luni, 2 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 3 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 3 rezumat

De fapt, Osman imamul îl minție pe Mustafa în legătură cu locul unde erau fugarii, iar Vedat înconjurase o casă goală. La ușa lui Tahir apare Asiye. Vedat își dă seama că a fost păcălit și îl rănește pe Mustafa să-i spună adevărul. Apar și gemenii și fac bășcălie de Vedat care pune să fie bătuți măr. În casa lui Osman, Nefes îl lovește pe Tahir care vrea să plece să se măsoare cu Vedat, apoi Asiye îi dă niște pastile de somn ca să fie sigură că nu pleacă nicăieri până a doua zi. Când se trezește, Tahir este informat că Mustafa e rănit, dar e în mâinile lui Vedat.

În oraș, Murat și cu maică-sa merg să cumpere inele de logodnă pentru Tahir și fata aleasă de Saniye, Mercan, fără ca el să știe. La magazin vine și o vecină, astfel că e sigur că tot cartierul va afla despre logodnă, doar Tahir, nu. Iar vizita protocolară cu cadoul din partea mirelui va fi în seara aceea. Când Tahir află, pe holul spitalului, pentru că mâna lui Nefes trebuie supravegheată medical, Asiye îi spune adevărul, că Mustafa nu are încotro, și trebuie să facă logodna cu fata viitorului partener de afaceri.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 3 rezumat

Eyșan vine să-l scape pe Mustafa din sechestru, dar îl minte pe acesta că Nefes îi păcălește pe bărbați și că nu este prima dată când a încercat să fugă de acasă făcând pe mironosița. Mustafa nu e dispus să creadă minciunile lui Eyșan, dar ea are o poză cu Nefes îmbrățișându-se cu un bărbat. Până la urmă Eyșan, cunoscându-și prea bine vărul, face o înțelegere cu Mustafa, în schimbul predării lui Nefes și a copilului.

Logodna nu mai are loc în seara aceea pentru că Tahir se duce să-și salveze fratele, dar nu-l mai găsește în podul unde fusese legat de Vedat. Are loc un schimb de focuri între frații Kaleli și oamenii lui Vedat, dar frații rămân fără gloanțe și cad în mâinile psihopatului, care vrea să-i omoare. În acel moment vine cineva și spune că Mustafa a răpit-o pe Eyșan (asta era înțelegerea, femeia știa că Vedat are de gând să-i omoare pe frații Kaleli, pentru că a mai făcut crime, de când era adolescent) și că o dă la schimb pentru frații lui. Vedat se înfurie peste măsură, dar nu are încotro.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 3 rezumat

Nefes are parte de momente dificile acasă la familia Kaleli. Saniye n-o suportă și vede lucrurile din punctul ei de vedere. Mustafa, ca și o parte a familiei, vor ca Nefes să plece la soțul ei. Pe de altă parte, ceilalți frați și Asiye sunt de partea ei, dar nu este de ajuns. Eyșan încearcă să-și potolească vărul când cineva bate la ușă. Este poliția care-l saltă pe Vedat. Eyșan crede că Mustafa a făcut plângere, încălcând înțelegerea dintre ei. Dar curând află că Nefes era aceea care a depus plângerea.

În timp ce era la spital, Nefes i-a arătat medicului niște cicatrici pe spate, de la bătăile cu biciul pe care i le administrase soțul ei în trecut. Pe baza acestora s-a dus la poliție să-l reclame. După aceea Asiye a mers cu ea la Esma, o rudă de-a lor avocată, care vrea să deschidă proces să-l facă pe Vedat să înfunde închisoarea.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 3 rezumat

Când Nefes, Yigit și Tahir se pregăteau să plece (plănuiau să plece în Rusia), apar Eyșan cu Mustafa, iar la împotrivirile lui Tahir, Eyșan scoate poza incriminatoare ca să-l convingă pe Tahir să renunțe la a o mai apăra pe Nefes. Întrebată dacă este adevărat că tipul din poză e un alt iubit, Nefes recunoaște, deși, de fapt, minte, ca să nu mai complice lucrurile și mai mult, periclitând viața lui Tahir.

Dezamăgit, el își ține cuvântul îi plimbă pe Nefes cu Yigit cu vaporul o bucată de drum, așa cum a promis, apoi acceptă câine-câinește, constrâns de Mustafa, să facă logodna cu Mercan. În seara în care are loc reuniunea de logodnă, Nefes se duce la Vedat în arest și îl amenință pe soțul ei cu moartea. Apoi, vedem în amintire, că tipul din poza pe care o avea Eyșan este fratele lui Nefes, care a încercat s-o ajute să fugă de acasă, nu a reușit, iar Vedat l-a împușcat chiar sub ochii lui Nefes...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 2 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 4 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.