joi, 14 martie 2019

Povestea noastra, episodul 39 tr rezumat



Povestea noastra, episodul 39 tr rezumatFiliz, care a primit cea mai mare lovitură din viața ei de la Barıș, și-a închis inima pentru toți bărbații, hotărând că va continua cu viața ei în folosul fraților și surorilor. Dar fără să treacă prea mult timp, primește o a doua lovitură care vine de la cei mici. Ei s-au obișnuit să ducă o viață îndestulată și nu au nici o intenție să se întoarcă la vechea lor casă și, pentru prima dată, toți și-au unit forțele împotriva surorii lor. Filiz, care s-a confruntat cu posibilitatea de a-și pierde frații mai mici, are doar un singur scop, și anume să-i aducă pe toți sub un singur acoperiș. E perfect conștientă că pentru a realiza aceasta trebuie să câștige niște bani. Suporterii ei cei mai mari în acest demers sunt Çiçek și Tülay; dar lucrurile nu merg așa cum au planificat. Încă o dată, Filiz este testată în ceea ce-l privește pe Barıș în cel mai puțin așteptat moment.

------ rezumatul detaliat -------

Filiz este hotărâtă să se confrunte cu Barîș deoarece nu poate accepta dispariția sa și lipsa de comunicare. Barîș, bărbatul care a urmărit-o neîncetat, care și-a proclamat dragostea eternă cu un inel, care i-a susținut familia ca și cum ar fi fost a lui, care a promis să o scoată din închisoare, cum poate dispărea acest om?

Povestea noastra, episodul 39 tr rezumatFiliz, cu ajutorul avocatului Selim, îl găsește pe Barîș într-un spital unde îl vede că ieșea dintr-o cameră la etajul al doilea. Înainte de a putea spune ceva, un băiețel trece pe lângă ea, strigă "tata" și sare în brațele lui Barîș. El o vede pe Filiz, dar nu spune nimic în timp ce o blondă li se alătură. Când Filiz cere răspunsuri, Barîș spune câteva lucruri dureroase care o rănesc adânc pe Filiz, iar mai târziu, pentru a-și calma durerea și mânia, merge la un bar unde bea din plin, deși el se străduiește s-o facă să se oprească. Apoi, când vine timpul să plătească, Filiz își scoate inelul de logodnă și i-l dă barmanului; apoi îi spune unei mirese tinere să nu aibă încredere în bărbatul cu care s-a căsătorit până când nu verifică în registrul oficial, pentru că el poate fi deja căsătorit cu copii. Avocatul Selim, care a însoțit-o la spital, o ia în cele din urmă în mașină și o duce acasă.

Între timp, Hikmet descoperă că prietena sa Zeynep nu mai este doar secretul lui. Când ajunge la apartamentul lui Barîș cu mâncare pentru Zeynep, îl găsește pe Cemil venit în vizită. Cemil îl întreabă pe Hikmet cu privire la folosirea apartamentului și prezența lui Zeynep, dar el știe ce să-i răspundă și îl dă afară pe Cemil. Sărmanul Hikmet! El nu este este decât un fraier bun de păcălit pentru femeile aflate în primejdie. Zeynep este un mister total în acest moment, ea e o fată însărcinată care a fugit de acasă și cu care Hikmet a acceptat să se căsătorească, dar nu știm de ce.

Tulay, Tufan, Cicek și Rahmet se întorc în cartier cu speranța că o vor găsi pe Filiz. Când Tulay îl sună pe Selim să-l întrebe despre Filiz, află adevărul teribil pe care Filiz l-a descoperit deja... că Barîș este căsătorit și are un copil. Cicek îl condamnă pe Barîș chiar dacă nu-l cunoaște și prin asta o irită pe Tulay. Așa începe rivalitatea dintre cele două femei: Tulay o invidiază pentru prietenia cu Filiz iar Cicek, pentru că este blondă, neînfricată și deschisă în relațiile cu bărbați în general. Când sosește Filiz, nu vrea să vorbească cu familia, așa că merge la culcare, iar în timp ce ei stau de vorbă cu avocatul, o mașină neagră, misterioasă, părăsește cartierul, observată numai de Zeynep. Înainte ca Selim să plece, el întreabă ce problemă avea Servet Aktan cu Filiz, din moment ce a fabricat probe ca s-o aresteze pe Filiz? Tulay spune că nu dorea ca fiul său să aibă așa o iubită. Selim spune: "Și atunci, de ce nu i-a spus lui Filiz că Barîș este căsătorit?" Da, bună întrebare!

În dimineața următoare, toată lumea e liniștită până când Tulay intră și cere s-o vadă pe Filiz. Când deschid ușa dormitorului, ei descoperă un pat gol. În curând Filiz apare cu pâine proaspătă pentru micul dejun și determinare pentru a-și reîntregi familia.

