joi, 28 martie 2019

Povestea noastra, episodul 42 tr rezumat



Povestea noastra, episodul 42 tr rezumatEpisodul trecut s-a încheiat într-o notă destul de tristă în care Tulay și-a pierdut gemenii. Ceilalți nu au de ales decât să-l lase pe Barîș să o ducă acasă pentru că i-a salvat viața. Situația lui Tulay este foarte tristă. Ea continuă să plângă toată ziua și în cele din urmă decide să plece în orașul ei natal pentru o vreme. Vizitarea lor îi aduce aminte lui Barîș de vremurile bune pe care le-a avut cu Filiz în trecut. El a decis să rămână la clinica de lângă atelierul lui Filiz, dar trebuie să se ocupe de Selim care vine frecvent pe la ea. Barîș vrea să stea de vorbă cu Filiz, încercând să-și dea seama ce caută Selim în povestea asta, dar Filiz îi explică faptul că Barîș este acum doar un străin pentru ea și singurul motiv pentru care încă vorbește cu el este că a ajutat-o pe Tulay. Selim pare să dezvolte niște sentimente. Chiar și colegii lui îl tachinează despre asta. Filiz îi spune că nu simte nimic pentru Barîș de când a suferit atât de multă durere cu el.

Povestea noastra, episodul 42 tr rezumatDeniz continuă să-l tachineze pe Rahmet, de data aceasta despre problema de matematică pe care a rezolvat-o în secret și a fixat rezolvarea pe avizier, sub notița lui Derin. Deniz se îndrăgostește de Rahmet și există un scurt moment în care se vede o anumită scânteie între ei, dar Rahmet părăsește rapid scena. Mai târziu, el organizează un picnic pentru Derin într-o zonă izolată din universitate. Cu acest prilej se sărută în timp ce Deniz îi urmărește de la distanță. Mai târziu îi cere socoteală, iar Rahmet pare a fi puțin confuz în legătură cu cele două surori în acest moment. Deniz informează școala că Rahmet a rezolvat problema de matematică, dar el este supărat că surorile continuă să-și facă de lucru cu el. Derin îi dă o nouă problemă de matematică pentru a o rezolva și se sărută iar a doua zi. Deniz îl șantajează din nou pe Rahmet, de data aceasta oferindu-i bani și obține rezolvarea noii probleme de matematică.

Povestea noastra, episodul 42 tr rezumatMama lui Melek a găsit pentru boala fiicei ei o clinică mai bună în Elveția, dar Fikri nu vrea ca Melek să plece. Se pare că mama este o femeie dură, așa că nimeni nu vrea să aibă de-a face cu ea. În cele din urmă, Fikri îi permite lui Melek să o viziteze. În decursul celor două zile, cât Melek e plecată la maică-sa, Fikri invită niște prieteni de pahar și întorc casa cu susul în jos. Se îmbată din nou, iar a doua zi avocatul mamei lui Melek vine cu poliția, pentru că s-a plâns că a pus stăpânire pe casă. Fikri trebuie să părăsească vila cât mai curând posibil. O sună imediat pe Melek, dar răspunde mama ei și toată lumea trebuie să plece. Fikri ajunge la închisoare, iar copiii nu au unde să meargă acum. Fikret o informează pe Filiz despre ce s-a întâmplat și ea îi cere ajutorul lui Selim. Fikri crede că soacră-sa a răpit-o pe Melek și vrea să depună plângere împotriva ei. Copiii nu au de ales decât să se întoarcă în casa din cartier, deși Kiraz este încă în relații reci cu sora ei mai mare. Casa este plină iar și Fikri se întoarce în dimineața următoare, beat ca de obicei.

Pentru a turna gaz peste foc, Zeynep își face apariția în fața tuturor. Vrea să spună lumii că ea și Hikmet sunt căsătoriți, dar el explică faptul că tatăl său abia s-a întors după ce a fost alungat din vilă. Vom vedea cum reacționează Zeynep la această veste, din moment ce s-a grăbit să se mărite cu gândul la averea socrului său. Mai târziu, Hikmet se întoarce să o vadă pe Zeynep, dar ea lipsește. Cicek îl vede ieșind din casă și verifică fiecare centimetru, dar acum casa e goală. Fiind foarte suspicioasă, îl urmărește a doua zi la casa lui Zeynep, care a dispărut. Cemil o găsește acolo spionându-l pe Hikmet.

Selim crede că Barîș ascunde ceva și îi spune s-o lase în pace pe Filiz, apoi îl întreabă de căsnicie, că s-a căsătorit cu Nihal abia recent. Barîș îi răspunde aiurea, că nu va părăsi clinica. Mai târziu încearcă să vorbească cu Filiz, dar Cicek o avertizează să fie atentă. Ea pretextează că a venit ca să-i controleze mâna în timp ce Barîș încearcă să afle mai multe despre Selim. La început vorbesc calm dar mai apoi începe din nou cearta. Filiz observă Sedanul negru parcat afară și se întreabă dacă e mașina lui Barîș. Filiz povestește lui Selim despre problemele sale cu Kiraz. În acest episod le vedem cum se apropie una de cealaltă, iar Barîș observă și el acest lucru.

Povestea noastra, episodul 42 tr rezumatColegul lui Selim îl încurajează să-i spună lui Filiz ce simte în legătură cu ea. Se întâlnesc destul de des acum și Filiz nu pare să aibă ceva împotrivă. Ea îi povestește despre Sedanul negru și despre faptul că ea crede că este al lui Barîș. Selim îi spune apoi că Barîș s-a căsătorit cu Nihal cu ani în urmă și a divorțat, dar s-a recăsătorit în timp ce Filiz era la închisoare. Această veste o bulversează pe Filiz și încearcă să găsească justificări la minciunile lui. Acum crede că Barîș a mințit-o și a vrut să pară o persoană rea în ochii ei pentru a o proteja de ceva, iar faptul că s-a recăsătorit cu Nihal, ar fi numai pentru copil. Acum crede că o iubea cu adevărat, iar această reacție a ei îl oprește pe Selim să înainteze în relația lor.

Nihal este supărată că Barîș nu-i acordă nici o atenție, așa că tocmește pe cineva s-o investigheze pe Filiz. Află că lucrează chiar lângă Barîș și, drept urmare, îl minte că a auzit că Selim, avocatul, este îndrăgostit de Filiz. Mama lui Melek a oprit plățile pentru școala lui Fikret și a lui Kiraz, așa că acum Filiz trebuie să plătească taxa imensă de școlarizare și pentru ei. Kiraz îl sună pe Emre și îi spune tot ce s-a întâmplat cu ea. Când Emre află că acum nu mai este nimeni acasă la Melek, decide să se întoarcă la afacerea lui neterminată cu furăciunile. În același timp, Fikret se duce și el la vilă, ca să-și ia lucrurile înapoi. În casă se aude un zgomot (Emre încearcă să spargă seiful) și Fikret îl vede pe Emre... La sfârșitul episodului 42, o vedem pe Zeynep (bătută) că se întoarce în casa ei, plângând. Ce s-a întâmplat cu Zeynep? Între timp, Cicek descoperă că Hikmet s-a căsătorit cu Zeynep. La clinică, Filiz îl așteaptă niște răspunsuri de la Barîș. Îl întreabă din nou despre căsătoria lui, iar de data asta se pare că Barîș îi va spune adevărul.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame. Orice inadvertență legată de acțiunea episodului se datorează textului original din care a fost tradus și adaptat acest material.

a fost: Povestea noastra, ep. 41 tr                                             urmează: Povestea noastra, ep. 43

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.