei. Acum, după ce i-a băgat pe amândoi în toți sperieții, Kalil le trimite mesaje pe telefon șantajându-i să facă ce ce le cere el, că altfel îi denunță. Bineînțeles, Kalil le cere mulți bani, însă tot acest joc de-a șoarecele și pisica este privit cu discreție de Sema, care nu înțelege exact ce se petrece, pentru că din afară totul pare o relație de altă natură între cei doi complici. Selim, care își tot amintește flashuri din copilărie și nu înțelege de ce, are de gând s-o ceară pe Cennet de soție și pregătește inelul de logodnă. Într-o noapte rămâne al Omer și Suna, ca să fie aproape de Cennet. A doua zi are de gând să-și formuleze cererea, seara, pe o barcă frumos amenajată. Cennet acceptă foarte emoționată și cei doi se îmbrățișează când apare Melisa și îi spune lui Selim că este adoptat, și că Cennet știe totul dar în înțelegere cu familia lui, nu i-a spus nimic. Selim este dat peste cap...

Cennet, rezumat episodul 13


Kalil le cere lui Cenghiz si Arzu să vină la un hotel să îi dea banii. Sema, care îi tot urmărea, intră pe fir și vrea să afle ce se petrece. Cenghiz, care o observase de ceva vreme, aranjase ceva cu Kalil și acum o minte pe Sema că un tip îi șantajează în schimbul unor poze cu Mahir și Ozlem în ipostaze intime. Onoarea lui Arzu este salvată, iar banii dați. Bineînțeles că Sema vrea să vadă pozele, iar Kalil îi dă un stick. Ajunsă acasă, Sema va vedea că a fost cumplit trasă pe sfoară, pentru că pe stick este doar fotografia unui cățel.

Selim ajunge acasă bulversat de toate cele spuse de Melisa și se ceartă cu ai lui, apoi pleacă și doarme în mașină pe marginea unei faleze. Cenghiz și Nilgun sunt devastați că nu-l găsesc la hotelurile companiei iar el nu răspunde la telefon. Nilgun, furioasă, se duce acasă la Soyeri și se ceartă cu Melisa, apoi toată lumea află că Selim este adoptat și că îl cheamă, de fapt, Ali. Selim și Melisa merg la orfelinat, dar acolo, directoarea nu vrea să-i dea dosarul. Între timp vin Cennet și Beste, iar el află totul de la Cennet despre părinții lui și cum a ajuns el să fie adoptat de familia Arisoy. Cu toate acestea, nu vrea s-o vadă pe Cennet și pleacă împreună cu Melisa, ținând-o de mână.

Cennet, rezumat episoadele 11-15 trLa conac, Arzu are o discuție cu Mahir care-i spune verde-n față că o iubește pe Ozlem și că s-a însurat cu ea doar din cauza tatălui său care acum e mort. Arzu e disperată, dar Mahir o anunță că vrea să divorțeze și că o va face indiferent de ceea ce vrea ea. Acum, toată lumea din casă vrea să scape de Arzu, crezând că doar ei - fiii și Sema, au fost trecuți în testament și au acțiuni la companie. Sema abia așteaptă să se deschidă testamentul.

Orhan profită de locul lăsat liber de Selim și o invită pe Cennet la un ceai, dorind să fie alături de ea cât mai mult timp. Melisa nu vede deloc cu ochi buni această apropiere și îi cere maică-si să termine ce a început cu actele false semnate de Cennet din care reiese că ea delapida sume importante. Arzu nu are încotro și îi cere omului ei de încredere din firmă, Murat, să demareze acțiunea.

Selim începe să participe la curse de mașini și, cu toate că Melisa vrea să-l oprească, el mai mult se încăpățânează să participe. La una dintre curse apare și Cennet, apoi el o respinge din nou și pleacă împreună cu Melisa la un hotel unde locuia Selim și după ce bea destul de mult, face un duș și adoarme. Melisei îi vine ideea să se bage în pat lângă el, în așa fel încât atunci când se trezește, ea pretinde că au făcut dragoste...

