sâmbătă, 2 februarie 2019

Cennet, rezumat episoadele 7-10 tr

Cennet, rezumat episoadele 7-10 tr

Cennet, rezumat episodul 7 tr


Suna, totuși își ține cumpătul și nu dă peste cap viața Melisei spunând adevărul despre sora ei vitregă, ci afirmă că Arzu ar fi răpit-o. Atunci, Arzu, care și așa este îngrijorată în sinea ei de răpirea fetei, va căuta prin toate mijloacele să afle ce-i cu Cennet, pretextând că vrea să scape de învinuire. În paralel, la locul unde este sechestrată fata, omul tocmit de Nilgun nu este în stare s-o omoare și astfel ea reușește să se dezlege de sforile care-i leagă mâinile și scapă fugind în pădure, în noapte.

Cennet, rezumat episoadele 7-10 trLa tribunal Selim este cel mai înverșunat acuzator al lui Arzu. Cum toată lumea este agitată, Cenghiz observă că Nilgun discută cu cineva niște chestiuni legate de Cennet și își dă seama că ea a făcut ceva grav. Acum, Nilgun, căreia răpitorul i-a spus că n-o poate omorî pe fată, pleacă la locul sechestrului cu un taxi, iar Cenghiz și Arzu pleacă și ei cu mașina s-o salveze pe Cennet. Până dimineața o găsesc și o aduc acasă unde Suna și Mukaddes erau îngrijorate de soarta ei. Suna nu se lasă până când nu află adevărul, și anume că Nilgun a vrut s-o înlăture pe Cennet de tot din viețile lor.

Acasă, Cenghiz încearcă s-o facă pe soția lui să înțeleagă că Selim este mort, iar Ali ar trebui să aibă propria lui viață, nu să trăiască o viață care nu e a lui. Cu prima ocazie Nilgun face o criză de nervi în fața lui Arzu, de gelozie, și o amenință și pe ea co o omoară dacă se bagă în viața lor. Cenghiz chiar este îngrijorat acum pentru cele ce vor urma și decide că este cazul să acționeze cumva. Rîza pune pe tapet adulterul lui Mahir și se sfătuiește cu Sema, avertizând-o că are de gând să schimbe testamentul. Sema nu este de acord, dar Rîza tace și face. Oricum, el i-a blocat cardurile și conturile fiului său, care acum se descurcă și el cum poate. După aceea Rîza discută cu Arzu și îi spune că îl va dezmoșteni pe Mahir și că îi va da toată averea lui Orhan. Arzu se întristează, dar nu zice nimic.

Selim are o discuție cu Melisa, care-i spune că îl iubește și pe el l-a așteptat toată viața, dar el a considerat-o mereu ca pe o soră. Selim nu are ce face, o iubește pe Cennet deși nu vrea să o supere nici pe Melisa, dar nu-i poate oferi inima. Atunci, Melisa pune în aplicare un plan extrem.

Cenghiz forțează nota și, ca s-o aducă pe Nilgun pe calea cea bună, o invită pe Cennet la masă. Nilgun încearcă să accepte situația și să înțeleagă că Selim trebuie să afle adevărul despre el într-o zi. Întâmplător Cennet scapă un pandantiv care ajunge la subsol și mergând să-și recupereze bijuteria, dă peste camera secretă a familiei, găsind acolo o poză cu Ali când era mic și caseta muzicală. Selim aude muzica, dar părinții lui îl opresc să coboare.

Cennet, rezumat episodul 8 tr


Cennet, rezumat episoadele 7-10 trCennet își dă seama că Selim s-ar putea să fie Ali, dar încă nu este sigură de asta. În acest timp, Melisa se preface că a luat un tub de pastile și când Arzu o descoperă e devastată. La spital fata își revine, pentru că în realitate nu are nimic și, peste câteva zile, Arzu descoperă pastilele aruncate în pământul unei flori din dormitorul fiicei ei. După aceea are loc o confruntare între mamă și fiică pentru această punere în scenă. Dar până atunci toată lumea din casă se întreabă cum de s-a ajuns aici și nu au observat că Melisa are o problemă sentimentală serioasă. În acest context, pe când Rîza îl certa pe Mahir că nu-și vede de familie, bătrânul face o primă criză de inimă. Pentru o vreme, relațiile de familie rămân în stand-by iar Ozlem e din nou ținută deoparte.