Povestea noastra, episodul 39 tr rezumatPlanul principal al lui Fikret de a o face pe Filiz să se mute la conac a eșuat. Poțiunea pe care au băut-o el și Kiraz le-a făcut să le iasă pete roșii pe față. Kiraz spune că nu merge la școală cu așa o față, iar Fikret este de acord. Tatăl lor, Fikri, îi lasă să stea acasă, mai degrabă decât să îi certe și să o tulbure pe Melek care este bolnavă. Când Filiz vine să ia copii acasă, Fikri încearcă să o oprească, dar trebuie să recunoască că după ce Melek va muri, nu i se va mai permite să rămână la conac. Filiz nu vrea ca Fikret și Kiraz să fie dezamăgiți atunci când stilul lor de viață luxos se va fi sfârșit. Ea crede că este mai bine ca ei să se întoarcă în casa și cartierul lor umil înainte să devină obișnuiți cu viața îndestulată. Deși poate că va fi, totuși, prea târziu, pentru că odată ce se întorc în vechea casă, Kiraz și Fikret își dau seama cât de mică și înghesuită e aceasta. Ei nu sunt fericiți pentru că nu au nimic din luxul cu care s-au obișnuit la conac. Când Fikri vine să-i ia pe copii înapoi, Filiz îi lasă să plece. Ea este supărată că Kiraz și Fikret vor să plece fără să se uite înapoi.

Rahmet merge la Barîș să-l vadă și încearcă să-i spună adevărul, că tatăl lui, Sevret, l-a forțat să renunțe la Feliz, dar Barîș pur și simplu spune că are o familie și toți ar trebui să-și vadă mai departe de viață. Rahmet spune că nu-l crede, chiar dacă și el trăiește propria trădare. Filiz și familia lui cred că este student la universitate, dar, cu toate că merge acolo în fiecare zi, el nu participă la cursuri, ci lucrează în calitate de portar. Deniz, una din studentele bogate, este furioasă pe el și e hotărâtă să-i facă probleme. Ea țese o intrigă împreună cu prietenii ei să-l bată pe Rahmet și să-l facă să-și piardă slujba. Sora ei, Derin, este milostivă și încearcă să-l ajute pe Rahmet. Tufan simte că Barîș l-a dezamăgit foarte tare pentru că a înșelat-o pe Filiz. El decide că trebuie să-l abordeze pe Barîș și să afle adevărul, dar Barîș îi spune că s-a distrat și acum s-a terminat. Tufan se simte la fel ca Filiz, pentru că l-a considerat pe Barîș drept prieten, și, de furie, îl lovește cu pumnul. Acest incident este văzut de superiorul lui Barîș care îl concediază.

Selim, avocatul, o sună pe Filiz și îi oferă un plan de a obține o despăgubire financiară pentru faptul de a face închisoare pe nedrept, dar Filiz, în mândria ei, respinge oferta. Cicek și Tulay îi demonstrează că acum are nevoie de bani pentru a le oferi lui Kiraz, Fikret și Ismo o viață normală când vor veni acasă. Ea și Cicek discută să croiască haine pentru un bărbat pe nume Mahmut, care le promite o sumă mare de bani, gen 3300 de lire dacă fetele fac o copie a unei rochii foarte frumoase.

Deniz, fata bogată și rea, nu și-a terminat jocul cu Rahmet. Nu-l place pentru că nu-i arată respect și vorbeste cu sora ei, așa că îl pune într-o poziție compromițătoare și o amenință. Dacă nu-i lasă sora în pace, va arăta niște poze decanului, care îl vor costa pe Rahmet slujba, poate chiar viața.

Povestea noastra, episodul 39 tr rezumatFiliz și Cicek termină hainele și îl sună pe Mahmut pentru că sunt nerăbdătoare să obțină banii pe care i-a promis. Când Mahmut vine după rochii, el se scuză și pleacă fără să plătească. În același timp, Hikmet a văzut mașina neagră, misterioasă, și a încercat să-l vadă pe șofer, dar mașina a demarat rapid. Filiz și Cicek merg la secția de poliție și îi spun lui Cemil toată povestea, dar acesta se distrează pe seama lor și spune că nu poate face nimic. Următoarea posibilitate este Selim, avocatul. Când Filiz se întoarce de la biroul lui Selim, vede și ea mașina neagră. Se apropie, dar mașina pleacă, însă ea aruncă o piatră, spărgând o bucată de parbriz.

Zeynep primește un apel de la o prietenă, în timp ce Hikmet e la farmacie. Ea îi spune fetei de la telefon că i-a spus lui Hikmet că frații ei o vor ucide dacă află că este însărcinată, că Hikmet i-a promis că se vor căsători și că după ce va naște, probabil va fugi.

Deși este prea devreme pentru nașterea gemenilor, Tulay pare să fie cuprinsă de durerile facerii. Tufan, Filiz și Cicek o duc la spital. Filiz, în drum spre farmacie pentru a-i lua o rețetă, se lovește în Barîș care a venit să-și vadă mentorul ca să-l ajute să găsească o slujbă. Filiz îi spune să nu vină în cartierul ei și el răspunde cu cuvinte dure înainte de a se urca în mașină. Pe măsură ce se îndepărtează, vedem geamul din spate spart de Filiz...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.
Orice inadvertență legată de acțiunea episodului se datorează textului original din care a fost tradus și adaptat acest material.

a fost: Povestea noastra, ep. 36-38 tr                                         urmează: Povestea noastra, ep. 40

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.