În acest timp se petrec lucruri interesante. La conacul Soyerilor se deschide testamentul lui Rîza care l-a dezmoștenit pe Mahir și i-a lăsat doar 8% din acțiuni, în timp ce o cotație de 17% i-a revenit lui Arzu. Sema se înfurie degeaba, iar Arzu triumfă. Cennet este luată de poliție pe sus de acasă și dusă la arest acuzată de fraudarea companiei în timp ce un bărbat pe numele Kaya, stăpânul lui Kalil, iese în aceeași clipă pe poarta închisorii, cu speranța că, în sfârșit, se va putea răzbuna pe Cavidan.

Cennet, rezumat episodul 14  tr


Când Selim se trezește din somn și din beție, o vede pe Melisa goală în pat, alături de el. Bineînțeles, ea minte că au făcut dragoste și începe să plângă pentru că el nu-și amintește nimic. Totuși Selim o crede și este nervos pe el însuși că a putut lăsa să se întâmple așa ceva.

Cennet, rezumat episoadele 11-15 trCennet este la închisoare unde femeile din celulă o umilesc și nu-i dau să mănânce deloc. Ea suportă cu stoicism totul, chiar dacă celelalte râd de ea, ca să nu fie și ele batjocorite de șefa celulei. Gardienele o protejează cât de cât pe fată, dar nu pot fi mereu acolo să vadă ce-i pregătește infama de Zeliha. Deocamdată cei din firmă, în afară de Arzu și apropiații ei care sunt implicați în toată tărășenia, nu știu nimic, dar în curând Mukaddes va veni val- vârtej la companie, exact în mijlocul unei ședințe a board-ului administrativ și o va acuza pe Arzu că a băgat-o pe Cennet la închisoare. Orhan va acționa ca să poată s-o scoată pe Cennet de acolo, însă înaintea lui, Kaya, cel care se va dovedi că este tatăl lui Cennet, o va proteja pe fată printr-o femeie din celulă căreia îi transmite un mesaj.

Kaya se duce în vizită la vila Soyer, dar Arzu nu este acasă. El se cere la baie, însă intră în cameră la Arzu și lasă niște urme. După ce pleacă, ea vede că cineva i-a umblat prin cameră (pe pat este o cămașă de noapte neagră și un trandafir), însă nu-și poate da seama cine a fost vizitatorul ei. Mai apoi, Kaya îl prinde pe managerul companiei și îl torturează ca să spună adevărul despre cum a fost înfundată Cennet. La prima audiere, Orhan nu o poate ajuta pe fată să fie judecată în stare de libertate, așa că ea e din nou dusă în celulă, la cheremul Zelihăi. Dar de data asta, deși Zeliha o înjunghie, femeia care trebuie s-o apere pe Cennet vede ce se întâmplă și ia măsuri.

Arzu este amenințată de Mukaddes că trecutul o va ajunge din urmă și în acest fel începe să se gândească la cel mai rău scenariu al vieții ei, care ar putea deveni realitate. Arzu este deja devastată și foarte dezorientată, bănuind că amenințarea se referă la Kaya, amintirea cea mai neagră a vieții ei. Din cauza acțiunilor lăsate de Rîza, Arzu e mărul discordiei în casă și vrea să divorțeze de Mahir. În toiul unui nou scandal casnic Melisa află despre amantlâcul tatălui ei cu Ozlem și, bulversată, găsește pretextul de a pleca de acasă direct la Selim.

Cennet, rezumat episodul 15 tr


Kaya o scoate din închisoare pe Cennet și o așteaptă la poartă, dar ea, neștiind că are un tată în viață, îl respinge. Kaya, care în mod curios, își iubește fiica așa cum o face un tată adevărat, reușește s-o convingă să-l accepte după câteva zile de strădanie și peripeții. Selim, auzind povestea lui Mahir de la Melisa, se enervează și el, însă tinerii sunt mai mult supărați pe faptul că adulții nu le-au spus totul despre ei și i-au considerat niște copii.

