marți, 6 august 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 68 turcesc, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 68 turcesc, rezumat

După ce euforia nunții de henna a trecut, frații Boran găsesc cu cale să-i spună mamei lor că acum, că știu sigur că Garip va deveni soțul ei, nu sunt de acord să locuiască împreună la conac. Faruk nu spune nimic în plus ca să explice felul în care vede el lucrurile, așa că Esma subînțelege că este dată afară din propria casă. Foarte tristă, ea pleacă în dormitor unde scrie în jurnal că aceasta este cea mai neagră zi din viața ei. De fapt, Faruk și Fikret se gândesc, nu s-o dea afară pe Esma din conac, ci își caută ei altă locuință.

Acasă la Senem se petrece o situație delicată. Guneș vine la ea în vizită, dar după câteva minute apare la ușă și Dilara. Senem nu poate scăpa de ea, așa că cele două rivale și pretendente la inima lui Adem se cunosc. Diferența este că Guneș știe cine e Dilara, pe când aceasta din urmă habar nu are că stă de vorbă cu amanta soțului ei. În timp ce fac conversație, Adem o sună pe Dilara s-o întrebe de următoarea vizită la medic, iar Guneș aude despre ce-i vorba și se simte jenată, pentru că Adem nu-i spusese despre întrevederile sale cu Dilara. La cina pe care el o pregătește așa cum poate, Guneș îi spune că a aflat despre vizitele lui la medic și între cei doi are loc o explicație. Adem este însă convins că nu mai are sentimente pentru Dilara și că totul este datorită copilului pe care îl vor avea, el dorind să fie un tată cât se poate de bun, chiar dacă el este cu o altă femeie.

Mireasa din Istanbul, ep. 68 turcesc, rezumat

Evenimentele care au loc sunt oarecum puse în umbră de petrecerea de nuntă a Esmei cu Garip, însă înainte de asta, conform tradiției, trebuie să aibă loc o baie în hammam a miresei. Esma se împotrivește la început, dar apoi acceptă. De data asta, însă, nimic neplăcut nu are loc, doamnele doar bucurându-se de moment. Fikret, care acum se împacă foarte bine cu Adem și au convenit să-și mai dea fiecare o șansă, îl invită la nuntă. Sureyya, Ipek și restul din casă se ocupă de organizare.

La firmă, Fikret vede interesul tot mai evident al lui Okan pentru Ipek, ca și faptul că ei îi place această atenție, așa că se duce la el în birou și îi vorbește pe șleau, spunându-i să stea departe de nevasta lui. Okan neagă totul afirmând că o apreciază pe Ipek pentru ceea ce face și că are nevoie de rețeaua de oameni de afaceri și de clientela pe care ea singură a dezvoltat-o. Astfel, discuția se termină în coadă de pește. Acasă, Fikret este iarăși stresat pentru că Ipek tot vorbește cu Okan la telefon.

Mireasa din Istanbul, ep. 68 turcesc, rezumat

Într-o zi ploioasă, ziua nunții Esmei, ea pleacă de acasă cu un taxi și merge în ceainăria unde s-a întâlnit prima dată cu Fevzi și i-a acceptat cererea în căsătorie. În amintire, își cere iertare de la el și se întreabă oare cum ar fi fost viața ei dacă avea atunci tăria să-l refuze și să-i spună că iubește pe altcineva? Timpul trece și telefonul ei este închis. Sureyya și Nurgul își fac griji că nu știu unde se află Esma și se gândesc să nu se fi produs o amnezie. Îl sună pe Garip și acesta se duce s-o caute, găsind-o în ceainăria respectivă. Într-adevăr temerile celor de acasă se confirmă oarecum - Esma nu-și amintește cum a ajuns acolo și ce a făcut în acel timp.

Mireasa din Istanbul, ep. 68 turcesc, rezumat

Garip o aduce acasă unde Ipek pregătise deja totul, și are loc ceremonia cununiei civile. Esma coboară scările și, undeva în amintire, se vede ca și când s-ar fi căsătorit cu Garip atunci, demult, când erau tineri. După ce se încheie căsătoria, are loc dansul mirilor, pe o melodie interpretată de Sureyya și Dilara. Adem se simte oarecum stingher la acest eveniment, dar și-a propus să uite trecutul și să o ia de la capăt cu o altă atitudine. Se așează la o masă și o privește pe Dilara, invitând-o din priviri la el după ce cântă. Ea acceptă să vină să stea de vorbă, dar este destul de distantă și găsește rapid o scuză ca să plece de lângă el. Senem, care e cu ochii pe el, îl ia deoparte și îl dojenește că se joacă cu inimile a două femei în același timp. Atunci el se hotărăște deodată și o cheamă pe Dilara în dormitorul Adei să-i spună că va accepta divorțul așa cum și-a dorit și nu-i va face niciun fel de probleme. Ea nu se aștepta la așa ceva și începe să plângă după ce rămâne singură.

După ce toată lumea pleacă acasă, Esma își cheamă fiii și le spune de ce s-au întâmplat toate așa de rapid între ea și Garip, le spune că are Alzheimer și că ar vrea ca ei s-o înțeleagă și să nu plece din conac.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 67 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 69 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.