vineri, 26 iulie 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 62-63 turcesti, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 62-63 turcesti, rezumat

Sedef îl refuză pe Fikret în primă instanță, dar după ce Guneș o amenință din nou și o convinge că va întoarce totul împotriva ei, îi trimite un sms că va fi de acord cu acest parteneriat. După acest moment Fikret se decide să-i povestească totul lui Faruk care se enervează și plănuiește să o înfrunte pe Ulfet în stilul său propriu. Între timp, Sureyya se duce la mătușa Ulfet să-i mulțumească pentru seara precedentă dar la un moment dat găsește camera secretă deschisă și este uimită de ceea ce vede acolo. Ulfet găsește astfel o confidentă în Sureyya și își deschide sufletul în fața ei.

Garip decide că nunta cu Esma va avea loc în luna ianuarie. Vestea aduce din nou unele tensiuni între frații Boran, care de data asta nu sunt de acord cu acest termen așa de apropiat, dar nu văd cum ar putea s-o înduplece pe mama lor să mai aștepte. Guneș, care nu mai primise vești de la Adem și nu știa despre anularea divorțului, se duce la conac să stea de vorbă cu el, dar Adem este la Osman la ușă discutând cu Dilara despre vizita la doctor. Guneș este dezorientată și pleacă supărată.

Mireasa din Istanbul, ep. 62-63 turcesti, rezumat


Emir își face o prietenă la școală și Faruk cu Sureyya se amuză pe seama lui, dar îl iau foarte în serios de față cu el, apoi chiar o invită pe Derin pe la ei. Ipek se simte foarte bine la serviciu, mai ales că Okan o curtează fățiș și o susține. În schimb Fikret este foarte gelos și încearcă s-o determine pe soția lui să renunțe la acest job pe motiv că are doi copii de crescut, însă Ipek e decisă să le arate tuturor că poate să fie femeie de afaceri și este egala bărbaților din familia Boran.

Faruk se duce la Ulfet și o abordează foarte direct spunându-i că știe despre intrigile ei, dar că nu va reuși niciodată să-i învingă pentru că ei sunt uniți și știu să se iubească unul pe celălalt, ceea ce ea nu a învățat de la viață. Printre picături, îi strecoară și informația cu privire la dispariția misterioasă a soțului ei, dându-i de înțeles că știe multe despre ea. Ajunsă acasă, Ulfet se duce din nou în camera ei secretă să-și lingă rănile sufletului.

Mireasa din Istanbul, ep. 62-63 turcesti, rezumat


Garip și Esma stau de vorbă într-o seară și avocatul înțelege că o mare durere în sufletul Esmei este faptul că nu mai are conacul, casa familiei ei, veche de 400 de ani. Fără să-i spună nimic, Garip se duce a doua zi la Adem și îi explică situația, oferindu-se să răscumpere casa. Adem îl ia peste picior și îi întoarce spatele, deși se va gândi îndelung la cuvintele lui Garip, ba chiar se duce să vorbească cu psiholoaga despre acest lucru.

Esma află totul despre trecutul lui Ulfet și, considerând că a nedreptățit-o fără să știe ce furtuni a avut această femeie în viață, se duce la ea la birou să încerce un fel de împăcare și să-și ceară scuze pentru atitudinea pe care a avut-o. Ulfet este distantă în continuare și deși spune și ea că-i pare rău pentru cele din trecut, pentru ea totul rămâne la suprafață. Însă Ulfet a luat o hotărâre mare pentru viața ei și cumpără terenul Boranilor în vederea unei afaceri cu un partener german. Faruk și Fikret sunt foarte bucuroși când se conving că de data asta mătușa lor nu i-a mai mințit. În scurt timp Ulfet apare la televizor cu o declarație de presă, ea uimindu-i pe toți, pentru că renunță la afacere lăsând-o lui Guneș apoi spune că și-a omorât soțul cu ani în urmă și că se va preda poliției. Toată lumea rămâne perplex de cele auzite.

Dar pentru famila Boran urmează o surpriză și mai mare. Adem, după ce merge cu Dilara la doctor și vede copilul la ecograf apoi îi aude bătăile inimii, se răzgândește și o cheamă pe Esma la conac dându-i cheile casei și spunându-i că nu va fi un cadou. Toată familia se bucură nespus și se pregătesc imediat să plece acasă. Garip la face surpriza să aducă fosta lor mobilă, pe care o luase când Adem s-a mutat în conac și o depozitase undeva, așteptând momentul în care ei vor reveni acasă. Toată Bursa află despre revenirea Boranilor, frații redeschid vechea lor afacere de transport persoane, Ipek se gândește la o modalitate de a nu rupe legătura cu Okan, dar Faruk îl ia și pe Okan partener în compania lor. Fikret nu vede acest parteneriat cu ochi buni, însă nu are de ales. Kîimet, invidioasă pe Borani, stârnește bârfa că Esma și-ar fi recăpătat casa pe gratis.

Imediat ce Faruk aude așa ceva, se supără și crede că Adem a stârnit minciuna, iar Esma se duce să-l caute și să-i atragă atenția asupra acestui fapt. Bineînțeles, Adem nici nu înțelege la ce se referă bătrâna. Acum Adem nu are unde să stea, iar Guneș îi pune la dispoziție casa ei. De fapt, Guneș are sentimente pentru el, fără să știe că Adem nu are de gând să se implice într-o relație sentimentală cu ea.

Mireasa din Istanbul, ep. 62-63 turcesti, rezumat


Emir, la care acum nimeni nu se gândește, este trist pentru că s-a despărțit de Derin odată cu revenirea în Bursa și dispare, ca de obicei, făcându-i pe Sureyya și Faruk să-l caute. El se ascunde în pădurea din jurul conacului și când este găsit, le reproșează celor doi că nimeni nu ținea seama și de dorințele lui. Dilara, care a venit să locuiască cu Boranii, își dă seama că a greșit mult în relația cu Adem și că în realitate, ea l-a respins înainte de a-l înțelege pe deplin, acum dându-și seama că n-o să poată să-și crească singură copilul, deși inițial voia să plece în străinătate pe ascuns.

Boranii organizează o petrecere de revenire în casa lor și invită toată protipendada Bursei. Kîimet vine cu Gulbin, o nepoată de-a ei, o tânără singură și diferită de ceilalți. Pentru că se plictisește la petrecere, Gulbin urcă la etaj la îndemnul lui Ipek și dă peste Osman. Din această întâmplare, în zilele următoare cei doi se vor mai vedea și se va înfiripa o idilă. La petrecere atmosfera este plăcută, dar apare Adem și totul pare să se oprească în loc. Faruk l-a invitat și pe el, și toți cei patru frați Boran se retrag în grădină. Acolo Faruk îi propune lui Adem să facă parte din afacere, fără să aibă drept de decizie în staff-ul administrativ, până când se amortizează prețul conacului, apoi contractul se va anula automat.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.