Cennet este condusă acasă chiar de către Nilgun și înainte de a intra înăuntru, îi vede ghetele și recunoaște în ea pe femeia care voia să o ucidă. Mai apoi începe să caute răspunsuri la întrebările ei privind poza lui Ali în casa lui Selim și încearcă să judece la rece faptele, dar o pune și pe Beste să afle ceva prin intermediul lui Omer. Până la urmă chiar Nilgun îi va spune tot adevărul, insistând să nu cumva să-l ajute pe Selim să-l afle, pentru că asta l-ar bulversa și ei l-ar pierde. Cennet promite să tacă deși ar vrea ca Selim să-și dea seama singur cine este.

Arzu, după episodul cu Melisa, înainte de a ști adevărul despre sinucidere, acționează alt fel și îl determină pe Murat, omul ei în firmă, să o pună pe Cennet să semneze niște acte din care va rezulta că ea ar fi delapidat sume importante din firmă. Astfel Arzu vrea s-o bage la închisoare pentru multă vreme pe propria ei fiică. Cennet, nepricepându-se, semnează tot ceea ce i se aduce la semnat. Însă Arzu nu știe ziua în care Murat va face ceea ce i-a spus, așa că acum se duce la Cennet în birou cu inima frântă s-o implore să renunțe la Selim, în așa fel încât Melisa să nu cumva să mai încerce și altă metodă de a se sinucide. Selim și Melisa petrec tot mai mult timp împreună, cu toate că în mod evident el n-o încurajează să devină foarte apropiați.

Pe acest fond, Nilgun se confruntă cu știrea despre amantlâcul dintre cumnata ei, Ozlem și Mahir. Selim află ceva frânturi dar vrea să știe ce se petrece și de ce Ozlem este acum la ei în casă. Cenghiz se duce la conacul Soyerilor și se bate cu Mahir, iar când tensiunea trece și Cenghiz pleacă, Rîza începe să-și umilească fiul de față cu toată familia. Arzu se enervează și îi cere socrului său să înceteze discuția, că ea l-a iertat pe Mahir care s-a întors în sânul familiei.

După ce Nilgun îi povestește totul despre accidentul în care i-a ucis pe părinții lui Ali și despre cum l-a adoptat, se teme că Cennet îi va spune fiului lor tot ce știe, dar fata devine foarte atentă și își dă seama că acest adevăr îl poate destabiliza pe Selim. Cenghiz îi prezintă și el situația din punctul lui de vedere, apelând la rațiune.

Pe de altă parte, Mine, femeia care a acceptat să joace rolul mamei lui Cennet mai este solicitată odată din cauza lui Selim și se întâlnește din nou cu Arzu și Cennet. Mine, apăsată de minciunile pe care le-a spus, vrea să-i dezvăluie adevărul tinerei fete, dar Arzu o amenință că-i va face rău fiicei ei, care este bolnavă și fără speranță. Mine tace, învinsă, deși crede că până la urmă va plăti scump gestul ei.

Cennet, rezumat episodul 9 tr


Cennet, rezumat episoadele 7-10 trCennet, după atâtea secrete dezvăluite, face tot posibilul să stea departe de Selim ca să nu-i facă rău, dar el o invită să petreacă o zi la cort, în pădure. Atunci ea găsește momentul potrivit să-i spună că trebuie să se despartă. Selim este devastat dar Melisa va încerca să profite de acest fapt. În familia Arisoy prezența lui Ozlem aduce tensiuni suplimentare. Mahir vrea s-o ducă la un hotel, Cenghiz se împotrivește, apoi cei doi amanți plănuiesc să fugă împreună cândva, în viitorul apropiat. Rîza merge acasă la Cennet s-o convingă să meargă cu Orhan în Dubai, nu doar pentru succesul proiectului, ci pentru că a discutat cu Sema și a înțeles că băiatul lui chiar o iubește pe această fată. Dar pe măsură ce vestea că Cennet va pleca se răspândește peste tot, Selim se încăpățânează și mai tare să n-o scape din mână.

Ca urmare a stării foarte proaste de sănătate, fiica lui Mine moare, iar ea dă vina pe Arzu pentru acest fapt, spunând că Dumnezeu i-a luat fata pentru că a acceptat jocul murdar de-a mama lui Cennet. Arzu este acum lipsită de apărare în fața furiei lui Mine, care nu mai are nimic de pierdut dacă va spune adevărul, dimpotrivă, se va simți ușurată. Așa că într-o seară la care iau cina familiile reunite la conacul Soylerilor, înainte de plecarea în Dubai, Mine apare și îi spune lui Cennet că nu e mama ei, că totul a fost un joc acceptat de bună voie, apoi pleacă fără să mai dezvăluie nimic altceva.