Pe Arzu o copleșește trecutul cu amintirile sale dureroase. De fapt, Kaya se îndrăgostise de ea, dar a violat-o și astfel a venit pe lume Cennet. Cavidan nu l-a iubit niciodată pe Kaya și, pentru că acel viol a traumatizat-o profund, nu o poate iubi pe Cennet pentru că îl vede în ea pe agresorul ei. Acum Arzu este prinsă între trecutul ei și prezentul, care o apasă la fel de mult, ca între ciocan și nicovală. Mahir, totuși, se decide s-o apere în fața lui Sema pentru că nu-și mai dorește divorțul, ca să mențină averea lăsată de Rîza în familie. Și, pentru ca lucrurile să fie complet date peste cap, Cenghiz, care speră să o obțină pe Arzu după divorț, găsește cu cale să-i spună lui Nilgun că s-a săturat de ea și că pleacă de acasă.

Cennet se duce la bunica ei ca să facă o scenă. Ea crede că Mukaddes l-a căutat pe tatăl ei adevărat ca să scape de ea, și nu înțelege că lucrurile stau cu totul altfel. Orhan, care a ajuns prea târziu la închisoare, încearcă să se scuze față de Cennet că n-a știut la ce oră va ieși de acolo și că nu a putut s-o ajute mai mult. După aceea se duce la Selim să găsească o consolare, dar acolo dă peste Melisa și Cennet este rănită încă odată.

Cennet, rezumat episoadele 11-15 trArzu se duce la Cenghiz să discute probleme lor și să-i spună că nu mai divorțează de Mahir dar acolo află de la Nigun că Melisa este la Selim și se duce la ea s-o convingă să vină acasă pentru că nu se cuvine să stea în aceeași locuință cu un bărbat. Melisa îi tot spune că în curând se va mărita cu Selim, deși Arzu n-o crede, dar nici nu știe ce pusese la cale fiica ei ca să-l oblige pe Selim la acest demers.

Mahir se întâlnește cu Ozlem într-un restaurant și îi spune că el și Arzu nu mai divorțează, bineînțeles mințind-o că doar Arzu nu mai vrea divorțul. Ozlem, simțind că pierde teren, îl avertizează pe Mahir că între Arzu și Cenghiz e ceva neobișnuit. Mahir se înfurie și pleacă acasă, să discute cu soția sa și să vadă cât adevăr este în spusele lui Ozlem. Arzu îi spulberă impresia, spunându-i că nu l-a înșelat niciodată. Cennet se hotărăște să plece de acasă, nu știe exact unde, dar mai înainte trece pe la conacul Soyerilor să-i spună ce are de spus lui Arzu în față. Imediat după ce ea pleacă de acolo, apare Kaya care stă de vorbă cu Sema. Arzu îl vede de pe scări și se întoarce disperată și agitată în camera ei. Kaya îi dă Semei un colier (făcut cadou lui Cavidan în trecut și pe care aceasta l-a respins) și îi spune că l-a găsit în curtea lor și poate este al lui Arzu sau al Melisei. Sema îl înmânează lui Arzu care se crizează văzându-l și înțelegându-i mesajul. După ce pleacă de la conac, Kaya o sună pe Arzu și îi cere o întrevedere, menționând că-i este dor de ea.

Cennet dispare și familia ei începe s-o caute. Seara, îi răspunde la telefon lui Beste dar ea se află la gară și când se aude un anunț, închide telefonul. Selim, care era la Mukaddes, se duce s-o caute și eventual s-o oprească din drum. Kaya pleacă și el s-o găsească pe fiica lui. Selim trece pe acasă și acolo apare Orhan cu care se bate până când Melisa strigă la ei să se oprească, pentru că locul ei e lângă Selim cu care a făcut dragoste. Orhan este siderat...

În tren, Kaya o găsește pe Cennet și o convinge să rămână cu el, mai ales că involuntar ea îl numește, pentru prima oară, tată.



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Cennet, episoadele 7-10 tr                                     urmează: Cennet, ep. 16-20 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.