vineri, 9 august 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 turcești, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 turcești, rezumat

Situația dintre Fikret, Ipek și Okan se complică. Au loc explicații neverosimile din partea celor doi surprinși împreună, deși Ipek nu este vinovată, pentru că ea nu știe că Okan a mințit-o. Întâlnirea de afaceri, chipurile se contramandează datorită unui așa-zis accident. Fikret nu o crede și iese cu scandal. Acasă izbucnește o ceartă stupidă în sufragerie, în fața tuturor, în care Fikret o acuză cumva pe Ipek că-i ține isonul lui Okan, ea susținând excesiv că nu e vinovată cu nimic și că Okan e un fel de înger.

În grădina de vară Fikret îi explică furios totul lui Faruk (care nici el nu prea crede că Okan îi face curte asiduă cumnatei lui) cum s-a derulat toată tărășenia, iar Faruk tace, nu prea convins de ceea ce aude din gura fratelui său. Mai mult, Fikret îl acuză pe Faruk pentru aducerea lui Okan în companie, lucru pe care el nu-l vede deloc cu ochi buni, deși Faruk îi spune că Okan are credibilitate înaintea băncilor și acesta e motivul pentru care l-a cooptat în afaceri, până își vor reveni financiar. Însă Faruk nici nu știe că în curând va fi în centrul unei situații asemănătoare cu aceea a lui Ipek, fără măcar să fi făcut ceva intenționat.

Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 turcești, rezumat

Între timp Fikret se întâlnește cu Adem în aceeași cârciumă în care au fost înjunghiați și, din cauza unor coincidențe ciudate, amândoi se hotărăsc să devină parteneri și frați cu adevărat. Fikret se duce apoi acasă și, calm, încearcă să-i explice lui Ipek că el o iubește de când era puști și că nu o consideră pe ea vinovată cu ceva, că nu are nimic împotrivă să fie femeie de afaceri, dacă ea așa își dorește, dar nu alături de Okan, în care, la fel ca Adem, nu are încredere. Urmează o noapte fierbinte între ei, însă dimineața aduce o nouă ceartă, ca și cum discuția de cu seară ar fi fost de pomană. Ipek se enervează atât de tare încât pe loc decide să-și facă bagajele și pleacă la maică-sa (fără să-l anunțe pe Fikret care plecase nervos de acasă), aruncând și câteva vorbe grele Esmei.

Faruk încearcă să facă pe mediatorul între Fikret și Okan, înclinând către Okan pentru că-și știe fratele că exagerează și vede lucrurile într-un mod prea personal. Faruk încearcă să-l contrângă pe Fikret să stea în banca lui, dar acesta din nou îi reproșează că de ce l-a adus pe Okan, un străin, în companie, că măcar Adem e fratele lor vitreg. Acum i se propune lui Okan să-și vândă acțiunile ca să plece din firmă și să se încheie cu scandalul în mod cât de cât onorabil.

Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 turcești, rezumat

Dilara și Adem divorțează din nou, Sureyya și Osman fiind prezenți în sala de judecată. Când Sureyya vine acasă, se întâmplă un lucru neprevăzut. Esma, care o dezmierdase pe Yaz, scăpase broșa pe care o avea în pătuțul copilei fără să observe. Garip o întreabă de broșă, Esma nu știe unde este bijuteria, și acum cu toții cred că asta se datorează Alzheimer-ului. Însă Yaz țipă în dormitor și Sureyya găsește broșa cu care fetița s-a înțepat. Acum totul este în ordine, dar Sureyya începe să ia în considerare aducerea Anastasiei în conac pentru a avea grijă de Esma și de copii.

Când Fikret ajunge seara acasă și aude că Ipek a plecat, se duce acasă la părinții ei să încerce s-o convingă că ei doi au pornit în această căsnicie greșit, că nu au avut o perioadă de curtenire, de prietenie, că s-au căsătorit deodată, fără prea multă pregătire prealabilă. Dar acolo are surpriza să vadă pe telefonul lui Ipek două mesaje din care rezultă că ea îi făcea unele confidențe lui Oakn și era destul de apropiată cu el. Fikret se enervează iar și pleacă fără nici un rezultat și se duce să doarmă pe o canapea la birou.

Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 turcești, rezumat

Adem, imediat după divorțul de Dilara s-a dus să cumpere un inel frumos pentru Guneș, însă ea are impresia că Adem se pregătește să-și ia tălpășița din viața ei. La cină se întâlnesc. Adem pregătise o cină romantică, iar ea credea că e o cină de adio, dar spre surpriza ei, Adem îi dă o cutiuță s-o deschidă. Guneș se uită la inel, iar Adem îi spune că nu este chiar un inel de logodnă, dar e un semn că el are de gând o relație serioasă cu ea, și că vrea să-l accepte așa cum este, cu tot cu iubirea lui pentru viitorul lui copil.

La conac, Sureyya începe să preia conducerea familiei în locul Esmei. O aduce pe Anastasia acolo, ceea ce o impacientează pe Gulistan care crede că rusoaica le va lua bărbații. Ipek se întâlnește cu Okan la o ceainărie și îi dezvăluie ce s-a întâmplat în căsnicia ei, iar acesta se oferă să-i dea o locuință, însă Ipek nu acceptă spunând că-și poate permite o casă fără ajutorul nimănui.

Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 turcești, rezumat

Îm conflictul dintre Ipek și Fikret Esma simte nevoia să se implice și se duce la Kîymet acasă, dar cele două nu ajung la un numitor comun, fiecare menținându-și părerea. În același timp Ipek se duce la conac să stea de vorbă cu Sureyya, care și ea ar vrea să îi împace pe cei doi, dar Ipek este iritată de aerele de doamnă a casei ale Sureyyei.

Fikret discută cu Adem și îi propune să cumpere el acțiunile lui Okan, dar Fikret inițial nu vede cu ochi buni această opțiune, pentru că el nu are încredere în Adem și nu înțelege cum de Fikret i-a mai acordat o șansă. Însă destinul îi scoate în cale lui Faruk exact ocazia să vadă că Adem s-a schimbat, de dragul copilului lui.

Dilara trebuie să plece de la școală dar pentru că are o urgență se întoarce din drum și intră la toaletă. Între timp celelalte fete pleacă și încuie ușa școlii fără să știe că Dilara a rămas acolo. De fapt, ea rămâne blocată în toaletă pentru că se rupe clanța. După ce o colegă de-a ei este oprită de poliție și nu mai poate veni înapoi la școală s-o scoată de acolo, ea intră în travaliu și îl sună disperată pe Adem. Faruk tocmai se ducea la Adem acasă să stea de vorbă cu el despre acțiunile lui Okan, când vine telefonul Dilarei. Acum amândoi se duc la școală, o scot pe femeie din toaletă și o duc la spital.

Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 turcești, rezumat

În acest context Faruk vede că lui Adem chiar îi pasă de copil și observă că s-a schimbat, că nu mai e omul ros de ranchiună care fusese în trecut. Atunci el înțelege că Adem este gata de orice sacrificu pentru copilul său și îi dă dreptate lui Fikret. Cei doi așteaptă pe sala spitalului apoi Adem este chemat lângă Dilara în timp ce naște un băiețel superb pe care tatăl îl botează Umut (speranță). Sureyya vine și ea cu pachetul de hăinuțe pentru nou-născut, iar Adem se împacă cu Faruk.

Episodul 71 din serialul Mireasa din Istanbul se încheie cum Faruk îl roagă pe Adem să-l ajute în relația cu Fikret și să accepte acțiunile lui Okan ca să intre cu totul în afacerea de familie.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 69 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 72 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.