luni, 11 martie 2019

Povestea noastra, rezumatul sezonului 2

Povestea noastra, rezumatul sezonului 2

Ultimul episod din serialul Povestea noastră se încheie cu incidentul șocant din casa lui Filiz, unde soțul ei, Cemil, o arestează pentru posesie de droguri. Dacă acesta a fost un șoc pentru dvs., așteptați până la finalul sezonului doi...!

Toată lumea este uimită de faptul că Filiz este arestată și toți presupun că Omer ar fi acuzat-o. În instanțele de judecată, Filiz este eliberată temporar și are nevoie de un avocat de penal, deoarece cazul pare mai grav decât credeau. Inițial, chiar Sevret Aktan vine cu un avocat, chiar el, care i-a înscenat totul lui Filiz!!

După cum toți au presupus că Omer se află în spatele acestui incident, Barîș se confruntă cu el la închisoare, dar Omer îi sugerează să-l întrebe pe taică-său ce a făcut, nu pe el. După aceea Barîș se duce să stea de vorbă cu Sevret. Desigur, acesta neagă că ar avea de-a face cu Filiz, dar asta îl determină pe Baris să-l șantajeze: ori va spune adevărul în privința lui Filiz, ori Barîș va dezvălui public toate matrapazlâcurile tatălui său. În cele din urmă, neavând încotro, Sevret promite să-l angajeze pe cel mai bun avocat de penal pentru Filiz.

Acasă, toată lumea se întreabă unde este Fikri și Mujde încearcă să o consoleze pe Seyma, care plânge în timp ce împachetează totul ca să plece la Ankara. Fikri, care o convinge pe Melek să plece împreună, sfârșește prin a petrece noaptea cu ea în mijlocul unei pustietăți. De asemenea, aflăm că Cemil nu a primit permisiunea din partea superiorului său pentru mandatul de percheziție, ceea ce nu este deloc surprinzător. În cele din urmă, el decide să divorțeze de Filiz și asta îi face pe toți Elibolii fericiți pentru un timp, în mijlocul acestei drame.

Sevret invită familia lui Filiz la cină la ei acasă în seara următoare, și, cu jumătate de gură, le cere scuze pentru ceea ce a făcut în trecut. Motivația ascunsă pentru această cină este că, în realitate, Sevret vrea să preleve amprentele lui Filiz de pe ceașca de cafea cu ajutorul servitoarei lui Ayla. Intriga lor reușește, iar a doua zi îl vedem pe Cemil și pe echipa lui căutând prin rufele din locul unde lucrează Filiz. Acolo găsesc un pachețel cu droguri cu amprentele lui Filiz.

Fikret și Rahmet își împart darurile de despărțire către Ayse și Mujde (Rahmet decide să nu meargă la Ankara din cauza audierii lui Filiz). În aceeași zi, Mujde și Seyma părăsesc Istanbulul, iar Fikri se întoarce și îi dă lui Rahmet vestea șocantă că s-a căsătorit cu Melek.

În ziua audierii, Ayla descoperă că slujnica ei l-a ajutat pe Sevret să obțină amprentele lui Filiz. Scuza lui a fost că vrea ca Filiz să iasă din viața fiului lor și, de asemenea, vrea să îi arate lui Barîș cine este seful. Ayla îl sună pe fiul ei (care se află la tribunal acum cu Filiz) și se decide să meargă ea acolo și să le spună procurorilor ce a făcut Sevret. Dar nici nu ajunge să plece din casă pentru că se împiedică pe scări.

La instanța de judecată, noile dovezi cu amprentele lui Filiz sunt prezentate în fața judecătorului. Filiz este devastată, iar avocatul pe care Sevret l-a numit demisionează de la acest caz. Judecătorul ordonă ca Filiz să fie arestată iarăși din cauza dovezilor de necontestat că ea a comis infracțiunea.

După ce Filiz, disperată, este dusă la închisoare, intră în scenă o nouă doamnă avocat și șochează pe toată lumea. Familia lui Filiz crede că acesta este avocat supleant, dar rămân cu toții mască în timp ce ea spune: "Sunt soția lui Savaș".

Totul este din nou dat peste cap... se pare că Barîș are multe secrete care trebuie dezvăluite, în al doilea sezon al serialului Povestea noastră ...



sursa foto: capturi video de pe DiziCentral

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.