miercuri, 7 august 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 69 turcesc, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 69 turcesc, rezumat

Esma și Garip se duc într-o stațiune de munte în luna de miere, unde el îi face mai multe surprize și chiar au activități sportive, ori merg la club și dansează, ceea ce îi face să se simtă tineri. Acasă, frații Boran sunt devastați de vestea spusă atât de abrupt. Acum niciunul din ei nu mai vrea să plece din conac și le pare rău pentru toate neplăcerile pe care i le-au creat mamei lor cel puțin în trecutul recent.

La firmă triunghiul Ipek-Fikret-Okan continuă. Fikret, care este un fel de șef pentru Ipek, se enervează că ea nu-i spune despre toate întâlnirile de afaceri și demersurile pe care le face cu Okan. Fikret încearcă să se descarce sufletește în fața lui Faruk dar el râde și nu ia atât de în serios punctul de vedere al fratelui său vizavi de faptul că Ipek vrea să fie femeie de afaceri și chiar reușește asta, alături de Okan.

Mireasa din Istanbul, ep. 69 turcesc, rezumat

Dilara, în ziua în care se întâlnește cu Adem la spital, are ocazia să vadă cine este iubita lui și rămâne înmărmurită când o vede pe Guneș. Se duce apoi la Senem să o certe că știa și nu i-a spus, și că a pus-o într-o situație atât de idioată când a stat de vorbă cu Guneș la Senem în casă fără să știe cine este de fapt. Senem, pusă în fața unei alegeri atât de delicate, îi spune că dacă va fi să aleagă între Guneș, prietena ei din tinerețe, și Dilara, o va alege pe cea din urmă. După ce tensiunile par amortizate, vine Sureyya în vizită la Senem și Dilara se aprinde iar văzând că și aceasta știa de relația lui Adem cu Guneș.

În acest timp Adem continuă ședințele la psiholog, iar femeia vrea să-l facă să conștientizeze că el nu este încă foarte hotărât ce va face mai departe, pentru că își dorește cu ardoare copilul, deci inevitabil se va vedea cu Dilara, dar sentimental pare să fie implicat cu Guneș, și toți trei se cunosc între ei. Acest lucru este mai neobișnuit, în sensul că Guneș s-ar putea să nu accepte ori să nu vadă cu ochi buni faptul că Adem nu se rupe total de Dilara, ci dimpotrivă, copilul lor va aduce o cimentare a legăturii.

Mireasa din Istanbul, ep. 69 turcesc, rezumat

La conac se discută la cină despre faptul că acum e puțin mai dificil ca Nurgul să aibă grijă de toți copiii din casă, având în vedere că Ipek are afaceri iar Sureyya este la școală. Osman vine cu propunerea s-o angajeze pe Anastasia, bona profesionistă care a stat cu copiii când a fost nunta de henna. La început, nimeni nu pare a fi de acord cu propunerea, dar în episoadele următoare Anastasia va fi angajată și pentru că ar putea s-o îngrijească pe Esma mai târziu. În dormitor, seara târziu, Sureyya se ceartă cu Faruk pe tema aducerii Anastasiei, când în discuție intervine și subiectul Ozgur. Sureyya este geloasă, Faruk e obosit și nervos când aude așa ceva, apoi el o sună demonstrativ pe fată ca să-i arate soției sale că totul între ei este despre serviciu. Din păcate, Ozgur crede altceva.

Mireasa din Istanbul, ep. 69 turcesc, rezumat

Dilara are niște contracții din cauza stresului și a faptului că datorită supărării voia să plece din țară și își sună medicul apoi se duce la spital. Doctorul îl contactează pe Adem și acesta se îndreaptă și el spre spital, lăsând-o pe Guneș singură. După ce i se fac analizele și este monitorizată, Dilara se mai liniștește iar contracțiile încetează, totul reintrând în normal.

Esma și Garip se întorc de la munte și Nazif aduce bagajele în camera Esmei. Frații Boran sunt stânjeniți când aud că Garip se mută la conac. Fikret, care simte că pierde teren în fața lui Okan, încearcă să-i recâștige inima soției sale și vrea să-i facă o surpriză romantică închiriind un restaurant întreg pentru ei doi. Dar Ipek trebuie să meargă la o întâlnire cu fostele colege de liceu. Mustafa încearcă s-o abată din drum (a primit indicații de la Fikret să nu-i spună lui Ipek despre cina romantică), dar Okan o sună și o anunță să vină neapărat la barul unui hotel pentru o întâlnire de afaceri care trebuia să aibă loc a doua zi. Ipek îi spune lui Mustafa noua adresă, dar nu și motivul pentru care trebuie să fie acolo, așa că șoferul crede că la acel hotel se desfășoară întâlnirea cu colegele de liceu.

Mireasa din Istanbul, ep. 69 turcesc, rezumat

Se pare că Okan îi întinde o cursă foarte perfidă lui Ipek, iar ea cade în plasă cu multă ușurință. Fikret merge la hotelul unde a lăsat-o Mustafa, pregătindu-și scuzele de rigoare pentru colegele soției sale, ca s-o ia la restaurant. Însă acolo nu are loc nicio întrunire, iar când se duce la bar, o vede pe Ipek simțindu-se bine în compania lui Okan...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 68 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.