Cennet, rezumat episodul 10 tr


Acum, că toată lumea a știe că Cennet își caută mama, Rîza îi promite s-o ajute, ceea ce nu-i convine deloc lui Arzu, care își dă seama că socrul său are puterea și influența necesare pentru a afla adevărul într-o bună zi. În casă izbucnește o ciondăneală între Rîza și Sema, iar el are o a doua criză de inimă. Dimineață, Mukaddes se sfătuiește cu Suna și ajunge la concluzia că va trebui să-i spună lui Cennet adevărul despre cine este mama ei. În scurt timp Arzu apare la ușă cu un plic de bani ca să îi dea lui Mukaddes s-o convingă pe Cennet să nu-și mai caute mama. Bătrâna refuză mită și pe când ele discutau, vine acasă Cennet. Arzu e nu are cum să plece, iar discuția alunecă în așa fel încât Cennet întreabă de numele mamei ei, iar Mukaddes spune că acesta este Cavidan Yilmaz. Arzu stă înmărmurită și așteaptă să vadă ce se mai întâmplă. După această discuție, Mukaddes îi spune Sunei că într-adevăr Cennet nu este fiica fiului ei, dar s-a hotărât să încerce să-i găsească tatăl adevărat.

Ozlem încearcă să scape de tutela lui Cenghiz și îi cere partea ei din firmă ca să plece și să iasă din viețile lor, dar el spune că deja ea a renunțat la acțiuni cândva de mult. Atunci Ozlem amenință că Selim va afla totul dacă nu i se dă ceea ce i se cuvine. Cenghiz se duce să stea de vorbă cu Arzu pe această temă, dar printre altele, pentru că are sentimente pentru ea, o întreabă de ce nu divorțează de Mahir, care o înșeală de atâta vreme. Discuția degenerează pentru că Arzu nu vrea astfel de complicații.

Rîza se apucă de investigații, dându-și seama că o cunoaște chiar foarte puțin pe Cennet, familial vorbind. Pe de altă parte, Ea și Selim nu renunță la căutarea lor și dau de adresa lui Mine. Se îndreaptă spre casa femeii exact când Arzu și Cenghiz erau acolo și încercau s-o convingă încă odată să nu le divulge secretele. Ba mai mult, Arzu îi șoptește la ureche motivul pentru care nu poate să fie mama lui Cennet.

Cennet, rezumat episoadele 7-10 trMukaddes și Suna se duc la conacul unde lucrase Cavidan înainte să se căsătorească și acolo găsesc un bărbat care păzea clădirea și care afirmă că stăpânul acestuia se află în străinătate. Mukaddes îi explică de ce-l caută și îi lasă numele actual al lui Cavidan, obținând promisiunea că imediat ce apare proprietarul le va căuta. După ce ele pleacă, bărbatul, foarte bucuros, sună undeva și informează că Cavidan și-a schimbat numele în Arzu Soyer și acum este bogată. Persoana de la celălalt capăt al firului notează noul nume pe o agendă.

Selim are din nou niște flashuri din copilăria sa, iar Cennet se bucură pentru asta și se gândește că dacă e să afle cine este, mai bine să se întâmple așa, lent, pas cu pas, nu să i se spună brusc. La o terasă de pe malul Bosforului cei doi se împacă iar Cennet din nou (a câta oară până acum??!??) se răzgândește și afirmă că nu va pleca în Dubai.

Rîza pleacă la Mukaddes unde o întâlnește pe Cennet care-i dă pe o bucată de hârtie numele mamei ei. Iese din casă și văzând ce nume era scris acolo, din nou i se face rău. Rîza o sună pe Arzu și o cheamă la o casă de vacanță să stea de vorbă. Ea îl aduce și pe Cenghiz, presimțind că nu e de bine. După cum imediat va afla, Rîza știe totul și acum o acuză că i-a mințit pe toți. Arzu este consternată. Încearcă să se apere, Cenghiz o susține, dar Rîza se supără și mai tare și face un atac de cord chiar pe aleea casei. Acum cei doi au un cadavru în fața ochilor, de care trebuie cumva să scape, în caz contrar putând fi acuzați de crimă....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Cennet, episoadele 4-5-6 tr                                     urmează: Cennet, ep. 11-15 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Cennet, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.