luni, 18 martie 2019

Povestea noastra, episodul 40 tr rezumat



Povestea noastra, episodul 40 tr rezumatÎn timp ce Filiz continuă să încerce să uite de Barıș viața continuă să îi reunească din nou. Ceea ce ea nu-și dă seama, este că de această situație s-a săturat și Barîș. În timp ce el continuă să joace rolul cel mai dificil al vieții sale față de Filiz, ea se pregătește să treacă prin cele mai dure încercări ale vieții cu frații săi. În timp ce, pe de o parte, încercând să îi pregătească pentru un viitor mai bun, trebuie să se ocupe și de Kiraz, care trebuie să facă față transformării într-o tânără domnișoară; Filiz lucrează din greu pentru a se asigura că Kiraz nu va greși drumul.

----- rezumat detaliat ------

La finalul ultimului episod, Tulay era dusă de urgență la spital după ce a suferit primele contracții. Aici Filiz se întâlnește întâmplător cu Barîș, care caută un loc de muncă după ce a fost concediat de la locul avut anterior, după o ceartă cu Tufan. Filiz este surprinsă să-l vadă și cei doi se contrează verbal, cu comentarii dureroase făcute de Barîș. După aceea el pleacă în parcarea spitalului vărsându-și nervii pe volan. Comportamentul lui te face să crezi că nu vrea să rănească sentimentele lui Filiz și poate că se forțează să o țină departe de ea. Pe măsură ce mașina pornește, vedem parbrizul din spate spart.

La Universitatea unde lucrează, Rahmet se întâlnește cu Derin și îi povestește ce supărată este sora lui din cauza minciunilor pe care le-a spus Barîș. Îi mai spune că este de părere că mariajul dintre Barîș și Nihal (care este procuror) este fals și vrea să investigheze mai departe acest lucru. Rahmet și Derin merg la Nihal sub pretextul că trebuie să-i ia un interviu. Au întrebat-o cât timp este căsătorită cu Barîș (răspunsul ei a fost că de 6 ani) și ea confirmă acest lucru cu fotografii, menționând că n-au fost divorțați niciodată. Speranțele lui Rahmet de a dovedi că este o căsătorie falsă sunt spulberate. El nu știe că în biroul lui Selim, asistentul acestuia, Necat, după ce verifică registrul de căsătorii, îl informează pe avocat că Nihal și Barîș s-au căsătorit numai de astă vară. De ce mint Barîș și Nihal și cum rămâne cu copilul lor, Savaș? Selim îi spune lui Necat să continue investigația și să îi prezinte constatările sale.

După ce un grup de femei prezintă o acțiune comună la biroul de avocatură împotriva lui Mahmut, Selim înaintează o petiție pe care toate o semnează în speranța de a-și recupera banii. Avocatul este de acord să le ajute pentru 20.000 de lire turcești și consideră că va avea succes. Poliția a emis un mandat de arestare pe numele lui Mahmut (vânzătorul de mărgele) și nu va dura mult înainte ca Cemil să îl aresteze și să-l aducă la secția de poliție pentru interogatoriu. Când se confruntă cu Filiz și cu Selim, Mahmut se simte presat și este de acord să plătească suma de 20.000 de lire pentru a evita să meargă la închisoare.

Fikri, care dorește să o facă pe Melek fericită înainte de a muri, decide să îi ofere o ceremonie de nuntă. El îi dă Tufan o sumă mare de bani și îi cere să aducă mâncare și băutură pentru nunta care va avea loc în cartier, cu toată familia și prietenii. Fikri și Melek sosesc la ceremonie unde sunt întâmpinați cu muzică, dans și atmosferă de sărbătoare, în timp ce Filiz este este deranjată atunci când vede că sora ei mică, Kiraz, este îmbrăcată și machiată nepotrivit pentru vârsta ei. Surorile se ceartă pe această temă, ceea ce-i lasă lui Filiz un gust amar, văzând schimbările aduse de viața luxoasă familiei sale, pe care ea nu o mai poate controla.

Filiz încearcă să le convingă femeile implicate în acțiunea împotriva lui Mehmet să nu cheltuiască cele 20.000 de lire, ci să ia în considerare oportunitatea de a porni o afacere. În încercarea de a mai sta de vorbă cu ele, le invită la nunta din cartier, sperând să le convingă să intre în afaceri cu ea, pentru un atelier de croitorie. După ce le-au ascultat pe Filiz și Tulay vorbind despre afaceri, s-au pus cu toatele de acord să meargă mai departe. Sediul va fi un magazin vechi, deținut de una dintre femei și situat în cartier. Magazinul ar necesita o mică renovare, motiv pentru care ele nu vor trebui să plătească nici o chirie. Având aceste informații, Selim (care a acceptat să le ajute gratuit) face toate aranjamentele necesare.

Hikmet continuă să o ascundă pe Zeynep în vechea casă a lui Barîș. Ea este însărcinată și vrea ca Hikmet să o ajute să vândă copilul după naștere. El îi spune că deși copilul nu este al lui, e pregătit să se căsătorească cu ea și să facă o căsnicie de dragul ei, să crească acel copil ca și cum ar fi al lui, dar nu va fi de acord să-l vândă.

Rahmet se vede cu Derin la Universitate și o ajută la un proiect. Deniz, pe de altă parte, nu a învățat și are examen a doua zi. Așa că se gândește să-l șantajeze pe Rahmet, care are cheie de la ușă, să intre noaptea în sediul universității ca să fure grila de răspunsuri. El se învoiește să facă treaba, dar , cu toate că și-a luat precauțiile necesare, sunt filmați cu o cameră de supraveghere.

Barîș a primit acum o slujbă la o clinică într-o zonă mai săracă din cartier, aceasta fiind singura poziție pe care o putea obține după ce a fost concediat. Are drept pacient un tânăr care și-a tăiat mâna din încercarea de a sparge mașini și care, după ce a luat rețeta, se întoarce să fure medicamentele din clinică. Barîș îl urmărește și se împrietenește cu el spunându-i că dacă are nevoie de bani să vină să-i ceară în loc să ducă o viață de răufăcător.

Într-o zi Barîș este deranjat de zgomotul puternic cauzat renovările care se desfășoară alături. El pleacă furios să se plângă constructorilor cu privire la zgomot. Intră în clădire și, spre surprinderea lui, o vede pe Filiz, care se întâlnește cu avocatul pentru a vedea stadiul lucrărilor la magazinul recent renovat care aparține noii sale afaceri. Filiz și Barîș se vor vedea în fiecare zi pentru că magazinul și clinica se află una lângă alta.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame. Orice inadvertență legată de acțiunea episodului se datorează textului original din care a fost tradus și adaptat acest material.

a fost: Povestea noastra, ep. 39 tr                                             urmează: Povestea noastra, ep. 41

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.