vineri, 22 martie 2019

Povestea noastra, episodul 41 tr rezumat



Povestea noastra, episodul 41 tr rezumatAcum ne aflăm într-un nou capitol și vedem că Barîș și Filiz sunt vecini la serviciu, dar din prima zi se ceartă. Filiz este hotărâtă să nu-l mai vadă iar Baris încearcă s-o convingă pe Tulay s-o facă pe Filiz să-l uite și să meargă mai departe. Tulay îi răspunde că lui Filiz nu-i pasă de el și că deja totul între ei a trecut. De asemenea, ea spune că ar trebui să o lase în pace și să stea departe din cauza a ceea ce i-a făcut. Barîș își dă, în cele din urmă, demisia, dar proprietarul clinicii de sănătate vrea să-l țină acolo, pentru că nici un medic nou nu va veni în acel cartier. Căsătoria lui Baris rămâne deocamdată un mister pentru noi, telespectatorii. Toată lumea vorbește despre un aranjament făcut anterior și, de altfel, putem vedea că nu există nici o dragoste între ei, deși poate că Nihal așteaptă ceva mai mult.

Când Zeynep află că tatăl lui Hikmet s-a îmbogățit prin căsătoria cu Melek, este de acord să se mărite cât mai curând. Graba ei, însă, naște multe semne de întrebare. Cemil este suspicios și îi spune lui Cicek despre Zeynep, care la început nu-l crede. Mai târziu, se îndoiește de comportamentul lui Hikmet și o vizitează pe Zeynep pentru a afla mai multe. Fata se dovedește a fi o vânătoare de avere, în timp ce îi povestește prietenei ei despre cum se va muta în vila lui Fikri după ce va deveni soția lui. Zeynep și Hikmet se căsătoresc în secret până la sfârșitul acestui episod.

Fetele sunt încântate de atelier, iar Filiz îl avertizează pe Barîș să nu cumva să-l vadă frații ei când vin pe acolo, pentru a evita o ceartă. Ea are grijă când vin frații sau Selim. Cu toții vin și pleacă în liniște. Selim aduce primul contract pentru noua afacere a lui Filiz. Când Fikri, Fikret și Melek o aduc cam cu forța pe Kiraz la inaugurare, ea pune ochii pe Emre, un tip rebel din cartier (cel care a furat medicamentele din clinică de la Barîș). Intră în vorbă cu el și se oferă să meargă împreună la plimbare, încercând să-l impresioneze, pretinzând că e mai în vârstă și dându-se mare că este bogată. Emre, care este tot un oportunist, cere mai multe informații despre vilă și despre petrecerile la care Kiraz le spune că îl va invita. Toată această scenă mustește de probleme în viitor ...

Între timp, Filiz este îngrijorată de divergențele dintre ea și Kiraz deși Melek îi spune să se liniștească pentru că Kiraz este fată bună. Dar ele habar nu au că Kiraz face mari planuri împreună cu prietena ei, Ipek, de a duce o viață dublă și de a se întâlni cu Emre în secret.
În timp ce se află la lucru în prima zi, Filiz își taie mâna din întâmplare și ghici cine vine să-i panseze rana? Scena e puțin emoționantă, când Barîș îi ține mâna, și cum o privește în ochi. Chiar te face să-ți dorești să fie împreună. Pentru prima dată nu se ceartă, deși Filiz încă se mai poartă rece cu el. Barîș pare să ardă pe dinăuntru. Ce ascunde el, oare?

Povestea noastra, episodul 41 tr rezumatRahmet intră în bucluc din cauza înregistrărilor de pe camera de care nu știuse. Deniz îl acuză de faptul că nu a oprit toate camerele și îl șantajează cu fotografiile, ca să depună mărturie falsă. El răspunde că nu-i pasă și se preface foarte bine, lăsând-o pe Deniz frustrată. Apoi se duce la Derin și îi spune totul, iar ea este îngrijorată că Rahmet va fi concediat. De asemenea, îl pune să promită că nu va spune nimănui adevărul.
Mai târziu, Rahmet și Deniz sunt chestionați de consiliul universitar. Consiliul nu este convins de mărturia lui Deniz, dar Rahmet declară că sunt iubiți și că au vrut să se distreze în noaptea aceea intrând în școala goală. Deniz confirmă și primesc doar un avertisment, fără pedeapsă severă.

