miercuri, 2 ianuarie 2019

Cennet - prezentare si distributie



Cennet - prezentare si distributieTitlul original: Cennet'in Gözyaşları
Traducere - Cennet/Lacrimile cerului
Gen: dramă, romantic
Episoade: 36, de cca 150 minute
Producător: ATV, Turcia 2017
Rețeaua de distribuție: Surec Film, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Aysun Akyüz, Sadullah Celen, Filiz Kuka - conform IMDB
Scenariul: Yekta Torun (idee adaptată după serialul sud-coreean Tears of Heaven)
Distribuția: Berk Atan (Selim Arisoy), Almila Ada (Cennet Yilmaz), Güler Ökten (Mukaddes Yılmaz). Pentru distribuția completă vizitați pagina imdb.com/cennet/fullcredits . Pentru descrierea personajelor, derulați pagina.


Serialul se difuzează pe Happy Channel din 14 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

Cennet a fost abandonată la naștere de mama ei, Cahide Cavidan, o femeie din păturile sociale inferioare, care nu o voia, pentru că aspira la o viață îndestulată alături de un viitor soț bogat. Fetița rămâne în grija bunicii Mukkades, iar Cavidan dispare din viața familiei ei. Își schimbă numele în Arzu și se mărită cu un bogătaș așa cum a visat, devine femeie de afaceri de mare succes și mai naște o fată, pe care o botează Melisa. Bineînțeles, nu suflă o vorbă despre celălalt copil și despre trecutul ei adevărat.

După douăzeci de ani, o vedem pe Cennet drept o tânără frumoasă care se pregătește să meargă la ceremonia de absolvire a facultății de arhitectură. Ca-n filme și seriale, ea era colegă de an cu Melisa, sora ei vitregă, fără să știe acest lucru, și o ajută cu lucrarea de diplomă. În drum spre universitate, Cennet și prietena ei, Beste, sunt cât pe ce să fie lovite de o mașină în care se află Selim, iubitul Melisei. Selim și Cennet se plac de la prima vedere, deși are loc un schimb acid de replici, pentru că fata nu vrea să accepte propunerea lui de a merge la ceremonie cu mașina, pentru că i s-a rupt tocul de la o sandală.

Când Arzu o vede pe Cennet, o privește îndelung, mai ales că seamănă cu Melisa, și prezența fetei o tulbură. După absolvire, familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim (familiile lor sunt parteneri în afaceri) la un restaurant unde se nimerește să fie chiar Cennet chelneriță, iar Arzu, care văzuse că fata absolvise cu nota maximă facultatea, îi oferă chiar de a doua zi un post la firma lor, ceea ce o bucură nespus pe Cennet. Melisa devine invidioasă, în special pentru că observase interesul lui Selim pentru colega ei.

Într-adevăr, Selim nu-și poate lua gândul de la Cennet, pe care o fotografiase de aproape, și se tot uita pe telefon la poza ei. A doua zi, o ia drept asistenta lui la serviciu și este încântat de faptul că ea vrea să muncească, spre deosebire de Melisa care stă pe messenger toată ziua. Arzu îi dă un avans bănesc lui Cennet, ca să-și cumpere haine mai potrivite, stârnind din nou invidia Melisei, care-i destăinuie mamei sale că Selim e posibil să se fi îndrăgostit de ea. Arzu nu crede la început, dar stă cu ochii pe ei doi și văzând că fiică-sa are dreptate, se duce la baie după Cennet să-i propună să devină asistenta Melisei. În acest context, Arzu vede întâmplător pe umărul drept al tinerei un semn din naștere, identic cu acela pe care îl are chiar ea, despre care Mukkades i-a spus în clipa în care a născut bebelușul. Arzu simte că îi fuge pământul de sub picioare, și de aici înainte, va dori cu toată puterea s-o elimine pe Cennet, ca să nu afle nimeni adevărul despre cine este ea....

Cum va fi viața lui Cennet mai departe, dacă Arzu va reuși s-o îndepărteze sau dacă Cennet va rămâne alături de Selim, veți vedea pe Happy Channel din 14 ianuarie 2019.

Personajele

Cennet Yılmaz - o tânără de condiție modestă crescută de bunica paternă. Mama ei, Cavidan, a părăsit-o la naștere. A fost crescută și la orfelinat o vreme, unde a legat o prietenie profundă cu un băiat, Ali Demir.

Famila Yilmaz: Cavidan (Arzu), mama lui Cennet, pe care o renegă, Mehmet - primul soț al lui Cavidan și Mukaddes, mama acestuia.

Mehmet Yilmaz - nu apare în serial. Este primul soț al lui Arzu și fiu al lui Mukaddes, care a vrut s-o scape de Kaya și de rușinea unui copil din flori, motiv pentru care o ia de soție, dar foarte curând după aceea, moare într-un accident.

