sâmbătă, 27 iulie 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 turcesti, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 turcesti, rezumat

După acest moment cu Adem, petrecerea se încheie. El acceptă propunerea lui Faruk fără prea mare convingere, apoi pleacă. Fikret și Osman nu sunt de acord cu această soluție, și nici Esma nu e încântată să-l știe pe Adem la firmă, dar Faruk insistă că e mai bine să-l aibă pe Adem sub ochii lor. Subiectul acesta ocupă o bună parte din economia episodului 64 turcesc din serial. Osman o conduce pe verișoara lui Ipek acasă, dar aceasta îl pune să oprească în fața casei fostului său iubit și îi sparge geamul cu o piatră ascunzându-se. Omul crede că Osman a aruncat piatra și se răzbună distrugându-i parbrizul mașinii. Osman, ascuns și el de furia individului, îl sună pe Nazif să vină să ia mașina, iar acesta va cădea pradă agresivității ex-iubitului lui Gulbin. Însă odată ajuns acasă, va minți că s-a bătut cu o ceată de derbedei și că i-a pus pe toți pe goană. Mustafa, a doua zi, face rost de o filmare în care se vede cum individul alerga cu o bâtă după Nazif în jurul mașinii lui Osman, și toată servitorimea din conac se amuză pe seama bietului Nazif.

Faruk, încântat de revenirea în Bursa îi deschide Sureyyei o nouă școală de muzică și ea se bucură împreună cu Senem și Dilara de acest cadou făcut de soțul ei. Esma își petrece timpul cu Garip. Ipek se bucură că va lucra în continuare cu Okan, deși Fikret este vizibil deranjat de acest aspect. Când încep pregătirile la firmă, cu amenajarea noilor birouri, Fikret are grijă să nu-l lase pe Okan prea mult în preajma soției sale, iar acesta află de la secretara lui despre aventura lui Fikret cu Esra. Faruk are o secretară foarte tânără și frumoasă în persoana lui Ozgur, nume care pe multă lume derutează, pentru că, în realitate, acest prenume turcesc se dă băieților, deși este unisex. În special Sureyya devine foarte geloasă pe Ozgur pe care începe s-o vadă ca pe o rivală.

Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 turcesti, rezumat

La fundație, Kîimet începe să-și facă probleme în legătură cu poziția ei de șefă, pentru că odată cu revenirea Boranilor, Esma ar putea să vrea să-și reia funcția. Prezența Esmei la una din întruniri chiar îi strică tot cheful lui Kîimet, care o vorbise de rău în fața celorlalte femei, dar care vedea că ele tot pe Esma o preferă.
Într-o zi Senem îl vede pe Adem întâlnindu-se cu Guneș și va încerca ulterior s-o convingă pe Guneș că Adem nu e pentru ea, nu doar din cauză că este însurat, ci pentru că e un om care aduce probleme celor din jur.

Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 turcesti, rezumat

Pe fondul acestor noutăți, Emir se simte tot mai singur și mai dat la o parte de toată lumea, în special de taică-său care, din cauză că este foarte ocupat, îi trimite să-l ia de la școală ba pe Akif, ba pe Nazif. Acum se pregătește la firmă o conferință de presă în vederea redeschiderii Boran Turizm. Toți frații ar trebui să fie acolo, dar Fikret, nemaisuportând problemele, se duce la o cârciumă și se îmbată. Adem vine acolo, chemat de frate-său, dar Fikret este atât de beat încât stârnește scandal. Adem inițial pleacă, dar văzând că frate-său este luat la bătaie de ceilalți din local, revine și în încăierare amândoi frații sunt înjunghiați.

Guneș îl așteaptă pe Adem la o cină romantică, însă telefonul său este închis, pentru că el e dus la spital, ca și Fikret și băgat în operație. Ea vede abia târziu în noapte pe internet știrile din ziua respectivă și pleacă la spital să vadă ce se întâmplă cu Adem. Între timp toată familia a aflat despre cele petrecute și se află alături de Fikret care nu e rănit grav, și toți cred că Adem o fi fost făptașul. Akif s-a interesat despre cele petrecute și a aflat de scandal și că cei doi au fost răniți de un tip aflat în local în acel moment care a luat parte la bătaie.

Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 turcesti, rezumat

Adem este încă în operație, și e în fază critică. La un moment dat are un stop cardiac și vede o scenă din viitor, el cu Dilara în casă la Borani, împreună cu fiul lor care este mărișor și cu ceilalți copii ai Boranilor, la o după amiază în familie. Cu toții sunt fericiți, joacă jocuri de societate, apoi Adem se duce în camera copiilor și este copleșit de aceștia. Din sufragerie ceilalți îl strigă în cor să revină la joc.... în acest moment inima lui Adem repornește.

Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 turcesti, rezumat

Fikret se trezește din anestezie și spune tuturor că Adem l-a salvat de la moarte sărind în fața lui când tipul violent a venit cu cuțitul spre el. Atitudinea Boranilor se schimbă, dar asta nu-l ajută deocamdată cu nimic pe Adem, care a trecut de operație, dar este în comă iar medicii sunt rezervați în pronosticuri. Până la urmă și el se trezește, însă, din păcate nu-și simte picioarele. Toată lumea vine să-l viziteze, dar el, furios, îi alungă pe toți din rezerva sa, inclusiv pe Fikret, care vine să-l vadă târâind perfuzia după el. Când Adem este externat, într-un scaun cu rotile, Guneș vine cu jeepul să-l ia acasă la ea, unde va începe recuperarea. Dilara apare la spital, dar ceva mai târziu, și când află de la asistente că soțul ei a plecat deja, se întreabă cine l-o fi luat și unde l-a dus. Îl sună pe Adem și fără să vrea aude vocea lui Guneș care era și ea implicată într-o conversație telefonică. Acum Dilara se întristează înțelegând că Adem are deja o altă relație.

Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 turcesti, rezumat

Esma se bucură foarte mult să-și vadă fiul revenit acasă, dar are din nou momente de confuzie pe care Nurgul le observă. Într-una din zile medicul Ibrahim o sună pe bătrână să-i spună că a făcut unele teste după episodul cu vizita inopinată la conac pe când Adem era proprietar, despre care Esma nu știa cum a ajuns acolo, dar că vrea să-i spună în particular rezultatul. Esma se duce la clinică și află uluită că este bolnavă de Alzheimer....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 62-63 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 66 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.