sâmbătă, 14 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 13 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 13 rezumat

Tahir este descumpănit când aude că Nefes este cununată religios, pentru că în regiunea lor acest fapt contează foarte mult. Totuși se duce cu Yigit la școală iar Asiye cu Nefes la tribunal. Acolo, Nefes are din nou o halucinație, dar se stăpânește. Judecătorul amână procesul și cere dovezi suplimentare și martori, plus document medical despre starea psihică a lui Nefes. Între timp, Unal, tatăl lui Nefes, se duce la Saniye și o convinge să depună mărturie în favoarea lui Vedat, ca să-și recâștige fiul, pe Tahir.

Apoi Unal se duce la birt și spune tuturor că fata lui e cununată religios, dezmințind faptul că ar fi vândut-o lui Vedat. Acum, toată lumea e împotriva lui Tahir și Nefes. Fatih verifică înregistrările camerei de supraveghere  pusă în moschee și descoperă că Berrak are telefon, contrar celor afirmate de ea. Îl informează imediat pe Tahir și acesta merge cu Nefes în casa lui Osman cotrobăind peste tot. Astfel, cei doi găsesc telefonul, dar și sticluța cu medicamentul care generează halucinații. Bineînțeles acum văd amândoi că Berrak e omul lui Vedat, apoi pleacă la medic cu sticluța și află ce conține. Nefes are ideea să se prefacă în continuare că nu știe nimic, pune apă în sticluță și îi spune lui Tahir despre planul ei de a o dezvălui pe Berrak ca să-l dea de gol pe Vedat că forțează obținerea custodiei lui Yigit.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 13 rezumat

Necip se duce la Eyșan și îi cere ajutorul, spunându-i despre Berrak și șantajul la care o supune Vedat. Eyșan promite să ia asupra ei acțiunea de găsire a mamei și surorii lui Berrak, și să nu se implice direct Necip, care și-ar putea risca viața, cum a pățit Bulent.
Asiye cu gemenii se duc și le iau de acasă pe Nazar și Mercan, ca să meargă la psiholog cu aceasta din urmă. Acolo, fata spune că a vrut să-și pună capăt zilelor pentru că nimeni n-o iubește și ea nu are un rost pe lume. Când ies din cabinet, Asiye se repede la medic să vadă dacă are verighetă, observând că acesta o place pe Mercan. Însă când Cemil află unde a fost fata lui, o ceartă că acum lumea va crede că este nebună, și îi interzice să mai meargă la consiliere.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 13 rezumat

La școală, Yigit aude de la un coleg că taică-său îl va lua acasă, și, speriat, se ascunde în școală. Seara, Osman, Tahir și Nefes îl caută împreună cu conducerea școlii, și îl găsesc pe acoperiș, privind la lună.
La rugăciunea de vineri, satul nu mai vrea să vină la moschee considerând că imamul ascunde o relație carnală interzisă. Osman, auzind așa ceva, se duce la birt și le ține o predică despre faptul că o cununie religioasă este nulă dacă unul din cei doi miri nu este de acord cu acea căsătorie. După ce termină de vorbit, îi invită pe doritori în moschee la rugăciune. Cemil Dagdeviren și Unal rămân singuri în birt.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 13 rezumat

Înainte de ziua procesului de custodie, Saniye merge în moschee cu Nefes și îi spune că Vedat a rugat-o să-i fie martor, a acceptat, dar că nu va depune mărturie așa cum crede el. Și cu adevărat, la proces, ea spune exact ce a văzut și auzit, fără să țină partea cuiva. Martorii se perindă de o parte și de alta, Tahir spune despre cicatricile de pe spatele lui Nefes, dar este citat Unal care afirmă că el și-a bătut fiica. În final, din cauză că nu sunt probe concludente că Vedat și-a bătut soția, iar Tahir a sărit cu ea și cu Yigit de pe faleză în mare (în primul episod), judecătorul dă custodia temporară lui Vedat.

Yigit, trist, își ia rămas bun de la toată lumea și pleacă împreună cu Eyșan și taică-său...


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 11-12 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 14-15 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.