Mukaddes Yilmaz - soacra lui Cavidan/Arzu și mama lui Mehmet. Nu știe despre violul suferit de nora ei, și o crește pe Cennet ca pe propria nepoată, iar când află că nu este de același sânge cu ea, îl caută pe tatăl ei adevărat.

Familia Soyer: Riza și Sema, soț și soție, care au doi fii - Mahir și Orhan. Mahir e căsătorit cu Arzu și au o fată, Melisa.

Arzu Soyer - este Cavidan Yilmaz, care și-a schimbat numele. Cennet e copilul conceput în urma unui viol, pe care nu și-l dorește. După o primă căsătorie în urma căreia devine curând văduvă, o naște pe Cennet, pleacă și încearcă să rupă toate legăturile cu trecutul schimbându-și numele în Arzu apoi se căsătorește cu Mahir Soyer, fiul unui bogătaș, om de afaceri. Împreună cu Mahir are o fiică, Melisa.

Mahir Soyer - soțul lui Arzu. Are o relație extraconjugală cu Ozlem Arisoy de multă vreme și va avea un băiat cu aceasta.

Orhan Soyer - frate cu Mahir. Se îndrăgostește de Cennet, dar până la urmă nu îi sunt împărtășite sentimentele.

Melisa Soyer - fiica lui Arzu și Mahir Soyer. Soră vitregă cu Cennet. Îl iubește pe Selim din copilărie și face tot posibilul să-l forțeze să se căsătorească cu ea. Unchiul ei, Orhan, o ajută în acest demers.

Rıza Soyer - capul familiei Soyer, căsătorit cu Sema. Are doi fii, pe Mahir (însurat cu Arzu) și pe Orhan. Este partener cu jumătate din acțiuni la compania de construcții a familiei lui și a lui Cenghiz Arisoy. O apreciază și o susține pe nora lui, Arzu, cunoscând anumite lucruri din trecutul ei, pe care ani de zile le ține secret față de familie. Această simpatie pentru nora lui, ca și adulterul lui Mahir îl va determina să-și schimbe testamentul înainte cu puțin timp până la moartea sa bruscă.

Sema Soyer - soția lui Rıza. Ca soacră a lui Arzu, n-o suferă și va dori să-i scormonească trecutul, intuind că acolo sunt secrete nedezvăluite. Pe măsură ce secretele acestea ies la lumină, Sema își va schimba atitudinea față de Arzu.

Familia Arısoy: Cenghiz și Nilgun, soț și soție, Selim, fiu adoptat, Ozlem, sora lui Cenghiz.

Selim Arısoy - este Ali, cel cunocut de Cennet în copilărie. A fost adoptat de familia Arisoy (Nilgun și Cenghiz) care involuntar au provocat un accident de mașină în care au murit părinții lui. Ulterior, Ali a căzut de la înălțime și și-a pierdut memoria. El nu-și amintește cine este cu adevărat, și crede că e fiul natural al părinților lui adoptivi care nu vor să-i spună adevărul de teamă că îl vor pierde. Selim/Ali o iubește cu adevărat pe Cennet.

Cenghiz Arisoy - partener în afaceri cu Rıza Soyer. Căsătorit cu Nilgun, o femeie instabilă psihic. Fiul lor, Selim, a murit într-un accident de mașină provocat de Nilgun, accident în care mor și părinții lui Ali. După acest episod tragic, ei îl adoptă pe Ali și îl botează Selim, în amintirea fiului lor decedat. Are o soră, Ozlem, care îl iubește pe Mahir Soyer. Cenghiz nutrește o prietenie sinceră pentru Arzu, dar pe măsură ce timpul trece, el începe să aibă sentimente pentru ea. Când Arzu devine conștientă că Cenghiz vrea mai mult decât prietenie, va rupe relația cu orice risc.

Alte personaje

Kaya Demiroy - tatăl lui Cennet, cel care a violat-o pe Arzu, în calitate de stăpân (Arzu lucra ca servitoare în casa lui). Face închisoare, iar când iese își cunoaște fata și încearcă s-o ajute să obțină ceea ce vrea.

Khalil - omul de încredere al lui Kaya.

Beste - prietena lui Cennet.

Suna - prietena și vecina lui Mukaddes. Are un fiu, Omer, care este într-o relație cu Beste.

Cihan Kocoglu - dușman al lui Kaya, care va complica acțiunea serialului foarte mult și va căuta răzbunare distrugând și viața lui Arzu. În episodul 35 îl împușcă pe Kaya.


sursa foto: pinterest


rezumate episoade: 1-3 4-6, 7-1011-15, 16-20, 21-25, 26-30, 31-36


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.