Kiraz și Ipek îl conving pe Fikri să plece în vacanță cu Melek. Ei plănuiesc să-l trimită pe Fikret la un meci de baschet, în așa fel încât să rămână doar ei acasă și să-l invite pe Emre la o petrecere în timpul weekend-ului.
Tulay crede că Selim va fi un soț bun pentru Filiz și este evident că Selim o place pe Filiz. Barîș îi urmărește când merg împreună la cină și apoi chiar încearcă să se ducă la masa lor, dar se oprește când vede un bărbat care li se alătură. Acesta este cel cu contractul de afaceri pe care Selim l-a găsit pentru Filiz, dar Barîș știe că, de fapt, bărbatul este tatăl lui Selim! Ce încearcă Selim să facă? De ce nu i-a spus lui Filiz că e tatăl lui? Cu toate acestea, nu conversația lor este ceea ce-l interesează pe Barîș. Ei discută despre afacere, iar domnul Mansir (tatăl lui Selim) are nevoie de o garanție de la Filiz că va livra hainele la timp. Ea este de acord să livreze 50 de rochii pe săptămână, iar Selim îl pune să-i plătească un avans.

Barîș pleacă apoi doarme în acea noapte la clinică. Patronul lui este foarte băgăcios și vrea să știe ce se întâmplă între el și Filiz. În cele din urmă se duce acasă (la Nihal) și arată foarte dezamăgit. La un moment dat, el spune că fiul lui Nihal este și al lui și că băiatul e singurul motiv pentru care nu a murit noaptea trecută (după ce a văzut-o pe Filiz cu tatăl lui Selim).
Melek și Fikri pleacă în vacanță. Planul lui Melek era să lase copiii la Filiz, pentru că ea le face și de mâncare, dar cei mici au alte planuri. Ei mint pentru că au lecții suplimentare, iar Filiz insistă să vină să îi ia acasă după ore. Ipek salvează situația, spunându-i lui Filiz că plănuiesc o surpriză pentru ea din partea lui Melek. Acest plan este ruinat când Fikret răspunde accidental apelului lui Filiz și aude zgomotul petrecerii de acolo. Astfel, Filiz își dă seama că Fikret a mințit-o și o sună pe Kiraz. Ea este cu Emre la petrecere și cotrobăie prin casă în căutarea unor obiecte de valoare ca să le fure.

Filiz, furioasă, îl aduce pe Fikret înapoi și, în timp ce suspectează că se întâmplă ceva, Fikret îi mărturisește despre planurile lor. Kiraz primește șocul vieții ei și petrecerea se termină când Filiz și Fikret ajung acolo, chiar în timp ce Emre încerca să deschidă seiful de la etaj. Totuși scapă cumva neobservat. Filiz îi sună pe părinții tuturor și, drept consecință, pare să fie sfârșitul prieteniei lui Ipek și Kiraz. Acest lucru o înfurie pe Kiraz care o învinuiește pe Filiz pentru că i-a distrus viața și îi cere să iasă din casă.
Când se întorc Melek și Fikri, Filiz îi ceartă pentru că au plecat singuri. Lui Fikri nu-i pasă deloc și o învinuiește pe Filiz pentru toate relele, dar Melek este de acord cu Filiz și crede că copiii ar trebui să se întoarcă la vechea lor casă. Kiraz își îndreaptă toată furia către sora ei și îi spune lucruri foarte dureroase. Acest fapt o face pe Filiz să plece tristă și dezamăgită.

Apoi, ea merge la Barîș și se ceartă cu el pentru că nu a plecat de la clinică. Îl acuză pentru cele cinci luni petrecute în închisoare, pentru că s-a depărtat de frații ei în tot acest timp. El nu este foarte atent la ce tot spune Filiz, în schimb observă că Tulay se simte rău și îi leșină în brațe. Amândoi o duc imediat la spital cu mașina. Barîș spune tuturor că bebelușii au murit și că el trebuie să o opereze ca să-i scoată copiii. Apoi îl îmbrățișează pe Tufan care este zdrobit de durere, în timp ce ceilalți încearcă să digere această știre șocantă.
Să sperăm că următorul episod ne va face mai fericiți ...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame. Orice inadvertență legată de acțiunea episodului se datorează textului original din care a fost tradus și adaptat acest material.

a fost: Povestea noastra, ep. 40 tr                                                 urmează: Povestea noastra, ep. 42

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.